28/06/19, Κατάρτιση και Πιστοποίηση Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον Κλάδο του Βιβλίου

Έχει ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα κατάρτισης και πιστοποίησης γνώσεων των εργαζομένων στον κλάδο του βιβλίου, με ημερομηνία λήξης της 1ης πρόσκλησης την 30η Ιουνίου 2019.

15/05/19, Ενημέρωση γονέων νηπίων - προνηπίων για τις εγγραφές στα νηπιαγωγεία του Δήμου Ρεθύμνης

Το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και η Συντονίστρια ΠΕ.ΚΕ.Σ. 2η Ενότητας Προσχολικής Αγωγής, κ. Σιμιτζή-Δέλλα Ελευθερία,καλούν όλους τους γονείς και κηδεμόνες νηπίων και προνηπίων (γεννηθέντα 2014 και 2015), κατοίκων Δήμου Ρεθύμνου, που πρόκειται να εγγραφούν στα δημόσια νηπιαγωγεία του Δήμου, σε ενημερωτική συνάντηση σχετικά με τις εγγραφές και τη φοίτηση των παιδιών, όπως διαμορφώνονται, μετά και την καθιέρωση της δίχρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης στα νηπιαγωγεία του Δήμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου (Λ. Κουντουριώτη 43).

31/08/17, «ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ»


Δείτε παρακάτω την πρόσκληση του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνης:

30/05/17, Διαγωνισμός Εκμίσθωσης Κυλικείου του 6ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

Δείτε παρακάτω την αναλυτική διακήρυξη και την περίληψη της.

30/05/17, Διαγωνισμός Εκμίσθωσης Κυλικείου του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου

Δείτε παρακάτω την αναλυτική διακήρυξη και την περίληψη της.

17/02/17, 'ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ' για μαθητές των Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων

Σας ενημερώνουμε ότι τα Εκπαιδευτήρια Γείτονα διοργανώνουν το 18ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ανάγνωσης Παιδικού¨Λογοτεχνικού Βιβλίου "ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ".

Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές των Δ', Ε' και ΣΤ΄τάξεων Δημοσίων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων και στοχεύει στην ουσιαστική επαφή των μαθητών με σημαντικά έργα της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας.

08/12/16, Η KLINEX στηρίζει τον Δήμο Ρεθύμνου


Η KLINEX στηρίζει το έργο του Δήμου μας, προσφέροντας δωρεάν καθαριστικά προϊόντα σε 12 δημόσια δημοτικά σχολεία του Δήμου Ρεθύμνου, με στόχο να συμβάλει στη διατήρηση ενός υγιεινά καθαρού σχολικού περιβάλλοντος.

26/10/16, ΔΤ Συνεχίζονται οι Εγγραφές στο Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνης


Από το Κέντρο Νέων Δήμου Ρεθύμνης, προσφέρονται μαθήματα ετήσιας διάρκειας στα αντικείμενα: Αγιογραφία, Βιβλιοδεσία, Θέατρο, Λαούτο, Λιθογλυπτική, Χορός, Ψηφιδωτό, Ξυλογλυπτική.

25/08/16, Ανακοίνωση για την εγγραφή παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Βρεφονηπιακοί και Παιδικοί Σταθμοί του Νομικού Προσώπου θα είναι ανοιχτοί από την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, από 8:00 π.μ έως 14:00 μ.μ., προκειμένου να δεχτούμε τις μητέρες που έχουν εντολή τοποθέτησης μέσω ΕΣΠΑ (voucher), για φιλοξενία των παιδιών τους χωρίς υποχρέωση καταβολής τροφείων.

07/04/16, 3ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο

Στο πλαίσιο ανάπτυξης υγιούς & δημιουργικού μαθητικού πνεύματος στην εκπαιδευτική κοινότητα με στόχο την καταπολέμηση του σχολικού εκφοβισμού, το ΕΕΕΕΚ (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης Ρεθύμνου) διοργανώνει το 3ο Φεστιβάλ Γλυπτικής στην άμμο & αθλοπαιδιών.

04/04/16, Επιμορφωτικό πρόγραμμα - Ψυχική Ανθεκτικότητα

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κ.Ε.ΔΗ.Ρ σε συνεργασία με το Τμήμα Παιδείας, το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπ/σης προσκαλεί τους γονείς των μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης – Ευαισθητοποίησης - Ενημέρωσης με θέμα «Ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας των μαθητών. Θετική συμπεριφορά μαθητών και Υποστήριξη γονέων», στο αμφιθέατρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου την Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016.

 

21/03/14, ΔΤ ΝΕΕΣ ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

 
Το Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ρεθύμνου ανακοινώνει την έναρξη νέων προγραμμάτων, σε παλαιές αλλά και νέες θεματικές ενότητες, για τα οποία μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα ενηλίκων κατά την τρέχουσα εκπαιδευτική περίοδο (ως τον Ιούνιο 2014). Συγκεκριμένα πρόκειται για τα ακόλουθα  προγράμματα:

16/02/16, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΘΕΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ.

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η Κ.Ε.ΔΗ.Ρ, το Τμήμα Παιδείας, το Π.Τ.Δ.Ε Πανεπιστημίου Κρήτης σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης δια των Υπευθύνων Σχολικών Δραστηριοτήτων και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Β/θμιας Εκπ/σης συνεχίζει την εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού «Η σιωπή δε σταματά τη βία. Μη φοβάσαι, μίλα!» υλοποιεί πρόγραμμα με στόχο την επιμόρφωση, υποστήριξη και ευαισθητοποίηση μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και κηδεμόνων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ρεθύμνης με τίτλο: «Ενίσχυση της Ψυχικής Ανθεκτικότητας. Θετική συμπεριφορά μαθητών και Υποστήριξη εκπαιδευτικών».

10/02/16, ΔΤ Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σεξουαλικής Αγωγής 'Παίζω με το Φρίξο' για την Προσχολική και πρώτη Σχολική Ηλικία

Ο Δήμος Ρεθύμνης και η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης συνεχίζοντας την εκστρατεία που αφορά τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και την προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς, να ενημερώσει για τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του φαινομένου ξεκίνησε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ρεθύμνης - Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων επιμορφωτικό πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής σε εκπαιδευτικούς προσχολικής και δημοτικής εκπαίδευσης.

14/10/15, Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την εθελοντική ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ. ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΔΟΤΩΝ.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, με πρωτοβουλία του Ομίλου Ν.Δασκαλαντωνάκη - Grecotel, υποδέχεται το τριήμερο 16, 17 & 18 Οκτωβρίου 2015 το Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στην πόλη του Ρεθύμνου, και προγραμματίζει δράσεις, επιθυμώντας να συμβάλλει στην υποστήριξη της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών και των δραστηριοτήτων του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» με την καλύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

09/10/15, ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες.

22/09/15, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δ/ΝΤΩΝ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΥΣ 2015-2016

Δείτε παρακάτω τα συνημμένα αρχεία για την ενημέρωση Δ/ντων σχολικού έτους 2015/2016.

21/09/15, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Ο Δήμος Ρεθύμνης (Τμήμα Παιδείας) σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών (Palso) και τα φροντιστήρια Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης διοργανώνει για το σχολικό έτος 2015-2016 «Κοινωνικό Φροντιστήριο».

02/10/14, Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για τα Προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης για την περίοδο 2014-2015

Ενημερώνουμε όλους του ενδιαφερόμενους/ες ότι ο Δήμος Ρεθύμνης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), συνεχίζουν και φέτος τη επιτυχή λειτουργία του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Ρεθύμνης. Στο πλαίσιο των Κ.Δ.Β.Μ. θα προσφερθούν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής Εμβέλειας  & Τοπικής Εμβέλειας.

05/09/14, Ενημερωτικό Έντυπο προς Δ/ντες Σχολείων Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2014-2015

 

Δείτε παρακάτω το Ενημερωτικό Έντυπο προς Δ/ντες Σχολείων Α/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Σχολικού Έτους 2014-2015 σε μορφή .pdf.:

22/08/14, Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου για την στέγαση των Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ρεθύμνου


Λήψη απόφασης για την προσφυγή στη διαδικασία της μίσθωσης ακινήτου, με απευθείας ανάθεση, για την στέγαση των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαιδευτικής Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Ρεθύμνου.

25/07/14, Ειδικότητες Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ.


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου ενημερώνει για τις Ειδικότητες της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ. για τα Προγράμματα Τοπικής και Εθνικής Εμβέλειας.

 

Δείτε την Πρόσκληση στη σελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.:
http://www.inedivim.gr/index.php/prokirixeis/559-2014-07-17-13-20-55
.

23/07/14, Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ.


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου ενημερώνει για την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Εκπαιδευτών Κ.Δ.Β.Μ. για τα Προγράμματα Τοπικής και Εθνικής Εμβέλειας.

23/07/14, Παραλαβή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης για τα προγράμματα του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης


Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Ρεθύμνου ανακοινώνει την παραλαβή των Βεβαιώσεων Παρακολούθησης των συμμετεχόντων, για τα προγράμματα που έληξαν μέχρι και τις 9 Απριλίου 2014.

25/09/13, ΔΤ - Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Ρεθύμνου

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Τμήμα Παιδείας του Δήμου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης) θέτουν σε λειτουργία το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ρεθύμνου.


Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο Κέντρο Νέων Ρεθύμνου, οδός Γερακάρη 24 (έναντι ιερού 4 Μαρτύρων).

Tηλ: 2831 0 51916, Δευτέρα - Τετάρτη 11:00 - 17:00 & Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 17:00 - 21:00 

Email:

07/11/13, Κ.∆.Β.Μ.: 'Ερωτηματολόγια Ανίχνευσης Τοπικών Εκπαιδευτικών Αλλαγών'


Το Κέντρο ∆ια Βίου Μάθησης (Κ.∆.Β.Μ.) του ∆ήµου Ρεθύμνης, σε συνεργασία µε το Ίδρυµα Νεολαίας και ∆ια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.∆Ι.ΒΙ.Μ.), µε στόχο να ανιχνεύσει τις τοπικές εκπαιδευτικές ανάγκες και βάσει αυτών να σχεδιάσει και να λειτουργήσει προγράµµατα που να ικανοποιούν τις πραγµατικές ανάγκες των ενδιαφεροµένων για την επόμενη εκπαιδευτική περίοδο, ζητά από τους πολίτες του ∆ήµου να συµπληρώσουν το σχετικό ερωτηµατολόγιο, στο οποίο θα τους δοθεί η δυνατότητα να εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για εθνικά ή τοπικά εκπαιδευτικά προγράµµατα και να διατυπώσουν το σκοπό για τον οποίο θέλουν να τα παρακολουθήσουν.

Εργασία - Επιχειρηματικότητα ~ Τεύχος 3ο

 

Περιοδική Έκδοση Δημου Ρεθύμνης
Τμήμα Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης – Εθελοντισμού – Νέας Γενιάς

03/09/12, Τμ. Παιδείας: Διακήρυξη Διαγωνισμού Σίτισης Μουσικού Γυμνασίου Ρεθύμνου για το σχολικό έτος 2012-2013

 

Δείτε παρακάτω τα αρχεία για την  διακήρυξη διαγωνισμού σίτισης μαθητών μουσικού γυμνασίου Ρεθύμνης για το σχολικό έτος 2012-2013:

28/08/2012, Τμ. Παιδείας: Μεταφορά μαθητών για το σχολικό έτος 2012-2013

 

Δείτε παρακάτω το αρχείο που αρφορά στην ενημέρωση για την μεταφορά των μαθητών σε μορφή pdf:

16/07/2012, Παραλαβή στοιχείων για την μεταφορά μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης, για το σχολικό έτος 2012-2013

 

Δείτε παρακάτω τα αρχεία για την παραλαβή  στοιχείων για την μεταφορά μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης, για το σχολικό έτος 2012-2013.

01/06/2012, Υποβολή στοιχείων για την μεταφορά μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης, για το σχολικό έτος 2012-2013

 

 

Δείτε παρακάτω τα αρχεία που αφορούν στην Υποβολή στοιχείων για την μεταφορά μαθητών από τον Δήμο Ρεθύμνης, για το σχολικό έτος 2012-2013 σε μορφή pdf:

Εργασία - Επιχειρηματικότητα ~ Τεύχος 2ο

 

Περιοδική Έκδοση Δημου Ρεθύμνης
Τμήμα Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης – Εθελοντισμού – Νέας Γενιάς

05/01/12, Τμήμα Παιδείας: Ανακοίνωση Μίσθωσης Ακινήτου

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ρεθύμνης προτίθεται να ενοικιάσει κτίριο 1.000 περίπου τ.μ., με αύλειο χώρο εμβαδού τουλάχιστον 800 τ.μ., για να στεγαστεί σχολείο Β΄θμιας Εκπ/σης.

Το κτίριο πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων του νέου Δήμου Ρεθύμνης, κοντά στην πόλη.

28/12/11, Τμ. Παιδείας: Ενημέρωση για την μεταφορά των μαθητών

Δείτε παρακάτω τα αρχεία που αρφορούν στην ενημέρωση για την μεταφορά των μαθητών σε μορφή pdf:

16/12/11, Τμ. Παιδείας: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την Μεταφορά Μαθητών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την επιλογή αναδόχων σύμβασης για την "Μεταφορά μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου Ρεθυμνης για το σχολικό έτος 2011-2012" κατόπιν διαπραγμάτευσης.

13/12/11, Τμ. Παιδείας: Ομιλία 'Πώς οι διάφοροι τομείς της ανάπτυξης επηρεάζουν τη σχολική επίδοση ενός παιδιού. Η σημασία της αξιολόγησης'

 

Πρόσκληση

Ο Διευθυντής, ο σύλλογος διδασκόντων και ο σύλλογος γονέων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Ρεθύμνου σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την ομιλία της κ. Ειρήνης Παπαδημητρίου, παιδιάτρου - αναπτυξιολόγου, με θέμα:

01/12/11, Τμ. Παιδείας: Ενημέρωση Δ/ντών Σχολικών μονάδων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρεθύμνης

 

Δείτε παρακάτω το έγγραφο για την ενημέρωση Δ/ντών Σχολικών μονάδων Α΄θμιας και Β΄θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ρεθύμνης:

25/11/11, Τμ. Παιδείας: Διακήρυξη Διαγωνισμού Σίτισης Μουσικού Γυμνασίου Ρεθύμνου

 

Δείτε παρακάτω την διακήρυξη διαγωνισμού σίτισης μαθητών μουσικού γυμνασίου Ρεθύμνης:

17/11/11, Τμ. Παιδείας: Συμπλήρωση πίνακα που αφορά φωτοτυπίες - Οδηγίες για τρόπο διαχείρισης σχολικών κυλικείων

Δείτε παρακάτω το έγγραφο για την Συμπλήρωση πίνακα που αφορά φωτοτυπίες - Οδηγίες για τρόπο διαχείρισης σχολικών κυλικείων:

11/11/11, Γενική Συνέλευση για εκλογές Ένωσης Γονέων Ρεθύμνου (Τετάρτη, 14/11/11, ώρα 18:00)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ

(σχολείων Α΄ βάθμιας και Β΄ βάθμιας εκπαίδευσης)
ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ


 Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 18:00 καλούμε στο ΞΕΝΙΑ τους εκπροσώπους της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ σε 2η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ για την ανάδειξη του Δ.Σ. της.

27/10/11, Τμήμα Παιδείας: Ενημέρωση για θέματα σχολικών μονάδων

Ενημέρωση για θέματα σχολικών μονάδων (Προμήθεια πετρελαίου - Καθαρίστριες- Ψεκασμός Πεύκων - Ένωση Γονέων)

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στα συνημμένα έγγραφα παρακάτω.

 

22/09/11, Οδηγίες προς τα συμβούλια σχολικών κοινοτήτων

Βρείτε παρακάτω τις Οδηγίες προς τα συμβούλια σχολικών κοινοτήτων:

22/09/11, Υποβολή στοιχείων για την μεταφορά μαθητών από το Δήμο Ρεθύμνης

Βρείτε παρακάτω τα αρχεία για την Υποβολή στοιχείων για την μεταφορά μαθητών από το Δήμο Ρεθύμνης:

22/08/11, Οδηγίες για τον Ελαιοχρωματισμό των Σχολικών Κτιρίων

Βρείτε παρακάτω τις Οδηγίες για τον Ελαιοχρωματισμό των Σχολικών Κτιρίων:

Εργασία - Επιχειρηματικότητα ~ Τεύχος 1ο

 

Περιοδική Έκδοση Δημου Ρεθύμνης
Τμήμα Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης – Εθελοντισμού – Νέας Γενιάς

 

 

15 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)