Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου - Ανοικτές Πρόβες

Η Δημοτική Φιλαρμονική, ήταν και είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της πόλης του Ρεθύμνου. Η προετοιμασία κάθε εμφάνισής της είναι μια μακρόχρονη και σύνθετη εργασία, μελέτη και πρόβες. Αυτό θελήσαμε να επικοινωνήσουμε κάνοντας ''Πρόβα” δημόσια και ανοιχτά στον Δημοτικό μας Κήπο.

Έτσι   με σταθερή ώρα έναρξης  στις 18:15' τις αναφερόμενες ημερομηνίες: 

19/07

22/07

05/08

30/08

 η Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνου σας περιμένει στο Δημοτικό Κήπο .

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το πρόγραμμα των συναυλιών της σε γειτονιές της πόλης όπως και το αντίστοιχο  του Κουιντέτου Κλαρινέτων της Δημοτικής Φιλαρμονικής .

 

Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου (2022)

ΣΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ

ΙΩΝ.ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ.2831022830
DIGITAL CINEMA
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Kyle Balda,Brad Ableson (βοηθητικός),Jonathan del Val (βοηθητικός)

Ηθοποιοί:
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, Steve Carell, Pierre Coffin, Taraji P. Henson, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Lucy Lawless, Danny Trejo, Julie Andrews, Russell Brand, Alan Arkin, Michelle Yeoh
Περίληψη:





 

Τα Minions μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, με τη φωνή του Γιάννη Ζουγανέλη στον ρόλο του Γκρου!

H μεγαλύτερη κινηματογραφική σειρά ταινιών animation στην ιστορία και το παγκόσμιο φαινόμενο του box-office, μας φέρνει την ανείπωτη ιστορία του 12χρονου αγοριού που ονειρευόταν να γίνει ο μεγαλύτερος κακός του κόσμου!

Βρισκόμαστε στην καρδιά της δεκαετίας του ’70, όπου όλοι έχουν λουλούδια στα μαλλιά και χρωματιστά παντελόνια και ο μικρός Γκρου μεγαλώνει στα προάστεια. Ως φανατικός οπαδός μια ομάδας σούπερ κακών με το όνομα «Vicious 6», ο Γκρου θέλει να γίνει αρκετά κακός ώστε μια μέρα να μπορέσει να γίνει μέλος της ομάδας τους. Ευτυχώς, στην προσπάθειά του να σπείρει το χάος, τον βοηθούν οι μικροί του ακόλουθοι, τα λατρεμένα Minions. Όλοι μαζί, ο Κέβιν, ο Στιούαρτ, ο Μπομπ και ο Όττο, ένα νέο minion με «σιδεράκια» στα δόντια και με την απεριόριστη επιθυμία να είναι αρεστός σε όλους, αναπτύσσουν τις ικανότητές τους καθώς ετοιμάζονται να πειραματιστούν με τα πρώτα τους όπλα και να πραγματοποιήσουν τις πρώτες τους μυστικές αποστολές. Όταν οι «Vicious 6» απομακρύνουν τον ηγέτη τους, τον θρυλικό πολεμιστή Wild Knuckles, ο Γκρου περνάει από συνέντευξη για να γίνει το νεότερο μέλος της ομάδας τους. Όμως αυτή η προσπάθεια δεν πηγαίνει καθόλου καλά (για να το θέσουμε κομψά) και όλα γίνονται πολύ χειρότερα αφού ο Γκρου τους ξεγελάει. Τελικά, θα καταλήξει να γίνει ο ίδιος θανάσιμος εχθρός του απόλυτου κακού. Ενώ όλοι τον καταδιώκουν, ο Γκρου θα στραφεί σε μια απρόσμενη πηγή για πάρει καθοδήγηση. Στον ίδιο τον Wild Knuckles. Εκεί θα ανακαλύψει ότι ακόμα και οι πιο κακοί χρειάζονται μια βοήθεια από έναν φίλο.



 

Προβολές:

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗ  25/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8
ΠΡΟΒΟΛΗ ΩΡΑ 20.30 (μεταγλωττισμένα στα ελληνικά)


Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...
Minions 2: Η Άνοδος του Γκρου // Minions: The Rise of Gru - YouTube
 

 

ΟΥΤΕ ΚΑΝ- NOPE (ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ)

ΣΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ

ΙΩΝ.ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ.2831022830
DIGITAL CINEMA
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Jordan Peele

Ηθοποιοί:
Daniel Kaluuya, Michael Wincott, Brandon Perea, Wrenn Schmidt, Steven Yeun, Keke Palmer
Περίληψη:





 

Ο Τζόρνταν Πιλ ("Get Out!", "Us") υπογράφει έναν νέο εφιάλτη επιστημονικής φαντασίας, όπου ο τρόμος... έρχεται από ψηλά!

Το «Ούτε Καν» διαδραματίζεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες, στην κοιλάδα Santa Clarita Valley της Νότιας Καλιφόρνια, όπου τα αδέλφια OJ και Emerald έχουν κληρονομήσει ένα ράντσο αλόγων από τον πατέρα τους. Τα αδέλφια συνεχίζουν τη σκυτάλη της τέχνης του πατέρα τους ως εκπαιδευτές ζώων για γυρίσματα κινηματογραφικών ταινιών και τηλεόρασης. Δίπλα στο ράντσο βρίσκεται ένα πάρκο και ζωολογικός κήπος με διαχειριστή, ένα πρώην παιδί-θαύμα, που κουβαλάει τα δικά του παιδικά τραύματα. Ο OJ και η Emerald αρχίζουν να παρατηρούν ανεξήγητα φαινόμενα στο ράντσο τους, τα οποία τους οδηγούν σε απίστευτες ανακαλύψεις που έρχονται από ψηλά. Θα αποπειραθούν λοιπόν να αποτυπώσουν τα μυστήρια στην κάμερα. Τα πράγματα κλιμακώνονται, καθώς τα αδέλφια επιστρατεύουν την εξειδικευμένη βοήθεια του υπαλλήλου ενός καταστήματος ηλεκτρονικών και ενός βετεράνου κινηματογραφιστή. Καθώς οι προσπάθειές τους περνούν ένα σημείο χωρίς επιστροφή, οι ήρωές μας παρασύρονται στο μάτι μιας ανεπανόρθωτης καταιγίδας. Το αποτέλεσμα είναι ένα απίστευτο θέαμα κοσμικού τρόμου και μεταφυσικού γουέστερν, με έναν συναισθηματικά πολύπλοκο πυρήνα επιστημονικής φαντασίας.

 

Προβολές:

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΜΠΤΗ  25/8 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/8
ΠΡΟΒΟΛΗ ΩΡΑ 22.30.


Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...
NOPE - ΟΥΤΕ ΚΑΝ - YouTube
 

 

 

Το Baby Shark Live! στο Ρέθυμνο

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φέτος το καλοκαίρι χορεύουμε Baby Shark!

Το Baby Shark Live!  στο Ρέθυμνο

το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 8.30μμ!

Tο πιο δημοφιλές παιδικό κανάλι στο YouTube (παγκοσμίως), με τους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών τον Baby Shark, τον Pinkfong και τον Hogi, έρχονται ζωντανά, σε ένα παιδικό μουσικοκινητικό show με τα αυθεντικά τραγούδια!

Το κανάλι του Baby Shark 50 εκατομμύρια συνδρομητές που περιέχει το Νο1 YouΤube video με 10 δισεκατομμύρια θεάσεις παγκοσμίως ήδη έχουν μεταφερθεί σε ταινία (Netflix) και τηλεοπτική σειρά στο διεθνές Nickelodeon (USA).

https://www.facebook.com/babysharkLiveGR

Σχετικά με το έργο: Το “Baby Shark Live!” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 10+ δις προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη) με animated σκηνικά. 

Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας στα Αγγλικά (τραγούδια παρουσιάζονται στο Video).

Η περιπέτεια και διάλογοι είναι στα ελληνικά.

Διάρκεια: 1 ώρα και 20 λεπτά (με το διάλειμμα).

Η ιστορία: Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια... Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Τι θα κάνουν; Που βρίσκεται ο Baby Shark; Πως θα τον εντοπίσουν;

Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο πρίγκιπα του πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό.

Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον Baby Shark;

Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doo doo doo doo”;Μία θεαματική θεατρική περιπέτεια στο βυθό που δεν πρέπει να χάσετε!

Πληροφορίες Παραστάσεων:
Το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 8.30μμ, στο Θέατρο Ερωφίλη στο Ρέθυμνο.

 Εισιτήρια:  12 € (Α’ Ζώνη – μπροστινές θέσεις), 10€ (υπόλοιπες θέσεις) εισιτήρια πληρώνουν ενήλικες και παιδιά από 1,5 έτους (έχουν θέση). Μπορείτε να έχετε αγκαλιά παιδιά κάτω του 1,5 έτους σε μία θέση. Γενική είσοδος στο ταμείο του θεάτρου 10€.

Πώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/baby-shark-live/
και στα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα Public, Wind, Mediamarkt.
Στο Ρέθυμνο στο Κιόσκι της Πλατείας 4ων Μαρτύρων, από Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022.

 

28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)