03/04/12, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ « Απεικονίσεις των Παθήσεων του θυροειδούς Αδένα»

 

                                                                                   Σπίτι του Πολιτισμού, 

                                                                               Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

 Κυρίες και Κύριοι

 

Η πόλη μας, σας καλωσορίζει και σας καταθέτει τα βαθιά αισθήματα εκτίμησης που τρέφει για το επιστημονικό και ανθρωπιστικό σας λειτούργημα.

 

Αποτελεί ευτυχή συγκυρία για όλους μας η διεξαγωγή των εργασιών της σημαντικής επιστημονικής σας συνάντησης εδώ στο Ρέθυμνο, το γεωγραφικό κέντρο της Κρήτης . Είναι πραγματικά τιμή μας που ένας σημαντικός αριθμός διακεκριμένων επιστημόνων των μεγαλύτερων Νοσοκομειακών Ιδρυμάτων της χώρας, επέλεξαν την πόλη μας για αυτή την συνάντηση και σας ευχαριστούμε πολύ για την επιλογή αυτή.

 

Όπως επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές, την Ακτινολογική Εταιρεία Κρήτης, που παράγει εξαιρετικό έργο, για την ευκαιρία που δίδει στην πόλη μας, να αποτελέσει τόπο συνάντησης επιστημόνων, Μέλη όλοι μιας εξέχουσας επιστημονικής κοινότητας, που μέσω αυτής της Ημερίδας θα έχουν τη δυνατότητα της επικοινωνίας, της συνεργασίας, της ανταλλαγής τεχνογνωσίας και χρήσιμων εμπειριών.

 

Εκεί νομίζω έγκειται και ένα μεγάλο μέρος της αξίας αυτής της Ημερίδας: στην ανταλλαγή ενός πλούτου επιστημονικών πληροφοριών, πολύτιμων για την ανθρώπινη υγεία, που θα μοιραστείτε μεταξύ σας αλλά και με τους συνεργάτες σας και τους ίδιους τους ασθενείς σας.

 

Είμαι, λοιπόν, πεπεισμένος για την επιτυχή έκβαση των εργασιών της επιστημονικής Ημερίδας, από την οποία θα προκύψουν αναμφίβολα σημαντικά συμπεράσματα που θα τροφοδοτήσουν μεν τη δική μας ελλιπή γνώση αλλά, κυρίως, θα ενισχύσουν την πρόοδο της επιστήμης που με τόσο σθένος υπηρετείτε.

 

Ελπίζω, το πρόγραμμα των εργασιών της επιστημονικής συνάντησης να σας επιτρέψει να γνωρίσετε, με την ευκαιρία, καλύτερα την πόλη μας, να αφουγκραστείτε τη δυναμική της, να δοκιμάσετε τις γεύσεις της που βασίζονται στη διάσημη Κρητική διατροφή, να νοιώσετε τη θετική της ενέργεια και να δεχθείτε την ανταπόδοση της ευγνωμοσύνης της που την επιλέξατε για την διεξαγωγή του Συνεδρίου σας.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να έχετε πάντοτε τη δύναμη να προσφέρετε στους συνανθρώπους μας τις πολύτιμες υπηρεσίες σας.

 

Να είστε καλά.

 

27 Μαΐου 2020
 (1342)
 (1335)
 (1343)
 (1337)
 (1121)
 (1339)
cretandietfestival.gr (1181)
 (1329)
 (1341)
 (1330)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)