22/9/2010,ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ ΓΙΩΡΓΗ Χ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟ 5ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

 

                                                                           Ωδείο Ρεθύμνης, 21/9/2010

 

 

Αξιότιμοι Κύριοι και Κυρίες Σύνεδροι

 

Σας καλωσορίζουμε στο Ρέθυμνο, την πόλη που επενδύει και με τη βοήθεια του Πανεπιστημίου Κρήτης στην ουσιαστική  γνώση και την πνευματική καλλιέργεια.

Σας ευχαριστούμε που αποδεχθήκατε την πρόσκληση των διοργανωτών  και μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας που υποδηλώνει την πρόθεσή σας να μοιραστείτε μαζί μας τη γνώση σας και να συμβάλλεται στη διάδοσή της.

 Θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τα Τμήματα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Παντείου Πανεπιστημίου αφ’ ενός για την άψογη συνεργασία τους στη διοργάνωση ενός Συνεδρίου διεθνούς εμβέλειας και αφετέρου για την πολύ ενδιαφέρουσα  θεματολογία που επέλεξαν σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία ανάλυσης Συμπεριφοράς.

Είναι γεγονός πως η συνεργασία μεταξύ Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων όχι μόνον ευδοκιμεί αλλά επιφέρει σημαντικά οφέλη  στις τοπικές κοινωνίες που ευτυχούν να φιλοξενούν τέτοιου εύρους και ποιότητας επιστημονικές συναντήσεις οι οποίες, πέραν του επιστημονικού τους ενδιαφέροντος συνιστούν  μια γόνιμη κοινωνική παρέμβαση.

 Όλοι εσείς, διακεκριμένοι επιστήμονες απ’ όλο τον κόσμο θα μας προσφέρετε τη δυνατότητα να εντρυφήσουμε σ’ ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων από την επιστήμη της ψυχολογίας με σημείο αναφοράς την ανάλυση της ανθρώπινης συμπεριφοράς έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται είτε σε επίπεδο σκέψης και αντίληψης είτε στο επίπεδο της καθημερινής  μας δράσης .  

Σας ευχαριστούμε για την θετική σας  ανταπόκριση και την ενεργή σας συμμετοχή  στις εργασίες του Συνεδρίου οι οποίες αναμφίβολα θα πλουτίσουν τη γνώση τόσο των φοιτητών όσο και όλων όσοι θα τις παρακολουθήσουν.

Εύχομαι η παραμονή σας στην πόλη μας  να είναι πλούσια σε εμπειρίες και να σας δοθεί η ευκαιρία να περπατήσετε στα γραφικά της σοκάκια που φέρουν το χρώμα και την ταυτότητα πολλών διαφορετικών πολιτισμών, να γνωρίσετε τα μνημεία της, τη φυσική της ομορφιά, την παράδοση και τη φυσιογνωμία της, το ανθρώπινο δυναμικό της.

Ελπίζουμε με αυτό τον τρόπο να γίνεται κι εσείς οι καλύτεροι πρεσβευτές του Ρεθύμνου και των θετικών δράσεων που επιλέγει να υιοθετήσει.

Ευχαριστώ και πάλι τα Μέλη της  δραστήριας Οργανωτικής Επιτροπής και τον αξιότιμο Πρόεδρο της κ. Ρομπερτ Μέλον γι’ αυτή τη δυνατότητα σύμπραξης και συνεργασίας που έδωσαν στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με την τοπική κοινωνία και όλους εσάς για την παρουσία και προσφορά σας.

Καλή επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου.

Να είστε όλοι καλά. 

27 Μαΐου 2020
 (1342)
 (1335)
 (1343)
 (1337)
 (1121)
 (1339)
cretandietfestival.gr (1181)
 (1329)
 (1341)
 (1330)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)