18/03/10,ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 6 ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ                                          Ρέθυμνο 16  Μαρτίου 2010 

 

 

Το Ρέθυμνο καλωσορίζει με θέρμη τις έφηβες αθλήτριες μπάσκετ από όλη την Ελλάδα και τους εύχεται η συμμετοχή τους σε αυτή τη διοργάνωση να πλουτίσει τις εμπειρίες τους και να ενδυναμώσει την μελλοντική τους διαδρομή στο χώρο του αθλητισμού που επέλεξαν να διακριθούν, θεωρώντας ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες μπορούν να σηματοδοτήσουν τη μετάβαση των αθλητριών σε εθνικές ομάδες υψηλών αξιώσεων.

Η φετινή διοργάνωση αποτελεί προϊόν συνεργασίας του Δ.Α.Ο.Ρ. με την Ελληνική Ομοσπονδία  Καλαθοσφαίρισης. Με οδηγό την πολύτιμη εμπειρία προηγούμενων διοργανώσεων πανευρωπαϊκής εμβέλειας, είμαστε βέβαιοι πως και τούτη η πανελλήνια συνάντηση θα στεφθεί με επιτυχία τόσο σε οργανωτικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο κοινωνικό: Οι συμμετέχουσες αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη φυσιογνωμία και την κουλτούρα του Ρεθύμνου, τα ήθη και τις παραδόσεις του, τα καλοδιατηρημένα μνημεία του, τις φυσικές ομορφιές του αλλά και τη γνήσια και ανόθευτη φιλοξενία των ανθρώπων του.

Παράλληλα, η δυναμική παρουσία και το αγωνιστικό πνεύμα των αθλητριών αναμφίβολα θα εμπνεύσει και θα ενεργοποιήσει τη νεολαία του Ρεθύμνου προσανατολίζοντάς την στον αθλητισμό και τα ιδεώδη του.

Με τη βεβαιότητα ότι και αυτή η διοργάνωση θα ωφελήσει σε πολλαπλά επίπεδα τις συμμετέχουσες, τους  διοργανωτές αλλά και τους και θεατές, εύχομαι κάθε επιτυχία στα Μέλη των Ομάδων που θα λάβουν μέρος στους αγώνες  και ελπίζω το μέλλον να επιφυλάξει κι άλλες μεγάλες αθλητικές στιγμές για το Ρέθυμνο.

 

 

                                                                            ΓΙΩΡΓΗΣ  ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ                                                                             ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

 

 

30 Μαΐου 2020
 (1342)
 (1335)
 (1343)
 (1337)
 (1121)
 (1339)
cretandietfestival.gr (1181)
 (1329)
 (1341)
 (1330)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)