15/05/09, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΗΝ 17 η ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ

 

                                                         Σάββατο 16 Μαίου 2009                                                                                                     Ξενοδοχείο Acquila Rithymna Beach   

Κυρίες και Κύριοι

Αγαπητοί Φίλοι

Μια ακόμη συνάντηση υψηλού επιστημονικού κύρους και ευρέος ενδιαφέροντος φιλοξενείται στην πόλη μας που υποδέχεται μα ιδιαίτερη χαρά τους καταξιωμένους επιστήμονες στην επιστήμη της οδοντιατρικής.

 

Ευχαριστούμε θερμά την στοματολογική Εταιρεία  Κρήτης που επέλεξε το Ρέθυμνο ως πόλη διεξαγωγής των εργασιών της 17ης Παγκρήτιας Συνόδου κι ελπίζουμε να ανταποκριθεί επιτυχώς στις προσδοκίες των διοργανωτών και στις ανάγκες των εργασιών.

 

Η επιστήμη της ιατρική εν γένει, έχει αναμφίβολα κάνει τεράστια άλματα προόδου τις τελευταίες δεκαετίες. Ο τομέας της στοματολογίας, ακολουθώντας τον ίδιο ρυθμό εξέλιξης, παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον όχι μόνον στον τομέα της αισθητικής αποκατάστασης και της υγιεινής του στόματος αλλά και προστασία της ανθρώπινης υγείας γενικότερα.

 

Παράλληλα, θεωρούμε ιδιαιτέρως σημαντική τη δυνατότητα που παρέχεται, μέσω της διοργάνωσης  επιστημονικών συναντήσεων μεγάλης εμβέλειας και κύρους, να ενημερωθεί το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό για τις νέες εξελίξεις και εφαρμογές στον συγκεκριμένο τομέα της Υγείας που ούτως ή άλλως παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

 

Η διάχυση της γνώσης, η ανταλλαγή απόψεων, εμπειριών και  τεχνογνωσίας καθώς και η ενδελεχή  μελέτη των ιδιαίτερων περιπτώσεων που πάντα συναντώνται ειδικά στην ιατρική, αποτελούν τις κινητήριες δυνάμεις στην θετική εξέλιξη της  ιατρικής πρακτικής ενώ παράλληλα, ευαισθητοποιούν τον κόσμο προς την κατεύθυνση  της πρόληψης.

 

Η συγκεκριμένη Σύνοδος πέραν της θεωρητικής ενημέρωσης των συμμετεχόντων από εξειδικευμένους επιστήμονες, περιλαμβάνει και σεμινάρια πρακτικής άσκησης επί του αντικειμένου μελέτης γεγονός που της προσδίδει ιδιαίτερη αξία, πληρότητα και αποτελεσματικότητα.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες της Συνόδου και καλή δύναμη στους  επιστήμονες που την υποστηρίζουν ώστε να συνεχίσουν με την επιστημονική επάρκεια και το ανθρώπινο ενδιαφέρον να μας προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

Ελπίζω να συνδυάσουν τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με μια ευχάριστη παραμονή στην πόλη μας που διαθέτει μια πλούσια ιστορική παρακαταθήκη, ένα γοητευτικό πολιτισμό, μια ξεχωριστή κουλτούρα και πολλές επιλογές για ψυχαγωγία.

Σας ευχαριστώ.

 

 

27 Μαΐου 2020
 (1342)
 (1335)
 (1343)
 (1337)
 (1121)
 (1339)
cretandietfestival.gr (1181)
 (1329)
 (1341)
 (1330)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)