Η ζούμπα έχει πάλι την τιμητική της, την Κυριακή, στον Δημοτικό Κήπο. 30/10/2025
Τα προγράμματα «Άθλησης και άσκησης για όλες και για όλους» που έχει εισαγάγει ο Δήμος Ρεθύμνης με τα δωρεάν μαθήματα γιόγκα και ζούμπα, αγκαλιάσθηκαν από την πρώτη στιγμή με μεγάλο ενθουσιασμό από την τοπική κοινωνία και ως εκ τούτου η επιτυχημένη συνταγή όχι μόνο δεν αλλάζει, αλλά βελτιώνεται και αναβαθμίζεται έτι περαιτέρω.

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων την ερχόμενη Κυριακή, 2 Νοεμβρίου 2025, από τις 11:00 έως τις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου το δεύτερο δωρεάν μάθημα ζούμπα, υπό τις οδηγίες και την επίβλεψη της εκπαιδεύτριας Δήμητρας Καραδάκη.
Η ζούμπα λανσαρίστηκε πριν από 25 χρόνια και δεν αποτελεί είδος χορού, όπως θεωρούν πολλοί, αλλά ένα πρόγραμμα ολιστικής και συνάμα διασκεδαστικής γυμναστικής που ασκεί όλο το σώμα και συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αντοχής του μυϊκού συντονισμού, της ευλυγισίας και του κυκλοφορικού συστήματος, ενδυναμώνοντας την καρδιά και τους πνεύμονες.
Ο Δήμος Ρεθύμνης και το Τμήμα Αθλητισμού απευθύνουν και πάλι ανοικτή πρόσκληση προς τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες ώστε να απολαύσουν την άσκηση και να καρπωθούν τα οφέλη της μέσα στο υπέροχο περιβάλλον του Δημοτικού Κήπου.
Τα μαθήματα γιόγκα και ζούμπα πραγματοποιούνται εκ περιτροπής κάθε Κυριακή στον Δημοτικό Κήπο και -όταν πέσει η θερμοκρασία- σε κλειστές αίθουσες.
| |
|
|
|
|











































