Το Τμήμα Τουρισμού Δήμου Ρεθύμνης στο Forum Women in Business|Together to the next level και στα Greek Hospitality Awards 2023

Ταξίδι στην Αθήνα πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας Ρεθύμνης, κα Πέπη Μπιρλιράκη, προκειμένου να παρευρεθεί στο Forum Women in Business|Together to the next level και στην τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2023.

Το 9ο Forum, Women in Business|Together to the next level, το οποίο διοργάνωσε ο Όμιλος ICAP CRIF, πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2023.

Το Forum, με συντονίστρια την κα Κατερίνα Γκαγκάκη, Επικοινωνιολόγο και Αντιδήμαρχο του Δήμου Αθηναίων, διενεργήθηκε τόσο διαδικτυακά όσο και διά ζώσης στο ξενοδοχείο ΝJV Athens Plaza. Χαιρετισμό απηύθυνε η κα Ζέφη Δημαδάμα, Γενική Γραμματέας Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ενώ συμμετείχαν πάνω από 200 ανώτερα και ανώτατα Στελέχη εταιρειών και επιχειρήσεων.

Το Forum περιλάμβανε μία ενότητα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με τίτλο Ανθεκτικότητα και Προσαρμοστικότητα στη διαχείριση κρίσεων και δύο πάνελ: Επιτυχημένες πολιτικές και παρεμβάσεις για την ενίσχυση του Γυναικείου Κεφαλαίου στις επιχειρήσεις και Διαφορετικότητα & Συμπερίληψη: Success Stories Στρατηγικών Ανθρώπινου Δυναμικού και Επικοινωνίας. Στο δεύτερο πάνελ συμμετείχε και η Ρεθυμνιώτισσα Communications Director της Παπαστράτος, κα Λένα Πλαΐτη, την οποία, η Αντιδήμαρχος συνεχάρη προσωπικά για την επαγγελματική της πορεία, τονίζοντας πόσο περήφανο είναι το Ρέθυμνο που εκπροσωπείται από άρτιες και δυναμικές γυναικείες προσωπικότητες στο παγκόσμιο επιχειρείν.

Τα βραβεία Greek Hospitality Awards απονεμήθηκαν για ένατη συνεχή χρονιά υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στις 20 Οκτωβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental με παρουσιαστές τους δημοσιογράφους Χάρη Ντιγριντάκη και Μαρία Νικόλτσιου και με συμμετοχή κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης, θεσμικών φορέων, καθώς και εκπροσώπων των σημαντικότερων τουριστικών επιχειρήσεων της χώρας μας.

Στην εκδήλωση απονεμήθηκαν συνολικά 121 κατηγορίες βραβείων σε 4 επιμέρους θεματικές ενότητες, 7 τιμητικές διακρίσεις και 2 κορυφαία βραβεία, με την Κρήτη να αναδεικνύεται η πιο φιλόξενη Περιφέρεια της Ελλάδας και τον Όμιλο Grecotel να λαμβάνει συνολικά 14 βραβεία. Μεγάλος ήταν και ο αριθμός των ρεθυμνιώτικων επιχειρήσεων Φιλοξενίας, οι οποίες βραβεύτηκαν: Ikones Seafront Luxury Suites, NAUTILUX HOTEL, Atrium Ambiance Hotel, La Mer Resort and Spa, Niriides Beach Hotel,  καθώς και η ρεθυμνιώτικη εταιρία Loguers Hotel Sales Management & Marketing.

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο, κα Πέπη Μπιρλιράκη, η οποία ήταν μέλος της Κριτικής Επιτροπής, αλλά και απονεμήτρια στα Greek Hospitality Awards 2023, «Θερμά συγχαρητήρια στους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις του Ρεθύμνου, οι οποίοι κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αποδείξουν για μια ακόμη φορά την ποιότητα των υπηρεσιών τους ανάμεσα σε αντάξιους ανταγωνιστές.

 

Ο Τουρισμός του Ρεθύμνου συνεχίζει να εξελίσσεται και να καινοτομεί, διατηρώντας ανέπαφη τη μοναδικότητα και την ιδιαίτερή του ταυτότητα. Η ισορροπία αυτή, ανάμεσα στις σύγχρονες τάσεις και τη ζωντανή ρεθυμνιώτικη φιλοξενία, χρειάστηκε πολλή δουλειά για να επιτευχθεί και, πλέον, να αποτελεί σύμμαχο και οδηγό μας στην παγκόσμια τουριστική πραγματικότητα.

Ελπίζω και εύχομαι να πρωταγωνιστούμε ως Ρέθυμνο πάντα στις πανελλήνιες και παγκόσμιες βραβεύσεις των ειδικών και του κοινού.»

tourismos-01a

tourismos-01

tourismos-02

tourismos-03

tourismos-04

tourismos-05

tourismos-06

tourismos-07

tourismos-08

tourismos-08

tourismos-10

25 Φεβρουαρίου 2024
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)