24/11/17, Πρόσκληση Εθελοντών για την «Παιχνιδοχώρα» - το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη!

 

Πρόσκληση εθελοντών

 

Η πόλη του Ρεθύμνου ενώνεται ακόμη μια φορά. Από τις 17 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, υποδέχεται την «Παιχνιδοχώρα» - το Εργαστήρι του Αϊ-Βασίλη!

Στόχος της συλλογικής μας προσπάθειας, αποτελεί η ενίσχυση και η ανάδειξη όλων όσων μέχρι σήμερα προσπαθούσαν μεμονωμένα, προσφέροντας απλόχερα χαρά, ζεστασιά και αγάπη τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η διοργάνωση ενός θεματικού χριστουγεννιάτικου εορτασμού, οργανωμένου σε όλους τους τομείς, με τη συνεργασία όλων των τμημάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και των οικονομικών, εκπαιδευτικών, κοινωνικών και αθλητικών φορέων, αλλά και των κάθε είδους επαγγελματιών, αποτελεί ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια όλων των Ρεθεμνιωτών να καταστεί η πόλη μας ο αγαπημένος χριστουγεννιάτικος προορισμός για ολόκληρη την Κρήτη!

Παράλληλα, αποσκοπεί στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς. Θέτοντας τις προϋποθέσεις ενός ολοκληρωμένου τουριστικού προορισμού για όλους τους μήνες του χρόνου.

Η αγάπη με την οποία αγκαλιάστηκε ήδη αυτή η προσπάθεια επιβεβαιώνει τον συλλογικό της χαρακτήρα και την ανάγκη όλων για την ύπαρξή της.

Η συνεισφορά όλων των δημοτών αποτελεί τη μεγαλύτερη παρακαταθήκη. Ο εθελοντισμός, αποτελεί τον πυρήνα αυτής της προσπάθειας. Σας προσκαλούμε να δηλώσετε τη δική σας συμμετοχή με τους παρακάτω τρόπους:

 

1. Συμπληρώνοντας την φόρμα εθελοντών στο παρακάτω link: http://paixnidoxwra.gr

2. Αποστέλλοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail: paixnidoxora.reth@gmail.com

3. Επισκεπτόμενοι το «Γραφείο των Χριστουγέννων» στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.

 

Γραφείο Χριστουγέννων
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

 Η Οργανωτική Επιτροπή της Παιχνιδοχώρας στέλνει με τη σειρά της το δικό της μήνυμα:

Κάποιοι πιστεύουν ότι τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη φοράνε πράσινους σκούφους και ότι έχουν μακριά άσπρα γένια. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι φοράνε πράσινους σκούφους κι ότι δεν έχουν γένια, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι στα σκουφάκια τους έχουν μαγικά κουδουνάκια και ότι τα γένια τους είναι τόσο μακριά που πολλές φορές μπερδεύονται στα πόδια τους και τρώνε τις πιο αστείες τούμπες.

Όποιος κι αν έχει δίκιο ένα είναι το σίγουρο: Ότι η δουλειά τους είναι πολύ σοβαρή και ότι δεν επιτρέπονται τα λάθη. Γιατί αν κάνουν ένα λάθος, τότε κάποιο παιδάκι μπορεί να μην πάρει δώρο. Κι αυτό ο Αϊ Βασίλης δεν θα το επέτρεπε ποτέ!

Για αυτό, έλα στην Παιχνιδοχώρα για να γίνεις κι εσύ βοηθός του Αϊ Βασίλη, ώστε να σιγουρευτούμε ότι όλα τα δώρα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους και ότι δεν θα απογοητευτεί κανένα παιδάκι.

Ζήσε την υπέροχη εμπειρία να συμμετέχεις κι εσύ στην παρέα των ξωτικών του Αϊ Βασίλη και να πάρεις μέρος στη μεγαλύτερη χαρά των Χριστουγέννων, δίνοντας αγάπη και χαμόγελα σε όλα τα παιδιά.

Γίνε κι εσύ ένα ξωτικό και απόδειξε ότι όλοι μαζί μπορούμε να μεταμορφώσουμε τις ημέρες των Χριστουγέννων, στην ομορφότερη και πιο παραμυθένια εποχή του χρόνου.

Από το Γραφείο Τύπου της Παιχνιδοχώρας

21 Ιουλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1355)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1354)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)