27/01/15, Ευχαριστήριο από τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Η.Ρ.

Οι  Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία στην Πλατεία Μικρασιατών, χάρη στην πολύτιμη στήριξή σας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν ο καθένας με το δικό του τρόπο, για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων που χωρίς την δική σας βοήθεια και συμβολή θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν και πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε.

Ελπίζουμε να σας έχουμε πάντα δίπλα μας στις εκδηλώσεις μας και να συμπράττουμε για το καλό του τόπου μας, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε, αφήνοντας μόνο  γλυκιές αναμνήσεις!

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε την Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης, που πλαισίωσαν με την τους παρουσία τις εκδηλώσεις, όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας όπως την τεχνική υπηρεσία, το τμήμα καθαριότητας και πρασίνου που χωρίς αυτούς θα ήταν δύσκολο να διεξαχθούν οι εκδηλώσεις μας, την Δημοτική Φιλαρμονική που μας χάρισε Χριστουγεννιάτικες νότες στην πόλη, όπως επίσης την μικτή ένωση παραδοσιακών συλλόγων τραγουδώντας παραδοσιακά κάλαντα στα σοκάκια της πόλης μας, τον κ. Γαβαλά Γιώργο κάνοντας βόλτα με την χριστουγεννιάτικη άμαξα στους δρόμους μοιράζοντας γλυκίσματα σε μικρούς και μεγάλους και την κ. Ρουκουνάκη Αργυρώ για τον στολισμό της.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Σάββα Δακανάλη για την εξαίρετη συνεργασία και βοήθεια που μας προσέφερε, την κ. Δέσποινα Μαυράκη που επιμελήθηκε το σχολικό πρόγραμμα της Α & Β εκπαίδευσης στην πλατεία Μικρασιατών καθώς και των εκπαιδευτών αυτής, την υπηρεσία πολιτιστικής εκπαίδευσης «Μούσα» και την κ. Βάσω Λίππα μαζί με το Γραφείο Παλιάς Πόλης, την Μαργαρίτα Σαββάκη «Αρκάδι» αναψυκτικά με την ζεστή κανελάδα,  την εικαστικό Μάρα Κοτρώτσιου, την μουσικοπαιδαγωγό κ. Καλεμάκη Κατερίνα, την Kinderland (Μαρκάκη Σοφία), το ΙΕΚ Ρεθύμνης (τμήμα αισθητικής), την κ. Σταγάκη Αντωνία που έκανε face painting και τον εκδοτικό οίκο Βουλουμπασάκη Έλενα, Βολτυράκη Ματίνα με τις υπέροχες λυχουδιές όπου επίσης επιμελήθηκαν για τις χριστουγεννιάτικες δράσεις στην πλατεία Μικρασιατών για τους μικρούς μας φίλους, την κ. Λουκά Γεωργία που ταξίδεψε τα παιδιά με τα παραμύθια της, τον ΗΧΟ FM και την Ελευθερία Μπεμπή καθώς και τον παρουσιαστή Παντελή Σπυριδάκης για την απευθείας μετάδοση των εκδηλώσεων από την πλατεία, όπως και την Ρέθυμνο Aegean και τον ΟΠΕΡ Ρεθύμνης για την προσφορά  αθλητικών δραστηριοτήτων.

Είναι άξιο να αναφέρουμε και τις ομάδες εθελοντών που καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών συλλέγανε φάρμακα και τρόφιμα για ευπαθείς ομάδες του Δήμου μας όπως Τροχοπρόληψη, Σύνπολις, Φιλοζωικός Σύλλογος, ομάδα πρωτοβουλίας για την ανακατασκευή βενετσιάνικου ρολογιού, ΧΕΝ Ρεθύμνης, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό, το τμήμα νοσηλευτικής και το σώμα Σαμαρειτών που παρείχαν και υγειονομική κάλυψη στην πλατεία Μικρασιατών και τους Προσκόπους μας για την δραστηριότητά τους δίνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς.

Επίσης είναι άξιο να ευχαριστήσουμε, την χορωδία Μικρασιατών και το Vamos Ensemble για τις μελωδίες και τις μουσικές παραστάσεις που μας χάρισαν, όπως και το Σύλλογο ξενοδόχων Ρεθύμνης, τον κ. Αλεξανδράκη Γέωργιο, την κ. Κορνελάκη Κατερίνα από την σχολή   Τεχνολογία και Εκπαίδευση tourism school, τον κ. Μαλανδράκη σεφ του Νuvel, που πρόσφεραν λουκουμάδες και αρτοποιήματα σε όσους παρεβρέθησαν στην πλατεία Μικρασιατών, την Pin mobile by Vodafone κ. Γαγάνη Πηνελόπη και την Θυμιατζή Ειρήνη Νεραιδόσπιτο, για το μοίρασμα δώρων και τις δράσεις τους.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Σαββοιδάκη και ΣΙΑ Ο.Ε., τα αρτοζαχαροπλαστεία Σκαρτσιλάκης Γεώργιος & Νικόλαο, Select Kανδυλάκη, Λαγκουβάρδος, Κανακάκης, Κρόνο, τα Σούπερ Μάρκετ Θέμη Χαμογιωργάκη, αφοί Παπαδάκη, την εταιρεία Τροφίμ, τον συνεταιρισμό μελιού, τα οπωρολαχανοπωλεία αφοί Πενρνιεντάκη και αφοί Ηλιάκη, το φαρμακείο Εύα Γύπαρη, τα βιβλιοπωλεία αφοί Κλαψινάκη, Λιανδρής Βαγγέλης, και Δασκαλάκη Στέλιο, την βιοτεχνία ενδυμάτων Ανυφαντάκη, τον κ. Καπετανάκη Δημήτριο και ΣΙΑ Ο.Ε. και το αερόστατο κ. Λαδιά Ρένα,  για τις χορηγίες.

 

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.Ρ.

24 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)