Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Ρ. προγραμματίζει διανομή προϊόντων κι ευχαριστεί τους υποστηρικτές του - 17/11/21

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας στους δικαιούχους συμπολίτες, θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς»), την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, από τις οκτώ το πρωί έως τη μία το μεσημέρι, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Με σεβασμό στην ασφάλεια των ωφελουμένων και των εργαζομένων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης θα υλοποιήσει την καθιερωμένη διανομή του μήνα Νοεμβρίου, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο και όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Παρακαλούμε λοιπόν τους δικαιούχους συμπολίτες που θα προσέλθουν, να τηρήσουν, όπως άλλωστε θα πράξουν και οι εργαζόμενοι, όλα τα υγειονομικά μέτρα ασφάλειας (μάσκα, γάντια, τήρηση αποστάσεων ασφάλειας). Ειδικότερα οι ωφελούμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι για να εισέλθουν στη Δομή, κατά την διανομή, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι:

• Για τους εμβολιασμένους, η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού

• Για του ανεμβολίαστους η επίδειξη είτε πιστοποιητικού νόσησης από κορονοϊό του τελευταίου εξαμήνου και όχι παλαιότερο,  είτε Rapid test 48 ωρών, είτε μοριακό τεστ (PCR test) 72 ωρών.

Επίσης, θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο που να επιτρέπει την ταυτοπροσωπία (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κτλ).

Υπενθυμίζεται ότι οι ωφελούμενοι της Δομής θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα (sms) για την ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής, με εξαίρεση δικαιούχους που δεν έχουν τη δυνατότητα να λάβουν sms οι οποίοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικά. Επίσης, καλούνται όσοι δεν έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής και η κάρτα τους έχει λήξει να επικοινωνήσουν άμεσα με την υπηρεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα προσφερόμενα αγαθά που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρως τους υπεύθυνους της Δομής.

Με την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας, ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς, Δρ Άννα Ελευθεριάδου - Γκίκα, ευχαριστούν θερμά για τη θετική και αποδοτική τους συνεργασία:

• Τα μέλη των Σωματείων Καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ) Ν. Ρεθύμνης και συγκεκριμένα τις ομάδες: «Ρέθυμνο Cretan kings», «Ο.Κ.Α Αρκάδι», «Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου», «ΟΠΕΡ», «Αθλητική Ένωση Ατσιποπούλου-Πρινέ»

• Την εταιρία παραγωγής, συσκευασίας και εμπορίας γαλακτοκομικών προϊόντων ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΑΡΜΕΣ Α.Ε., τον ιδιοκτήτη της κ. Λαζανάκη Εμμανουήλ.

• Την οικογένεια του εκλιπόντος Νικάκη Μιχαήλ Στεφάνου, οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τα 15 χρόνια της εκδημίας του συζύγου και πατέρα τους.

Ευχαριστούμε επίσης και όλους όσοι με διακριτικότητα και ανθρωπισμό στηρίζουν με την τακτική και διαρκή προσφορά τους, το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η προσφορά ανώνυμων και επώνυμων δωρητών, είναι πολύτιμη αφού αφενός συμβάλει στην ευπρεπή και επαρκή ανταπόκριση της Δομής στις διαρκώς αυξανόμενες, λόγω της υφιστάμενης πολυεπίπεδης κρίσης, ανάγκες των ευπαθών και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων του τόπου μας, και, αφετέρου, συμβάλλει στον κοινό αγώνα καταπολέμησης του κοινωνικού αποκλεισμού, των ανισοτήτων και των διακρίσεων, εμπνέοντας την Αλληλεγγύη και τον Εθελοντισμό.

 

21 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)