16/01/14, ΔΤ κοπή πίτας Δημοτικών Υπαλλήλων Δήμου Ρεθύμνης

 

ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ                                        Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Τηλ.: 283141327 
 Fax: 28310 29879                                          

e-mail: typos@rethymno.gr                                                            

                                                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σε ατμόσφαιρα γιορτινή με κυρίαρχα χαρακτηριστικά την ανθρώπινη ζεστασιά και οικειότητα που προσφέρει κάθε πολύχρονη συνεργασία αλλά και με την ανανεωμένη διάθεση που εξασφαλίζει η είσοδος κάθε νέου μέλους στην ομάδα, έκοψαν την π. Παρασκευή  την πίτα τους οι δημοτικοί υπάλληλοι όλων των υπηρεσιών, των δημοτικών επιχειρήσεων και του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ρεθύμνης.  Για πρώτη φορά, την πρωτοβουλία διοργάνωσης της καθιερωμένης επί πολλά χρόνια γιορτής των δημοτικών υπαλλήλων ανέλαβε ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Μαρινάκης και Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι συνεργάστηκαν με την ΚΕΔΗΡ, τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Εργαζομένων και εθελοντές υπαλλήλους στη διοργάνωση μιας γιορτής που ξεπέρασε σε συμμετοχή τις προσδοκίες   των διοργανωτών. Έτσι,  το βράδυ της Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014, παλιοί και νέοι συνάδελφοι συναντήθηκαν στο Σπίτι του Πολιτισμού και μοιράστηκαν την ανάμνηση κοινών εμπειριών, καλωσόρισαν νέους υπαλλήλους, έσμιξαν μετά από καιρό με καλούς φίλους -συναδέλφους με τους οποίους δεν μοιράζονται πλέον την καθημερινότητά τους λόγω διάσπαρτης χωροταξικής στέγασης  των τμημάτων του Δήμου σε διάφορα κτίρια, χόρεψαν και τραγούδησαν υπό τη παρότρυνση αρχικά της ορχήστρας του Παύλου Καλλιτσουνάκη και στη συνέχεια του dj  Θωμά Βαϊνά με μουσικές από το σήμερα και την νοσταλγική δεκαετία του ''80 κι έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους με ευχές κι αισιόδοξη προοπτική για τη Νέα Χρονιά. Στη γιορτή, είχε προσκληθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Ρ. και η συντριπτική πλειοψηφία των Μελών του απ'' όλες τις παρατάξεις κατάφερε ν'' ανταποκριθεί στο κάλεσμα παρότι τη συγκεκριμένη βραδιά συνέπεσαν χρονικά αρκετές εκδηλώσεις άλλων Συλλόγων  της πόλης.

  Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης  απευθύνθηκε με θερμά λόγια στους δημοτικούς  υπαλλήλους τους οποίους ευχαρίστησε για τον αγώνα που διάγουν καθημερινά, με συνέπεια και υπευθυνότητα, προκειμένου ν΄ ανταποκριθούν στις πολλαπλές και συνεχώς αυξημένες εργασιακές τους υποχρεώσεις, ευχήθηκε η νέα Χρονιά να είναι για όλους καλύτερη και επισήμανε το χαρακτήρα της γιορτής που δεν ήταν άλλος από το να δοθεί η ευκαιρία σε όλους τους υπαλλήλους να συναντηθούν εκτός εργασιακού περιβάλλοντος, σε συνθήκες χαλάρωσης και αλληλεγγύης και να ανατροφοδοτήσουν τις μεταξύ τους σχέσεις. Την κοπή της πίτας, διαδέχθηκε η κλήρωση του τυχερού φλουριού, το οποίο περιελάμβανε ένα διήμερο ταξίδι για 2 άτομα σε όποιο ξενοδοχείο της Κρήτης επιθυμούν εντός του 2014 και 2 διήμερες άδειες από την εργασία. Αξίζει να σημειωθεί πως όλη η διοργάνωση, εκτός από τη συνδρομή των δομών (ΚΗΦΗ κλπ)  του Δήμου που έφτιαξαν μεγάλη ποσότητα βασιλόπιτας η οποία διατέθηκε στη γιορτή, βασίστηκε σε χορηγίες συμπολιτών επιχειρηματιών (φαγητά, ξηροί καρποί και ποτά),  οι οποίοι για μια ακόμη φορά στήριξαν ανιδιοτελώς  μια δράση του Δήμου και τους ευχαριστούμε πολύ που, παρά την κρίση, επιμένουν να επιδεικνύουν γενναιοδωρία όποτε ζητηθεί η βοήθειά τους. 

Η βραδιά έληξε με την υπόσχεση της επανάληψης αυτής της -εξαιρετικής όπως αποδείχτηκε - πρωτοβουλίας. Χρόνια Πολλά σε όλους! 

 

 

 

21 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)