Τη συμμετοχή τους ως άτυπα Μέλη στις Επιτροπές και υπηρεσίες του Δήμου όρισαν τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Διαρκής και γόνιμη είναι η δραστηριότητα των Μελών της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης, η οποία εξελίσσεται είτε στο πλαίσιο των τακτικών συνεδριάσεων του σώματος είτε μέσω της άτυπης συμμετοχής τους σε Επιτροπές του Δήμου Ρεθύμνης.

Κατά την πρόσφατη δεύτερη συνεδρίαση τους, η οποία πραγματοποιήθηκε δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων της Τεχνικής Υπηρεσίας (κτίριο Δελφίνι), πέραν των θεμάτων αρμοδιότητας τους τα οποία περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη, τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης όρισαν τους εκπροσώπους της Δ.Κ.Ρ στις συνεδριάσεις των Επιτροπών και δημοτικών υπηρεσιών, στις οποίες θα συμμετέχουν μεν ως άτυπα μέλη, ωστόσο, θα λαμβάνουν έγκυρη και άμεση ενημέρωση επί σημαντικών θεμάτων που διαχειρίζεται και προωθεί ο Δήμος.

Εκτός λοιπόν από την Πρόεδρο κα Ελευθερία Μιχάλα, η οποία παρακολουθεί τις συνεδριάσεις των επιτροπών και υπηρεσιών του Δήμου, ορίστηκαν κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Δ.Κ.Ρ, τα εξής Μέλη για το ίδιο έργο:

- Βούρβαχη Μαρίτα: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

- Διακουμάκης Ιάκωβος : Πολιτική Προστασία και Κυκλοφοριακό.

- Καπετανάκης Μανώλης : Υπηρεσία Πρασίνου Καθαριότητας & ΔΕΥΑΡ

- Κατάκης Γιώργος : Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας

- Μουμουτζή Ανθούλα: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

- Ορφανουδάκης Μπάμπης: Επιτροπή Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας

- Ρειζάκης Κωστής: Οικονομική Επιτροπή

- Ψυχαράκη Χρυσή: Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αξίζει επίσης να προστεθεί ότι στη διάρκεια της συγκεκριμένης συνεδρίασης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης Δ.Ρ. κ. Γιώργος Γεωργαλής, ενημέρωσε τα Μέλη της Δημοτικής Κοινότητας, για το σχεδιασμό του Δήμου στην ενίσχυση της σχολικής στέγης, τον προγραμματισμό για την ανέγερση νέων χολικών μονάδων, τη διαχείρισης εκ μέρους του Δήμου και του Τμήματος Παιδείας λειτουργικών θεμάτων και προβλημάτων που αφορούν τα σχολεία.

Το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Ρεθύμνης διαβεβαίωσε τον Αντιδήμαρχο για την πρόθεση των Μελών του να παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια και να συνδράμουν, όπου και όποτε τους υποδειχθεί, κάθε πρωτοβουλία του Τμήματος Παιδείας που στοχεύει στη διευκόλυνση της εκπαιδευτικής κοινότητας και στην εν γένει ενίσχυση της παιδείας και, κατ’ επέκταση, του πολιτισμού στον τόπο μας.

Από το Γρ Τύπου και τη Δημοτική Κοινότητα Ρεθύμνης

 

16 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)