Διανομή κατ οίκον τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιολάδου, θα κάνει το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρεθύμνης κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα - 13/04/20

Διανομή τροφίμων μακράς διαρκείας και ελαιολάδου στους δικαιούχους συμπολίτες θα πραγματοποιήσει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ. Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ Ξένιος Ζευς») κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδα, στο χώρο του κτιρίου της Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Μαρκέλλου 25 – περιοχή Μασταμπά).

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης, δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων με το θέμα του νέου κορωνοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, αποφάσισε να υλοποιήσει την καθιερωμένη διανομή του μήνα Απριλίου, τηρώντας με συνέπεια και υπευθυνότητα τους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας, προκειμένου να μην στερηθεί κανείς συμπολίτης τις Άγιες Ημέρες που διανύουμε βασικά προϊόντα που τα έχει ανάγκη και τα δικαιούται.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον, όπου οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς για την ημέρα και την ώρα που θα παραλάβουν το πακέτο τους. Για την σωστή διεξαγωγή της διανομής και την αποφυγή ταλαιπωρίας για τοςυ διανομείς, , παρακαλούνται οι δικαιούχοι να βρίσκονται στην οικία τους την ημέρα που θα τους υποδειχθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2831052191, κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο άμεσα ωφελούμενος δεν μπορεί να παραλάβει ο ίδιος τα τρόφιμα που του αναλογούν, παρακαλείται να ενημερώσει εγκαίρων τους υπεύθυνους της Δομής.

Με αφορμή την ανακοίνωση αυτή, ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική του Υπηρεσία και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς. αισθάνονται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους δωρητές και υποστηρικτές της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου και ειδικότερα:

• Την κα Περράκη Ελένη και τον κο Παπαδόπουλο Μωυσή οι οποίοι τον π. Φεβρουάριο, επέλεξαν αντί για μπομπονιέρες του να προσφέρουν αγαθά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης.

• Τον κο Μουντάκη Γεώργιο που προσέφερε λεμόνια για τους ωφελούμενους της Δομής, αλλά και όλους τους φορείς που ανταποκρίθηκαν άμεσα με γενναιοδωρία, αλληλεγγύη και κοινωνική ευαισθησία προς το συνάνθρωπο, στο αίτημα στήριξης που τους υποβάλαμε, προσφέροντας τρόφιμα και είδη ατομικής υγιεινής τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Πρόκειται για:

Τα σούπερ-μάρκετ SYNKA

• Τα σούπερ-μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

• Τον Σύλλογο Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης

• Την Εταιρία CRETA FARMS

Ελπίζουμε η δράση τους να βρει μιμητές και να εμπνεύσει κι άλλους συμπολίτες, φορείς, ιδιώτες ή επιχειρήσεις να γίνουν ενεργά μέλη αυτής της αλυσίδας κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αφού το αίτημα για την κάλυψη στοιχειωδών διατροφικών αναγκών είναι επίμονο και σταθερό σε καθημερινή βάση και όχι μόνον στις κρίσιμες περιόδους.

 

19 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)