No Time To Die

ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ

DIGITAL CINEMA
ΙΩΝ. ΜΕΛΛΙΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ. 2831022830
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

ΚΑΡΙ ΤΖΟΤΖΙ ΦΟΥΚΟΥΝΑΓΚΑ

Ηθοποιοί:
ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΕΓΚ, ΝΑΟΜΙ ΧΑΡΙΣ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΡΟΡΙ ΚΙΝΙΑΡ, ΑΝΑ ΝΤΕ ΑΡΜΑΣ, ΜΠΕΝ ΓΟΥΙΣΟ, ΡΕΪΦ ΦΑΪΝΣ, ΛΕΑ ΣΕΪΝΤΟΥ, ΤΖΕΦΡΙ ΡΑΪΤ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΝΤΕΝΣΙΚ, ΛΑΣΑΝΑ ΛΙΝΤΣ, ΜΠΙΛΙ ΜΑΓΚΝΟΥΣΕΝ
Περίληψη:

Για τον Ντάνιελ Κρεγκ αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα υποδυθεί τον θρυλικό πράκτορα 007 και έτσι το No Time to Die αποτελεί ένα τέλος εποχής. Όσον αφορά την πολυσυζητημένη υπόθεση, ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα. Η γαλήνη της καθημερινότητάς του θα είναι προσωρινή και θα διακοπεί όαπότομα όταν ένας παλιός γνώριμος, ο Φίλιξ Λέιτερ της CIΑ, θα εμφανιστεί για να ζητήσει τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα τον οποίο έχουν απαγάγει θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκη απ’ ό,τι έδειχνε. Ο Τζέιμς Μποντ, μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή που θα του υποδείξουν τα παρακρατικά μυστικά και οι απρόσμενες αποκαλύψεις, θα οδηγηθεί στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος έχει στην κατοχή του μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Σύμφωνα με τον παραγωγό του φιλμ «Αν ο Μποντ πρόκειται να δεσμευτεί σε μια σχέση, αυτό είναι κάτι που θα φέρει συναισθηματικές προκλήσεις. Έτσι, η εμπιστοσύνη και η προδοσία είναι το μεγαλύτερο θέμα σε αυτή την ταινία». Άλλωστε όταν ένας ήρωας έχει αφιερώσει όλη τη ζωή του στις μυστικές υπηρεσίες, ποια είναι η κληρονομιά που θα αφήσει πίσω του;» «Αυτή η ταινία έρχεται πέντε χρόνια μετά το Spectre. Ο κόσμος έχει αλλάξει πολύ από τότε και μια μεγάλη πρόκληση ήταν το πως η ταινία θα ήταν προϊόν της εποχής της αλλά και πως θα παρέμενε πιστή στο κλασικό σύμπαν του Μποντ, το οποίο ποτέ δεν είναι πραγματικά προσαρμοσμένο σε μια συγκεκριμένη εποχή». Το δίδυμο των σεναριογράφων Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ, πλαισίωσε η ολοένα ανερχόμενη Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, η οποία είχε δώσει άριστα δείγματα γραφής στα τηλεοπτικά Fleabag και Killing Eve. Μαζί με τον Κάρι Τζόσι Φουκουνάγκα, έδωσαν άλλη πνοή σε αυτή την καταιγιστική περιπέτεια όπου ο Μποντ θα βοηθήσει την MI6 να αναστρέψει την πορεία ενός καταστροφικού όπλου. Ο Ντάνιελ Κρεγκ υποδύεται για 5η φορά τον θρυλικό ήρωα που έχει αφήσει ανεξίτηλο στίγμα στον σύγχρονο εμπορικό κινηματογράφο.

Προβολές:

20.00

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


FREE GUY

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail: infocinelandpantelis.gr
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Σον Λίβι

Ηθοποιοί:
Ράιαν Ρέινολντς, Τζόντι Κόμερ, Λιλ Ρελ Χάουρι, Τάικα Γουαϊτίτι, Τζο Κίρι, Καμίλ Κόστεκ, Μαρκ Λάινερ
Περίληψη:

 

 

Ο Γκάι είναι ένας ταμίας τράπεζας με απλή ζωή. Εκπέμπει θετικότητα και αισιοδοξία. Τον διακατέχει πάθος για τη ζωή μέχρι που ανακαλύπτει πως δεν είναι παρά ένας εφεδρικός παίκτης ενός ιδιαίτερα βίαιου open-world videogame, του Free City. Ο Γκάι αποφασίζει να γίνει ο ήρωας της δικής του ιστορίας, να γίνει ο τύπος που θα σώσει τον ίδιο του τον κόσμο, προτού να είναι πολύ αργά.

Προβολές:

21.00

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΠΑΓΟ (The Ice Road)

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail: infocinelandpantelis.gr
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Τζόναθαν Χένσλι

Ηθοποιοί:
Λίαμ Νίσον, Μπέντζαμιν Γουόκερ, Άμπερ Μιντθάντερ, Μάρκους Τόμας, Χολτ ΜακΚάλανι, Μάρτιν Σένσμεϊερ, Ματ ΜακΚόι, Ματ Σάλινγκερ, Λόρενς Φίσμπερν, Τσαντ Μπρους, Άνταμ Χάρτιγκ
Περίληψη:

Μετά την κατάρρευση ενός απομονωμένου ορυχείου διαμαντιών στον μακρινό βόρειο Καναδά, ένας οδηγός φορτηγού καλείται να ηγηθεί μίας αταίριαστης ομάδας πάνω από τον παγωμένο ωκεανό, για να σωθούν οι εγκλωβισμένοι εργάτες του ορυχείου. Αντιμέτωποι με τον πάγο που έχει αρχίσει να λιώνει και μία καταιγίδα που πλησιάζει, ανακαλύπτουν ότι η πραγματική απειλή δεν είναι αυτή που νόμιζαν.

Ο βετεράνος της δράσης Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστεί σε μία ακάθεκτη περιπέτεια και διασχίζει με φορτηγό τους παγωμένους δρόμους σε ένα από τα πιο επικίνδυνα και απομονωμένα μέρη του πλανήτη. Ο έμπειρος Τζόναθαν Χένσλι υπογράφει το σενάριο και σκηνοθετεί πρωτόγνωρες σκηνές δράσης στα παγωμένα τοπία του Καναδά, όπου ανθρώπινες ζωές κινδυνεύουν και όλοι φαίνεται να έχουν τη δική τους κρυφή ατζέντα.

Προβολές:

21.30

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)