Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες (Around the World)

ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ

DIGITAL CINEMA
ΙΩΝ. ΜΕΛΛΙΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ. 2831022830
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Σαμουέλ Τουρνέ

Ηθοποιοί:
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΤΙΜ ΡΟΘ
Περίληψη:

 

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του Ιουλίου Βερν

Ο Πασπαρτού είναι ένας σκιουροπίθηκος που ονειρεύεται να γίνει εξερευνητής. Μία μέρα και τελείως τυχαία συναντά τον Φιλέα, έναν βάτραχο που ζει ανέμελα την ζωή του και έχει στοιχηματίσει ότι μπορεί να γυρίσει τον κόσμο σε 80 ημέρες. Αν τα καταφέρει θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο. Ο Πασπαρτού βλέποντας το όλο εγχείρημα σαν την μοναδική του ευκαιρία να γυρίσει τον κόσμο, σαλπάρει με τον νέο του φίλο σε μία τρελή και αστεία περιπέτεια , γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.
Προβολές:

20.15 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


ΟΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΕΣ (THE MISFITS)

ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ

DIGITAL CINEMA
ΙΩΝ. ΜΕΛΛΙΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ. 2831022830
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

ΡΕΝΙ ΧΑΡΛΙΝ

Ηθοποιοί:
ΠΙΡΣ ΜΠΡΟΣΝΑΝ, ΤΙΜ ΡΟΘ
Περίληψη:

 

 

 

Ο πασίγνωστος και χαρισματικός εγκληματίας Richard Pace στρατολογείται από μία ομάδα ασυνήθιστων διεθνών ληστών για μία επιχείρηση κλοπής χρυσού σε μία παράξενη τοποθεσία. Η εκτέλεση της αποστολής τους θα είναι τόσο συναρπαστική όσο τα κλοπιμαία!

Προβολές:

22.15

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


ΣΠΙΡΙΤ Ο ΑΤΙΘΑΣΟΣ

ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝ/ΦΟΣ

DIGITAL CINEMA
ΙΩΝ. ΜΕΛΛΙΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ. 2831022830
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Ιλέιν Μπόγκαν, Ένιο Τόρεσαν

Ηθοποιοί:

Περίληψη:

Φέτος έρχεται η πολυπόθητη συνέχεια του σπαραξικάρδιου animation παραμυθιού. Οι παραγωγοί της Dreamworks ένιωσαν ότι άνοιξε ο δρόμος για μια ολότελα νέα ιστορία, με φρέσκια ματιά στον ηρωισμό και την υπερηφάνεια του Σπίριτ.

Η Λάκι ανακαλύπτει τη δύναμη της φιλίας όταν η ζωή της διασταυρώνεται με ένα άγριο άλογο, τον Σπίριτ. Όλα ξεκίνησαν επιδή η μικρή Λάκι Πρέσκοτ είναι ξεροκέφαλη και δεν αντέχει τους κανόνες και τους περιορισμούς, όπως ήταν και η μαμά της. Η Λάκι μεγάλωνε κάτω από το άγρυπνο μάτι της Κόρα, της θείας της, που θέλει μόνο το καλό για τη μικρή της ανιψιά αλλά δεν ξέρει πως να της το προσφέρει. Η Λάκι αναγκάζεται λοιπόν να αφήσει την πόλη για να μετακομίσει στην εξοχή. Όμως εκεί θα δεθεί αναπάντεχα με τον Σπίριτ, ένα άγριο άλογο και το αποτέλεσμα θα είναι η ζωή της να αλλάξει δραματικά.

Όταν κάποιοι μοχθηροί κλέφτες που αρπάζουν άγρια ζώα και τα καταδικάζουν σε μια ζωή αιχμαλωσίας και σκληρής εργασίας θα απειλήσουν την αγέλη του Σπίριτ, τότε η Λάκι θα στρατολογήσει τις νέες της φίλες για να τους σταματήσει και όλα μαζί τα κορίτσια θα ξεκινήσουν μια μεγάλη περιπέτεια ζωής, διάσωσης και αυτοθυσίας.Ο στόχος τους είναι να σώσουν το υπέροχο άλογο που έχει δώσει νόημα και αίσθηση σκοπού ζωής στην Λάκι και που την βοήθησε να ανακαλύψει μια κρυφή σύνδεση τόσο με την κληρονομιά της μητέρας της όσο και με τις μεξικάνικες ρίζες της - κάτι που δεν περίμενε ποτέ.

Προβολές:

20.30 (Μεταγλωττισμένη)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


'ΜΗΔΕΙΑ'του Μπόστ

Την Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021 πραγματοποιείται η θεατρική παράσταση "ΜΗΔΕΙΑ"του Μπόστ στο Θέατρο" Ερωφίλη"

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :21.00

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ ΤΩΝ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ

Εισιτήρια: 18 ευρώ κανονικό και 14 ευρώ μειωμένο: άνεργοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ

Η καλλιτεχνική́ εταιρεία Μυθωδία, σε συνεργασία με την PeopleEntertainmentGroup, παρουσιάζουν για δεύτερη χρονιά, σε μεγάλη καλοκαιρινή́ περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, την ανατρεπτική́ σατιρική́ κωμωδία του Μποστ «Μήδεια» που έχουν ήδη παρακολουθήσει χιλιάδες θεατές, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.

Την πρωτότυπη μουσική της παράστασης υπογράφει η Monika. Τον κεντρικό ρόλο της παιδοκτόνου μάνας δεν ενσαρκώνει γυναίκα, αλλά ο εξαίρετος και βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου πλαισιωμένος από ένα θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς: Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, Γιάννη Καλατζόπουλο, Μαρία Διακοπαναγιώτου, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γιάννη Δρακόπουλο, Άννα Φιλιππάκη, Γεράσιμο Σκαφίδα, Άννα Κλάδη και τον Γιάννη Μαθέ στη μουσική διδασκαλία / ζωντανή απόδοση μουσικών θεμάτων.

Η παράσταση φιλοδοξεί, με τη σύγχρονη ματιά που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους του, να μεταδώσει τον σπουδαίο σατιρικό λόγο του Μποστ που ασχολήθηκε με τόσοχιούμορ και ευαισθησία με τα πάθη και τα λάθη της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας.

Υπόθεση: Στη Μήδεια, ο Μέντης Μποσταντζόγλου (Μποστ) ξεκίνησε να γράψει ένα έργο βασισμένο στην ομώνυμη τραγωδία του Ευριπίδη και κατέληξε να μιλάει σε δεκαπεντασύλλαβο για μια γυναίκα στυγνή, κακούργα δολοφόνισσα, που έσφαξε τα παιδιά της επειδή ήτανε κάτι παλιόπαιδα που δεν παίρνανε τα γράμματα και δεν θέλανε να δουλέψουν. Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά είχε κι έναν άντρα, τον Ιάσωνα, που την κεράτωνε από πάνω με μία καλόγρια! Έτσι, θολωμένη η Μήδεια αρπάζει το χασαπομάχαιρο απ’ την κουζίνα και φευ! Σφάζει όποιον βρει μπροστά της!

 

Διανομή:

Μήδεια Μάκης Παπαδημητρίου

Οιδίποδας Κώστας Τριανταφυλλόπουλος/Γιάννης Καλατζόπουλος

Ευριπίδης Γιάννης Δρακόπουλος

Καλόγρια Πόλυ Μαρία Διακοπαναγιώτου

Ιάσων Νικορέστης Χανιωτάκης

Τροφός Γεράσιμος Σκαφίδας

Αντιγόνη Άννα Φιλιππάκη

Ψαράς /Εξάγγελος Άννα Κλάδη

Συντελεστές:

Διασκευή - Απόδοση στίχων - Σκηνοθεσία: ΝικορέστηςΧανιωτάκης

Πρωτότυπη μουσική*: Monika

Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα

Βοηθός Σκηνογράφου: Έμιλυ Ονησιφόρου

Κοστούμια: Χριστίνα Πανοπούλου

Βοηθός ενδυματολόγου: Μαρία Φέξη

Χορογραφίες-Επιμέλεια κίνησης: Ειρήνη – Ερωφίλη Κλέπκου

Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριάννα Παπασάββα

28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)