'ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ' του Νηλ Σαιμον

Σε ένα μικρό χωριό καταφθάνει, γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες, ένας νέος δάσκαλος. Σύντομα θα ανακαλύψει ότι μια κατάρα πλανιέται πάνω απ’ το χωριό και έχει κάνει όλους τους κατοίκους του ηλίθιους. Ο δάσκαλος έχει στη διάθεση του μόνο 24 ώρες για να σπάσει την κατάρα, αλλιώς θα γίνει και αυτός ηλίθιος. Αλλά μην ανησυχείτε… αυτό έγινε πολύ παλιά και όχι στην Ελλάδα αλλάστην Ουκρανία… ή μήπως όχι; Κατάρα; Αυταπάτη; Δεισιδαιμονία; Πραγματικότητα;

Ο Νηλ Σάιμον, συγγραφέας με τεράστιες επιτυχίες στο Μπρόντγουεη, με αυτό το αστείο και διαφορετικό έργο, σατιρίζει τα κοινωνικά ήθη και τα πολιτικά συστήματα του 20ου αιώνα και ασκεί κριτική τόσο στις εξουσίες που βασίζονται στον φόβο και στην χειραγώγηση της γνώσης και της μόρφωσης, όσο και στους ανθρώπους που απαρνούνται την σκέψη και τη λογική.

Σκηνοθεσία - Μουσική επιμέλεια: Ελένη Καρμπαδάκη

Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Η παράσταση του Γιώργου Νανούρη με τη Λένα Παπαληγούρα

 

Bασισμένη στο βιβλίο του Αύγουστου Κορτώ, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ έχει διανύσει μια θριαμβευτική πορεία τα τελευταία πέντε χρόνια με κοινό και κριτικούς να την εξυμνούν, έχει ξεπεράσει τους 55.000 θεατές και έχει κερδίσει συνολικά έξι θεατρικά βραβεία.

Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

INFO:

Κατερίνα

βασισμένο στο “Το Βιβλίο της Κατερίνας”

Συγγραφέας: Αύγουστος Κορτώ

Ιδέα-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα

Μαζί της στην σκηνή και ο Γιώργος Νανούρης

 

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει το Σάββατο 1 Αυγούστου2020

ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ στην προπώληση και στο ταμείο στη Φορτέτζα 15 ευρώ το μειωμένο και 17 το κανονικό.

 

ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ

Το Μικρό Θέατρο Λάρισας , κλείνοντας αισίως τα 11 χρόνια συνεπής παρουσίας στον χώρο του ποιοτικού παιδικού θεάτρου ,παρουσιάζει για 10 ο συνεχόμενο καλοκαίρι στην πόλη σας, μια παιδική παράσταση που θα μιλήσει στην καρδιά των μικρών αλλά & μεγάλων φίλων μας!!!

Λίγα λόγια για το έργο…

Μέσα στο παγωμένο και σκοτεινό δάσος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ περιπλανώνται πάρα πολλή ώρα και ενώ η πείνα τους μεγαλώνει συνεχώς ,αντιλαμβάνονται πως έχουν χαθεί! Ξαφνικά και για καλή τους τύχη , βλέπουν ένα πολύ παράξενο σπίτι ανάμεσα στα δέντρα ... ένα σπίτι που δεν μοιάζει με τα άλλα .Ένα σπίτι που σίγουρα δεν έχουν ξαναδεί έως τώρα. Η οροφή του, οι τοίχοι του, η πόρτα του και ακόμα ακόμα και τα παράθυρα του είναι φτιαγμένα από γλυκά, καραμέλες και σοκολάτα! Παντού γλυκά! Αλλά τι είναι μέσα; Μια πολύ καλή γιαγιά που θα τα περιποιηθεί ... Έτσι φαίνεται στην αρχή τουλάχιστον γιατί η αλήθεια είναι πως στην συνέχεια άθελά της η μάγισσα, θα ενώσει ακόμα περισσότερο τα δύο αδέλφια, θα τα δυναμώσει και θα τα πείσει πως η συνεργασία η αγάπη & η κατανόηση μεταξύ τους θα τα οδηγήσει πίσω στον αγαπημένο τους πατέρα!

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί:

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΡΜΗ , ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ & ΣΩΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κείμενο - Σκηνοθεσία : ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΗΣ Σκηνογραφία : ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΑΛΦΙΕΡΗ

Κοστούμια : ΤΕΤΑ ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ Σχεδιασμός Φωτισμών : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΥ

Γραφιστικά : ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ Ειδικές Κατασκευές : ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

Δημόσιες Σχέσεις : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Μουσική Επιμέλεια : ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΤΖΙΟΣ

Ζωγραφική : ΜΙΝΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Τεχνικός Σκηνής : ΣΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

Παραγωγή : ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Διάρκεια : 80 λεπτά (με Διάλειμμα)

 

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ αρχίζει τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

ΚΙΟΣΚΙ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 4 ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€ -

και στο VIVA.GR

ΩΡΑ 21.00

 

'Ο Καραγκιόζης κυνηγός Φαντασμάτων' - Θέατρο Σκιών

Στον πύργο που βρισκεται έξω από την πόλη, φημολογείται οτι εμφανίζονται φαντάσματα. Όταν νυχτώνει οι πολίτες σταματούν να κυκλοφορούν από φόβο. Ο Πασάς στέλνει έναν έμπιστο αξιωματικό με οπλισμένους στρατιώτες για να αντιμετωπίσουν τα φαντάσματα αλλά δεν τα καταφέρνουν. Αναθέτουν στο γενναίο Καραγκιόζη να γίνει κυνηγός φαντασμάτων και να δημιουργήσει μια ομάδα με άνδρες ώστε να λύσουν το πρόβλημα.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ (στο καστρο) :5 ΕΥΡΩ

ΩΡΑ :20.30

 

'Το νησι των συναισθηματων'

ΤΡΙΤΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΑ ΜΥΣΙΡΙΑ


Η διεθνής ομάδα Hippo παρουσιάζει για τρίτη χρονιά τη διαδραστική παράσταση με τίτλο «Το Νησί των Συναισθημάτων», βασισμένη σε μια ιστορία του Χορχέ Μπουκάι.

Κεντρικό θέμα του προγράμματος είναι η συναισθηματική νοημοσύνη. Η παράσταση είναι βασισμένη σε τεχνικές του σωματικού θεάτρου με έμφαση στην εκφραστικότητα, την κίνηση, το χορό και το τραγούδι και είναι διαδραστική. Τα παιδιά συμμετέχουν σε αυτήν σε συγκεκριμένα σημεία της δράσης μέσα από θεατρικά παιχνίδια και τεχνικές του Εκπαιδευτικού Δράματος, επηρεάζουν την εξέλιξή της ιστορίας, μπαίνουν βαθιά στο θεματικό κέντρο της, αλληλεπιδρώντας, ασκώντας την κριτική τους σκέψη και συμμετέχοντας ενεργητικά.

 

Οφέλη και στόχοι του προγράμματος

Με την καλλιέργεια της συναισθηματικής αγωγής και δεξιοτεχνίας καταφέρνουμε την ειρηνική συνύπαρξη στο σχολικό περιβάλλον και την ειρηνική επίλυση των προβλημάτων. Έχουμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας, αποκτούμε αυτοαποδοχή και ενσυναίσθηση, φτιάχνουμε έναν κόσμο μοιράσματος και αλληλοϋποστήριξης.

Ερωτήματα που διερευνούνται

-Tι είναι συναίσθημα; (κατανόηση ορισμού)

-Πότε και πώς γεννιέται το συναίσθημα;

-Τι συμβαίνει στο σώμα μας κάθε φορά που νιώθουμε συναισθήματα;

-Ποια τα είναι τα βασικά συναισθήματα και οι οικογένειες συναισθημάτων;

-Υπάρχουν τρόποι ελέγχου των συναισθημάτων;

-Πως λειτουργεί ο εγκέφαλος μας όταν σκεφτόμαστε, ονειρευόμαστε,αγαπάμε, μισούμε;

Νεότερες έρευνες δείχνουν ότι η συναισθηματική νοημοσύνη (EQ) είναι σημαντικότερη από τον δείκτη ευφυΐας (IQ) για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου ακόμα και σε τομείς που συνδέονται παραδοσιακά με την εξυπνάδα, όπως η επαγγελματική σταδιοδρομία για παράδειγμα. Θεωρούμε ότι η σπουδαιότητα της ανάπτυξης της συναισθηματικής νοημοσύνης στα πρώτα σχολικά χρόνια συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση δημιουργικών και ευτυχισμένων ενηλίκων.

 

Πληροφορίες παράστασης

Παίζουν: Σίσσυ Ιγνατίδου, Μιχαέλα Λιόλιου, Αλέξανδρος Ράπτης

Κίνηση: Μίκα Στεφανάκη, Hippo Theatre Group

Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη

Σκηνικά - Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Μάσκες: Μάρθα Φωκά

Βοηθός σκην. - ενδ. – κούκλες - φόντο: Αλίκη Σπανουδάκη

Ενορχήστρωση: Γιώργος Δούσος

Σχεδιασμός δράματος: Σίσσυ Ιγνατίδου, Φώτης Δούσος, Αλέξανδρος

Ράπτης, Λουίζα Νικολάου

Οργάνωση Παραγωγής: Κατερίνα Συναπίδου

Σκηνοθεσία – Διασκευή - Μουσική: Hippo Theatre Group (Αλέξανδρος

Ράπτης - Φώτης Δούσος)

Διάρκεια: 60 λεπτά

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

ΩΡΑ :20.00

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΤΟΣΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

 

 

'ΑΡΚΑΣ' - ΖΩΗ ΜΕΤΑ

Οι ξεκαρδιστικές ιστορίες του Αρκά σε καλοκαιρινή περιοδεία Ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, και ο Χρήστος Τριπόδης και ο Δημήτρης Αγοράς που υπογράφει τόσο την θεατρική διασκευή όσο και την σκηνοθεσία, ώς σύγχρονοι ήρωες του ΑΡΚΑ θα ξεπηδήσουν και θα ζωντανέψουν μέσα από τις νέες σελίδες των κόμικς, για να φέρουν λυτρωτικά γέλιο στα χείλη κάθε πικραμένου αλλά και στα χείλη όλων των θεατών που θα απολαύσουν την παράσταση τόσο στο κλεινόν άστυ όσο και κατά την διάρκεια των  καλοκαιρινών τους διακοπών.

Για να σας βάλουμε λίγο στο κλίμα……..

«Ο Μπαμπάς Σπουργίτης προσπαθεί να ξεπεράσει την προδοσία της σπουργιτίνας, να βρει καινούργια σύντροφο και να χαλιναγωγήσει το “τέρας” που έχει για γιο. Ο Ισοβίτης βρίσκει παρηγοριά στο μοναδικό πλάσμα που του προσφέρει τη φιλία του με το αζημίωτο, τον βρωμερό ποντικό Μοντεχρήστο, ενώ ο Θανατοποινίτης γράφει την αυτοβιογραφία του περιμένοντας χάρη.

Τέλος, στην κόλαση και στον παράδεισο τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα είπαν. Ζωή μετά υπάρχει, αλλά κάτι μας θυμίζει από τα πριν». Στην παράσταση “Η Ζωή Μετά”, τα κείμενα και οι χαρακτήρες του αγαπημένου σκιτσογράφου ζωντανεύουν, σχολιάζοντας με πολύ χιούμορ και με λιτό αλλά καυστικό τρόπο την καθημερινότητα του σύγχρονου Έλληνα, τις ανθρώπινες σχέσεις, τους φόβους, τους πόθους και τις μεταφυσικές του ανησυχίες. Μια παράσταση που απευθύνεται με τόλμη σε όλους όσοι αγαπούν τον ΑΡΚΑ και δε φοβούνται να κοιτάξουν με σαρκασμό το πρόσωπό τους στον καθρέφτη.

 

Πρωταγωνιστούν:

Γιώργος Γιαννόπουλος, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Βογιατζάκη, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς.

 

Παραγωγή: ΜΕΘΕΞΙΣ, Χρήστος Τριπόδης

 

Συγγραφέας: ΑΡΚΑΣ

Θεατρική Διασκευή / Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αγοράς

Σκηνικά : Λία Ασβεστά

Κοστούμια Κωνσταντινιά Βαφειάδου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Χρήστος Τριπόδης

 

Η προπώληση ξεκινα την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ 9.00-14.00

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ προπώληση και στο ταμείο :15 ευρώ και 12 ευρω για :ΑΝΕΡΓΟΙ-ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΑΝΩ ΤΩΝ 65- ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ,

ΠΑΙΔΙΑ 10 ευρω

Η παράσταση αρχίζει στις 21.30

 

«ΠΡΟΣΟΧΗ ο φίλος ΔΑΓΚΩΝΕΙ» της Carole Greep

Πρόκειται για την παράσταση... «ύμνο» στην τοξική φιλία: το φθόνο, το ψέμα, την προδοσία και την υποκρισία, έννοιες τόσο γνωστές στις μέρες μας.

Οι βλαβερές συνέπειες της φιλίας:

«Οι φίλοι δεν μειώνουν τα επίπεδα του στρες όπως κάποιοι λανθασμένα πιστεύουν».

«Οι φίλοι δεν συγχωρούν»

«Οι φίλοι δεν μας κάνουν να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι αλλά χειρότεροι».

«Οι φίλοι δεν μας προστατεύουν».

«Οι φίλοι δεν μας στηρίζουν σε κάθε δυσκολία».

Αν πιστεύετε κάτι αντίθετο, δείτε το «Προσοχή ο φίλος δαγκώνει» για να πεισθείτε.

Η υπόθεση:Δύο ζευγάρια, τέσσερις διαφορετικοί χαρακτήρες, μπλέκουν τις «γραμμές» φιλίας, δημιουργούν απρόοπτες καταστάσεις που φθάνουν στη γελοιότητα και ανακαλύπτουν πως οι καλύτεροι φίλοι τους δεν είναι και τόσο ...φίλοι όπως πίστευαν.

Ένας λανθασμένος χειρισμός του κινητού τηλεφώνου φέρνει στο φως όλη την αλήθεια: τι πραγματικά σκέφτονται οι φίλοι τους γι΄αυτούς. Κι όταν τα στόματα ανοίγουν, αποκαλύπτεται η πραγματική ταυτότητα όλων. Αναγκάζονται να βγάλουν τις μάσκες και να τα... πουν όλα κατά πρόσωπο...

Κοινωνική σάτιρα με ανατροπές, απρόοπτα, πολλές αλήθειες και πολλές ευκαιρίες για γέλιο σε μια παράσταση που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!

Η Carole Greep είναι γαλλίδα συγγραφέας και έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες της σύγχρονης θεατρικής σκηνής.

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Μέμος Μπεγνής

Ναταλία Δραγούμη

Ευαγγελία Μουμούρη

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αντώνης Γαλέος

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

ΣΚΗΝΙΚΑ: Μαίρη Τσαγκάρη

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Μαρία Τσαμουδάκη

ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Κατερίνα Μαραγκουδάκη

 

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Θεατρικές Επιχειρήσεις Τάγαρη

Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ 20€ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ 15€ ΜΕΙΩΜΕΝΟ (ΑΝΕΡΓΟΙ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΜΕΑ)


«ART»

Όλα ξεκινούν όταν ο Σερζ αγοράζει έναν πολύ ακριβό πίνακα. Αυτό θα προκαλέσει γενικευμένη κρίση στη σχέση τους με αποτέλεσμα να αναθεωρηθούν όλες οι άτυπες «βεβαιότητες» και οι «σταθερές» που διαμορφώνονται μέσα στα χρόνια μεταξύ των φίλων.

Μήπως τελικά η τέχνη μας εμπαίζει; Μήπως η ελευθερία της έκφρασης λειτουργεί ως άσυλο για τσαρλατάνους; Άραγε τί πάει να πει «αυτό το έργο μιλάει μέσα μου»; Κι αν κάποιος λέει ψέματα, ποιος είναι αυτός; Ο δημιουργός ή ο αποδέκτης ή και οι δύο; Ή κανένας; Μήπως φταίω εγώ, που δεν αναγνωρίζω την αξία του; Πώς μπορούμε να είμαστε φίλοι, όταν ο ένας τολμά κι επενδύει τεράστια ποσά σε ένα έργο που ο άλλος θεωρεί «σκουπίδι»; Οι διαφορές στην αισθητική αντίληψη των ανθρώπων κυοφορούν θεμελιακά και υπαρξιακά ζητήματα προς επίλυση!!!

 

ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση - Σκηνοθεσία: Σταμάτης Φασουλής

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Θανάσης Κουρλαμπάς.

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ

ΜΕΧΡΙ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ

 

Αρχεία

Δημήτρης Χουρδάκης και οι Alma Music Band

Εκεί που η παραδοσιακή και λαϊκή μας μουσική συναντά τους ήχους και τους ρυθμούς της ροκ. Ο Δημήτρης Χουρδάκης και οι Alma Music Band παρουσιάζονται στο κοινό του Ρεθύμνου σε ένα ρεπερτόριο από την πλούσια μουσική παράδοση της Ελλάδας εμπλουτισμένη από τους σύγχρονους ήχους αλλά και δικές τους δημιουργίες. Άλλωστε η Μουσική είναι μια, δεν διαχωρίζεται, πηγάζει από την ψυχή και καταλήγει πάλι σε αυτήν έχοντας σαν στόχο τον ίδιο τον άνθρωπο.

Χουρδάκης Δημήτρης : Τραγούδι - κιθάρα

Ζιούτης Χρήστος : Βιολί – Φωνητικά

Φαζός Μάνος : Ηλεκτρική Κιθάρα

Τερζάκης Άρης : Ηλεκτρικό Μπάσο - Φωνητικά

Πετράς Στέφανος : Τύμπανα

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

 

Όρνιθες - Η Πολιτεία των Πουλιών - Αριστοφάνη

Οι μαγικές σβούρες παρουσιάζουν για τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι, το ωραιότερο ελληνικό έργο, που διδάσκεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Με την πιο επίκαιρη παράσταση της χρονιάς, με το πρώτο - πρώτο ονειρικό παραμύθι που φτιάχτηκε στην ιστορία του ανθρώπου, οι μαγικές σβούρες και ο Δημήτρης Αδάμης, μιλούν για την επείγουσα, πια, ανάγκη του σεβασμού του ανθρώπου προς τη φύση, για έναν αντίστροφο δρόμο από την οικολογική καταστροφή.

Δυο φίλοι, ο Πεισθέταιρος και ο Ευελπίδης, θέλουν να βρουν τον άνθρωπο που έγινε πουλί – τον Έποπα τον Τσαλαπετεινό για να μάθουν από αυτόν σε ποιο μέρος του κόσμου μπορεί κανείς να ζήσει ειρηνικά. Εκείνος δεν γνωρίζει, και τότε ο Πεισθέταιρος προτείνει να ιδρύσουν την Πολιτεία των Πουλιών , στα σύννεφα, εκεί, μεταξύ του κόσμου των ανθρώπων και του κόσμου των θεών. Ο Τσαλαπετεινός καλεί τα Πουλιά – Όρνιθες για να τους ανακοινώσουν μαζί το σχέδιο. Τα Πουλιά καχύποπτα με τους ανθρώπους, ετοιμάζονται να τους επιτεθούν. Ο Πεισθέταιρος όμως φουσκώνει τα μυαλά των πουλιών και στο τέλος τα πείθει να ιδρύσουν την Πολιτεία των Πουλιών! Πριν ακόμα, καλά - καλά, χτιστεί η Πολιτεία καταφθάνουν διάφοροι εκμεταλλευτές και καλοθελητές που προσπαθούν να αποκομίσουν οφέλη από την ίδρυσή της. Στο τέλος όμως καταφέρνουν Πουλιά και Άνθρωποι μαζί να χτίσουν την ιδανική Πολιτεία. 

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης φτιάχνει για τα παιδιά μια παράσταση - ταξίδι. Ένα ταξίδι στην ουτοπία του καθενός μας, μέσα από την πιο σπαρταριστή κωμωδία τού σπουδαιότερου κωμικού σε ολόκληρη την ιστορία του Θεάτρου, του Αριστοφάνη. Και καθώς το έργο έρχεται από τα βάθη μιας Ελλάδας που αγαπάμε, ο Δημήτρης Αδάμης, όπως κάνει πάντα, συστήνει στα παιδιά τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Τραγούδια της παράδοσής μας για τα πουλιά. Από τη Θράκη ως την Κρήτη, κι από τον Πόντο ως τα Επτάνησα. Υπέροχα τραγούδια, που μαζί με τους ηθοποιούς, θα ερμηνεύει για χάρη των παιδιών, ζωντανά στη σκηνή, ο Βασίλης Γισδάκης, ο τελευταίος τραγουδιστής του Μάνου Χατζιδάκι.

Η παράσταση χρειαζόταν, βλέπετε, τη φωνή ενός αηδονιού αληθινού…. Και με την προσθήκη ενός παραδοσιακού τραγουδιού από τη Ρωσία, τραγουδιού που τους στίχους του μετέφρασε και απέδωσε στα ελληνικά ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος με τίτλο «Οι Γερανοί», η παράσταση αποτίνει «φόρο τιμής» στα πετούμενα αυτού του κόσμου!

Συντελεστές:

Διασκευή –Σκηνοθεσία : Δημήτρης Αδάμης

Απόδοση στα Νέα Ελληνικά : Δόμνα Ζαφειροπούλου

Σκηνικό : Παναγιώτης Κουλουράς

Κοστούμια : μαγικές σβούρες

Kίνηση : Φωτεινή Σταματελοπούλου

Ενορχήστρωση : Γιώργος Κωνσταντινίδης

Μουσική Επιμέλεια : Δημήτρης Αδάμης

Ειδικές Κατασκευές : Ιφιγένεια Κωφού

Παίζουν οι ηθοποιοί: Θανάσης Βοϊδήλος , Γεωργία Μαυροειδοπούλου,

Ντέπυ Μοράρη , Τάσος Ράπτης , Κωνσταντίνος Τσονόπουλος , Μαριλίζα Χρονέα

Και ο Βασίλης Γισδάκης ζωντανά στη σκηνή .

Οι «Όρνιθες -Η Πολιτεία των Πουλιών» απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας .

Διάρκεια :80΄

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΙΟΣΚΙ 4ωνΜΑΡΤΥΡΩΝ : 9.00-14.00 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 10 ευρω με καρτα ΑΝΕΡΓΙΑΣ 8 ευρω απο το ταμειο του θεατρου (στο καστρο - μονο για το κατοχο της καρτας)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.30

 

«Οι chórεs της Μαρίνας Σάττι»

Το γυναικείο φωνητικό σύνολο chórεs συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή με μια σειρά συναυλιών σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα. Σε αυτές τις συναυλίες θα παρουσιάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τα Οκτώ δωδεκανησιακά τραγούδια του Γιάννη Κωνσταντινίδη, από τη Ρόδο, το Καστελλόριζο, την Τήλο, την Κάρπαθο, την Κω και την Κάλυμνο, οκτώ παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια του Lajos Bardos από τον κύκλο Hellasz, καθώς και κομμάτια άλλων χωρών, από αφρικάνικα γκόσπελ μέχρι τραγούδια των Βαλκανίων.

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μαρίνα Σάττι

Μουσική διδασκαλία – Διεύθυνση: Ειρήνη Πατσέα

Κινησιολογία: Μαρκέλλα Μανωλιάδη

Συμμετέχουν: 10 μέλη του φωνητικού συνόλου chórεs

 

Στις 21 Αυγούστου στη Μονή Αρκαδίου στις 19.00

 

«Κατσούρμπος»

Ο Θεατρικός Περίπλους μαζί με το Σχολείο Θεάτρου, αυτό το ιδιαίτερο Καλοκαίρι, θα παρουσιάσει στο θέατρο «Ερωφίλη», την Αναγεννησιακή Κρητική Κωμωδία «Κατσούρμπος» του Γεώργιου Χορτάτζη.

Πρόκειται για μια δροσερή παράσταση στην οποία τραγούδια, μουσικές και χοροί προσθέτουν πολλές νότες χαράς στο ήδη ευχάριστο κλίμα που μας έχει χαρίσει ο Γ. Χορτάτζης. Και όλα αυτά μέσα από τη φρέσκια ματιά της σκηνοθεσίας της Μαρίας Καντιφέ, που μαζί με όλους τους συνεργάτες της έχουν δουλέψει σκληρά για να φτάσει στη σκηνή το αποτέλεσμα που θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Λίγα λόγια για τον Κατσούρμπο:

Με κέντρο τον Έρωτα και την επιρροή του στις ζωές των ανθρώπων η ιστορία κινείται γύρω από τα σπίτια των κοινών γυναικών της εποχής, των ρουφιάνων, της Πουλισένας και της Αρκολιάς, οι οποίες με τεχνάσματα και κόλπα επηρεάζουν με τον δικό τους τρόπο τις ζωές των λαβωμένων από έρωτα νέων, όπως ο Νικολός και η Κασσάνδρα, αλλά και όχι τόσο νέων... όπως ο γερο-Αρμένης, ο οποίος υπερεκτιμώντας την κατάστασή του επιθυμεί να «κοιμηθεί» με τη νεαρή Κασσάνδρα. Και μέσα σ’ αυτούς και τα μπερδέματά τους ανακατεύονται κι άλλοι, τύποι βγαλμένοι από τις ιταλικές κωμωδίες της Αναγέννησης, τύποι που κινούνται κι αυτοί από τα βέλη του έρωτα και οδηγούνται σε κωμικά αδιέξοδα.

Και το αντικείμενο του έρωτα αλλάζει και καθορίζει τον καθένα... έρωτας για τα χρήματα, για το φαγητό, για την ξεκούραση... Οτιδήποτε γεμίζει πάθος τους ήρωες μας... Θα δούμε τον ψευτοπαλληκαρά Κουστουλιέρη, την πόρνη Αννούσα, την παλιά «ρουφιάνα» Ανέζα του Στενού, τους υπηρέτες Κατσούρμπο, Κατσάραπο και Μούστρουχο και κάπου ανάμεσα σ’ αυτούς θα εμφανιστεί και ο ιδιαίτερος αυτός δάσκαλος που με τα «ακαταλαβίστικα» λατινικά του θα εντείνει τις κωμικές καταστάσεις!

-- ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Συγγραφέας: Γεώργιος Χορτάτζης

Διασκευή Κειμένου: Η ομάδα

Σκηνοθεσία - Διδασκαλία: Μαρία Καντιφέ

Σκηνικά - Κοστούμια: Θωμάς Καντιφές

Μουσική: Βαγγέλης Λινοξυλάκης

Ηχογράφηση / Μείξη τραγουδιών: Θανάσης Παπαθανασίου

Χειρισμός Φωτισμών: Άγγελος Καραβιώτης & Γιάννης Καλλέργης

 

Χειρισμός Ήχου: Εύη Καννά

Βοηθός Σκηνής: Ελένη Νικολουδάκη

Φωτογραφία Αφίσας: Εύη Καννά

Δημιουργία Αφίσας – Προγράμματος: Γιάννης Καλλέργης

Θεατρολογική Έρευνα, Επιμέλεια Κειμένων Προγράμματος: Άννα Τζανιδάκη

 

Διανομή:

Έρωτας: Λεωνίδας Μιχαηλίδης

Νικολός: Μάριος Μαραγκουδάκης

Κατσάραπος και Αρμένης: Γιάννης Σταθάκης

Πουλισένα: Άννα Τζανιδάκη

Αννούσα: Όλγα Καστρίτση

Κασσάνδρα: Ρένα Χατζάκη

Κουστουλιέρης: Βαγγέλης Λινοξυλάκης

Κατσούρμπος: Γιάννης Μαθιουδάκης

Δάσκαλος: Θωμάς Καντιφές

Αρκολιά: Μαρία Σκορδίλη / Μαρίλυ Αγγελιδάκη

Μούστρουχος: Μαριάννα Φωτοπούλου

Ανέζα του Στενού: Στέλλα Φραντζεσκάκη

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ  ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ  19 ,20,21  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΕΣ:10.00-14.00
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ  ΕΙΣΟΔΟΣ: 12 ευρω
                            ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 10 ευρω

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ :21.30


'ΦΑΥΣΤΑ' του Μποστ απο τον Πολιτιστικο Σύλλογο Σταυρωμενου

Η θεατρική ομάδα του πολιτιστικού συλλόγου Σταυρωμένου σας παρουσιάζει την θεατρική παράσταση «ΦΑΥΣΤΑ» του Μπόστ σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Λιοδάκη.

Η «Φαύστα» του Μποστ είναι μια ιλαροτραγωδία που ο γνωστός πολυσχιδής καλλιτέχνης έγραψε το καλοκαίρι του ΄63 και κατά τα δικά του γραφόμενα/λεγόμενα ήταν «σε στιγμή κεφιού και ούτε θυμάμαι να με κούρασε, ούτε το θέμα του να με απασχολούσε χρόνια..» . Το κείμενο είναι αυθόρμητο, γραμμένο σε δεκαπεντασύλλαβο, συχνά ανορθόγραφο, συντακτικά άναρχο, με χρήση καθαρεύουσας και δημοτικής και σαφώς με διάθεση διακωμώδησης

της χρήσης της ελληνικής γλώσσας και του τότε γλωσσικού ζητήματος. Ταυτοχρόνως η σουρεαλιστική περιγραφή της ελληνικής πραγματικότητας που διαθέτει παραμένει απαράμιλλης αισθητικής ,σύμφωνα με το μοναδικό ύφος του αγαπημένου Μποστ. Η «Φαύστα», έργο βαθύτατα πολιτικό, αν και δίνει την εντύπωση μιας απλής ανώδυνης σάτιρας, έγινε ένα από τα δημοφιλέστερα της σύγχρονης νεοελληνικής δραματουργίας.

Ο Μποστ, από τις λίγες περιπτώσεις θεατρικού συγγραφέα που δεν τίθεται κάτω από χαρακτηρισμό ή ταμπέλα, ωθεί ηθοποιούς και λοιπούς συντελεστές, σ' ενα άναρχο παιχνίδι, όπου τα πάντα έχουν θέση, αρκεί να είναι "Μποστικά". Φύσει ανατρεπτικός των κακώς αλλά και καλώς κειμένων και όντας σοβαρός και Ελληνικότατος, ο Μποστ παρωδεί, σαρκάζει, απομυθοποιεί, λογοπλάθει, αναιρεί και αναιρείται, μας μπάζει στον κόσμο του και μας οδηγεί σε δρόμους ενός θεάτρου - αντιθεάτρου-,τοποθετώντας μας στο είδος της διασκέδασης και στο ύφος του έργου που ο ίδιος επιθυμεί.

Το να διασκεδάσουν ηθοποιοί, συντελεστές και θεατές μέσα σ' αυτό το παραμύθι είναι και ο στόχος που θέσαμε, ανεβάζοντας αυτή την παράσταση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: ΜΕΝΤΗΣ ΜΠΟΣΤΑΝΤΖΟΓΛΟΥ "ΜΠΟΣΤ"

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΔΑΚΗΣ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΚΑΛΗ ΚΑΡΑΔΑΚΗ – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ:ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΣΣΑΠΑΚΗ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΙΟΔΑΚΗΣ

ΜΑΚΙΓΙΑΖ: ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΙΟΜΠΙΚΑ- ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΝΤΥΠΩΝ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΔΡΕΟΥ

ΗΧΗΤΙΚΗ – ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: RETHYMNO LIVE SUPPORT

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :21.30
Η προπώληση ξεκινά  την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ 9.00-14.00
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ

 

'Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ' του Αντώνη Τσιπιανίτη με την Κατερίνα Διδασκάλου

Ο θεατρικός μονόλογος του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η πόρνη από πάνω» με την Κατερίνα Διδασκάλου σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη 'Η παράσταση που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από κοινό και κριτικούς Το έργο Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε..... '

Η Κατερίνα Διδασκάλου, αναπολώντας τη ζωή της Ερατούς, πλημμυρίζει κυριολεκτικά τη σκηνή παίζοντας ταυτόχρονα με απίστευτη ευκολία όλους τους χαρακτήρες που έπαιξαν ρόλο στη ζωή της ηρωίδας. 'Ένα μοναδικό ρεσιτάλ ηθοποιίας που μας ταξιδεύει για 90 λεπτά από το γέλιο στη συγκίνηση, παραμένοντας κάθε στιγμή στην πραγματικότητα για να οδηγήσει σε ένα τέλος έκπληξη.

 

Συντελεστές

Κείμενο: Αντώνης Τσιπιανίτης

Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Φωτισμοί: Ελένη Αναγνωστοπούλου

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μηνάς Μινατσής

Κοστούμια: Δημήτρης Ανδριανός

Μουσική επιμέλεια: Μιχάλης Ρουμπής, Ιωάννης-Ιόλαος Μανιάτης

Βοηθός σκηνοθέτη: Μιχάλης Ρουμπής

Επιμέλεια σκηνικού: Ματθαίος Δαμίγος

 

Η προπώληση ξεκινα την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ 9.00-14.00

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 ευρώ προπώληση και τη ημερα της παραστασης 15 ευρω

 

Ρεσιτάλ με έργα του Μίκη Θεοδωράκη

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, γιορτάζοντας την συμπλήρωση 95 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη (1925), διοργανώνει σειρά συναυλιών προς τιμήν του. Θα παρουσιαστούν εμβληματικά τραγούδια του που «σημάδεψαν» τον ελληνισμό για περισσότερο από μισό αιώνα, λυρικές και επικές αναφορές από τους κύκλους τραγουδιών του σε συνεργασία με τους σημαντικότερους Έλληνες ποιητές, «ψηφίδες» από τις παγκοσμίου φήμης κινηματογραφικές επιτυχίες αλλά και τα μεγαλειώδη λαϊκά του έργα. Έργα που άφησαν ανεξίτηλα τα «δακτυλικά» τους αποτυπώματα τόσο στην διεθνή μουσική δημιουργία, όσο και την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας.

Οι τέσσερις χαρισματικοί, καταξιωμένοι και αναγνωρισμένοι για την καλλιτεχνική τους προσφορά, ερμηνευτές, Ρίτα Αντωνοπούλου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Ζαχαρίας Καρούνης και Μπέττυ Χαρλαύτη, επικυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την διαχρονικότητα των μηνυμάτων της μουσικής του Μίκη Θεοδωράκη, μεταλαμπαδεύοντας το βαθύτερο νόημά τους στις νεότερες γενιές.

Μαζί τους στο πιάνο, ο ενορχηστρωτής και Υπεύθυνος της Μουσικής Βιβλιοθήκης και του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Γιάννης Μπελώνης, στενός συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη για περισσότερο από μια δεκαετία.

 

Α’ πρόγραμμα (Τραγούδι Ζαχαρίας Καρούνης, Πιάνο Γιάννης Μπελώνης)

 

'ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ' απο την Θεατρικη ομαδα ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ του ‘’Πολιτιστικου Συλλογου’’ Ρεθυμνης

Tην Κυριακη 30 , Δευτερα 31 Αυγουστου και Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου προκειται να πραγματοποιηθει στο ΘΕΑΤΡΟ’’ ΕΡΩΦΙΛΗ’’ στη Φορτέτζα η θεατρικη παρασταση "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ"απο την Θεατρικη ομαδα ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ του ‘’πολιτιστικου Συλλογου’’ Ρεθυμνης βασισμενο στο σεναριο του Αλεκου Γαλανου σε θεατρικη αποδοση Γιωργου Καλογερακη.

«Το σπίτι με τα κόκκινα φώτα», αποτελεί φαινομενικά μια κλασική μελοδραματική ιστορία της εποχής. Παρακολουθούμε την ζωη επτα γυναικών που εργάζονται στο «σπίτι με τα κόκκινα φανάρια» της Μανταμ Παρί στην Τρούμπα, μια κακόφημη περιοχή της Αθήνας. Βλέπουμε τη ζωή τους, τα όνειρα τους, τους έρωτές τους, τους φόβους και τα διλήμματά τους και ταυτόχρονα τα ήθη των ανθρώπων μιας τέτοιου είδους κοινωνίας. τα «Κόκκινα Φανάρια» σκιαγραφούν μια ολόκληρη εποχή, την μετεμφυλιακή Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ΄60. Ποιοί άλλοι άνθρωποι άλλωστε και ποιός άλλος κόσμος θα ήταν ο καταλληλότερος για να εκφράσει την κοινωνία της τότε Ελλάδας πέρα από την Τρούμπα, αφού επρόκειτο για μια χώρα ρημαγμένη που εκπόρνευε και πουλούσε τα παιδιά της και που μπορεί να μην είχε θεμέλια και υποδομές είχε όμως όνειρα και ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον.

«Τα Κόκκινα Φανάρια» είναι πάνω από όλα ένα εργο ανθρώπινο που ο λυρισμός και η νοσταλγική του διάθεση το καθιστούν απολαυστικο ανεξαρτήτως τόπου και εποχής καθώς εκφράζει μια ιδιόμορφη αισιοδοξία, όπου η ελπίδα γεννιέται μέσα από την καταστροφή. «Τα Κόκκινα Φανάρια» απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές στο Φεστιβάλ των Καννών το 1964, υπήρξαν υποψήφια για Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας και τελικά στιγμάτισαν μια ολόκληρη εποχή.

Διανομη συντελεστες ’Κοκκινα φαναρια’’

Ελενη. Εμμανουελα Πιπερακη

Πετρος Αργυρης Νιπυρακης

Μανταμ Παρι Ευαγγελια Βαρδακη

Μιχαηλος Αποστολος Κουγιτακης

Κατερινα Ειρηνη Γρηγορακη

Μπαρμπα Νοτης Μαρκος Πελαντακης

Μαρινα Ειρηνη Σοφουλακη

Ντορης Παναγιωτης Πουλης

Αννα Μαριαννα Κουγιτακη

Καπεταν Νικολας Αντωνης Μαμαλακης

Παιδι Αννας Αλεξανδρος Καμπουρης

Μαιρη Μαρια Νικολακακη

Αγγελος Θανασης Νιπυρακης

Μυρσινη Αθηνα Μουρνιανακη

Τζανης-Μορτακι Στεφανος Λινοξυλακης

Δικηγορος Μανωλης Τζορτζινακης

Ασφαλιτης Γιωργος Αποκορωνιωτακης

Τραβεστι Χριστινα Μαναρακη

Ναυτης Παυλος Τζωρτζακης

Φανταρος Γρηγορης Δρουδακης

Δασκαλα Νεκταρια Κοτσιφακη

Πορνη α Ιωαννα Παναγιουλακη

Πορνη β Μαιρη Κουδουμνακη

Πορνη γ Ειρηνη Βλησιδου

Πορνη δ Εφη Παπαδατου

Πορνη ε Φωτεινη Χαμογιωργακη

Παιδι –Αγγελακι Αγγελικη Καλυβιανακη

Ηλικιωμένος πελατης Ανδρεας Αποκορωνιωτακης

Πελατης Νικος Κισσανδρακης

Υπαλληλος εταιριας Βαγγελης Σταυρουλακης

Τραγουδι ‘’αχ Μαρι’’ Ευα Παρακεντακη

Τραγουδι ο ‘’παπας’’ Μαριαννα Κουγιτακη

Παιδια ιδρυματος Τζελλα Κισσανδρακη-Μαριανθη Κανακαρακη

Αστυνομικοι Παυλος Τζωρτζακης - Ανδρεας Αποκορωνιωτακης-Γιωργος Αποκορω/τακης

 

Συντελεστες

Σκηνοθεσια Αποστολος Κουγιτακης

Ελευθερη Διασκευη θεατρικου κειμενου Γιωργος Καλογερακης

Μουσικη διδασκαλια πιανο Θανασης Παπαθανασιου

Ακορντεον Χριστοφορος Κολοκουρης

Βοηθος σκηνοθετη υποβολείο Μαριανθη Κανακαρακη

Κατασκευη σκηνικων Γιαννης Τζαβαλος

Ιδεα σκηνικων Αποστολος Κουγιτακης

Ειδικες κατασκευες Θανασης Παπαθανασιου-Ποπη Τσιμισκακη

Στιχοι τραγουδιου τελους Αποστολος Κουγιτακης

Φωτογραφια Αφισσας Βουλα Φιλλιπακη

Γραφικες εργασιες επεξεργασια αφισσας Θανασης Παπαθανασιου

Χειριστης κονσολας ηχου –φωτος Λουκας Παπαδοπουλος

Βιντεο-- εγγραφη παραστασης Βαγγελης Δεσποτακης

Τραγουδαει η Στελλα Σειραγακη

 

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ : 9.00-14.00, ΠΕΜΠΤΗ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΑΒΒΑΤΟ

 

29 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)