Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΕΜΜΥΔΩ

Για πρώτη φορά το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών γίνεται θεατρική παράσταση!!!

 

Το Θέατρο του Βορρά φέτος το Χειμώνα παρουσιάζει στα σχολεία όλόκληρης της χώρας το αγαπημένο παραμύθι του Γ. Σακελλαρίδη «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω». Μια διαδραστική παράσταση, με τα πολυαγαπημένα τραγούδια του Πρίγκιπα Λεμόνη! Τα παιδιά, γνωρίζουν από κοντά το Λεμόνη και την Κρεμμύδω και μαζί τους μαθαίνουν για την υγιείνη διατροφή, συζητούν για τη διαφορετικότητα και μιλούν για τη δύναμη της αγάπης!

Η υπόθεση του έργου

Ο καλόκαρδος Πρίγκιπας Λεμόνης γνωρίζει την όμορφη Κρεμμύδω και την ερωτεύεται! Παρά τις αντιρρήσεις που έχει ο περίγυρος και των δυο θα παντρευτούν και θα απαντήσουν σε όλους όσους επικρίνουν την αγάπη τους...με αγάπη!!!

 

Λίγα λόγια για τον « Πρίγκιπα Λεμόνη»

Το αγαπημένο βιβλίο των παιδιών, χρόνια τώρα, ευαισθητοποιεί τα παιδιά αναφορικά με το θέμα της υγιεινής διατροφής και δίνει ερεθίσματα για συζητήσεις που αφορούν το ζήτημα της παχυσαρκίας, ζήτημα το οποίο συχνά συνδέεται και με την αυτοεκτίμηση.

Ωστόσο, το βιβλίο «Ο πρίγκιπας Λεμόνης και η όμορφη Κρεμμύδω», πάει ακόμα πιο πέρα καθώς μιλά στα παιδιά για τη δύναμη της αγάπης και για τη δημιουργικότητα που χαρίζει ο έρωτας στους ερωτευμένους. Γι’ αυτό και η ιστορία αυτή αγαπήθηκε όχι μόνο από τα παιδιά, αλλά και από τους ρομαντικούς ενήλικες.

Το περιεχόμενο του βιβλίου αποτελεί προσφιλές υλικό για γιορτές, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο, project και άλλες δράσεις , στις οποίες συμμετέχουν από προ νήπια έως και μαθητές των ΣΤ! τάξεων του Δημοτικού Σχολείου.

«Ο πρίγκιπας Λεμόνης» έχει συμπεριληφθεί από το 2014 στο ανθολόγιο παιδικών τραγουδιών των Δημοτικών Σχολείων της Κύπρου. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί σε βιβλίο (με Cd) από τις εκδόσεις Polaris.

Από το 2016 κυκλοφόρησε και η συνέχεια αυτού του παραμυθιού (μέσα από ένα άλλο βιβλίο, του ίδιου εκδοτικού οίκου), με τίτλο: «Το μαγικό ραβδί του πρίγκιπα Λεμόνη». Το μαγικό ραβδί δεν είναι άλλο από την πανανθρώπινη αγάπη!

Λίγα Λόγια για το συγγραφέα

Ο Γιώργος Σακελλαρίδης, διδάκτορας μουσικής παιδαγωγικής, εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση, δίδαξε επί σειρά ετών και στα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι ιδρυτής της Παιδικής και της Πειραματικής Χορωδίας Δήμου Ροδίων και επιμελητής του κοινωνικού-παιδαγωγικού προγράμματος, «Η Μουσική στις Γειτονιές μας», που εφαρμόζεται σε συνοικίες της Ρόδου.

Είναι συγγραφέας μουσικοπαιδαγωγικών βιβλίων σε θεματικές όπως: μουσική και ανθρωπιστική παιδεία, συναισθηματική νοημοσύνη ψυχική υγεία και μουσική, τραγούδια για τα δικαιώματα των παιδιών, ανθρώπινη διαφορετικότητα και παιδικό τραγούδι, μουσική και διαθεματικότητα, διαπολιτισμική μουσική εκπαίδευση, μουσική και παιχνίδι κ.λπ.

Εργασίες του περιλαμβάνονται σε βιβλία του ελληνικού και του κυπριακού Δημοτικού Σχολείου.

 

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο – Μουσική: Γ. Σακελλαρίδης

Θεατρική Διασκευή – Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου

Σκηνικά – Κοστούμια: Anna Wassiac

Ηθοποιοί: Λ. Κωνσταντίνου – Α. Χατζηαντωνίου / Κ. Καράμπελα, Δ. Σέρβος

Παραγωγη: Θέατρο του Βορρά

 

ONE TWO THREE... ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΑΚΙ... (ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ - ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ)

Κορίτσια και αγόρια από 3 έως 7 χρονών, μαμάδες και μπαμπάδες, γιαγιάδες και παππούδες... ΓΑΤΟΙ - ΛΥΚΟΙ - ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ... Ακούσατε!!! Ακούσατε!!! Φιγούρες, βαλίτσες, χρώματα, όνειρα, σακιά, παραμύθια, νότες και παιχνίδια, είναι τα υλικά που διαλέξαμε, για να σας παρουσιάσουμε μια υπέροχη, διασκεδαστική παράσταση, πάνω στο γνωστό παραμύθι ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙΑ.

Για να είμαστε όλοι καλά, φορέστε τις μάσκες σας και ελάτε στην ώρα σας. Το θέατρο θα ανοίξει στις 8.30. Σας περιμένουμε στο θέατρο Ερωφίλη, στις 17 Ιουλίου. Διάρκεια παράστασης, περίπου 60 λεπτά.

Παίζουν: ΘΩΜΑΣ ΚΑΝΤΙΦΕΣ, ΑΝΝΑ ΤΖΑΝΙΔΑΚΗ Στον ήχο: Εύη Καννά, Στα φώτα: Μάριος Μαραγκουδάκης

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ξεκινα την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/07/2020 & ΠΕΜΠΤΗ 16/07/2020 ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ 11.00- 13.00

 

 

Ο ΚΗΠΟΣ (Tangled Garden) του Bruce Gooch

Πόσο βαθιά μπορεί να είναι η ανάγκη του ανθρώπου για αγάπη, για συντροφικότητα, για πλήρη αποδοχή; Μπορούν δύο φαινομενικά αντίθετες προσωπικότητες να βρουν ο ένας στον άλλο το πρόσωπο που έψαχναν σε όλη τους τη ζωή;

Τις απαντήσεις δίνουν επί σκηνής σε μια συγκλονιστική ερμηνεία ο Στέλιος Μάινας και η Κάτια Σπερελάκη. Το έργο του Καναδού ηθοποιού και συγγραφέα Bruce Gooch, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά μιλάει για μνήμες και εμπειρίες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή του καθενός.

Συντελεστές:

Κείμενο: Bruce Gooch

Μετάφραση: Κάτια Σπερελάκη

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Μυλωνάς

Παίζουν: Στέλιος Μάινας, Κάτια Σπερελάκη

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ξεκινα απο Δευτέρα 13/07/2020 έως και Σάββατο 18/07/2020 ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

Στα παράθυρα του κόσμου - 'ALMA LIBRE'

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και Τεχνών σε συνεργασία με το The Garage και με την υποστήριξη του Δήμου Ρεθύμνου  στη μουσικοθεατρική παράσταση: Στα παράθυρα του κόσμου…

 

Άλκης Αλκαίος – Νίκος Καββαδίας

Δύο ποιητές ταξιδεύουν…

 

Συντελεστές

Φωνητική προετοιμασία: Μαριέλλα Βιτώρου

Ενορχήστρωση: Aλma λibre

Χορωδιακά: Γιάννης Κιαγιαδάκης, Σπύρος Ξενιτόπουλος

Body Percussion και κρουστά Orff: Βασιλική Μάρκου

Κείμενα: Δημήτρης Κουμπής και Ελένη Δάγκα

Σκηνοθεσία: Ελένη Δάγκα

Σκηνικά-Κοστούμια: The Garage

 

Ερμηνεύουν: Μιχάλης Βόλακας και Αντώνης Παλιεράκης

 

Τραγουδούν: Μαριέλλα Βιτώρου, Αλεξάνδρα Βεργαδή, Μαρία Δασκαλάκη,

Εύα Πολιτάκη, Μιχάλης Βόλακας, Σπύρος Ξενιτόπουλος, Γιάννης Κιαγιαδάκης

και Σάκης Σακελλαρίδης

 

Παίζουν οι μουσικοί: Γιάννης Κιαγιαδάκης (πιάνο), Σάκης Σακελλαρίδης

(μπουζούκι– λαούτο), Σπύρος Ξενιτόπουλος (ακορντεόν), Αρτέμης

 

Κυρτάσογλου (κιθάρα), Άρης Συσκάκης (βιολί– φλάουτο), Γιώργος

Μαθιανάκης (μπάσο) και Μάνος Ναζλής (ντραμς)

 

Video – Αφίσα - Πρόγραμμα: Γιάννης Ανδρίτσιος

 

Άλκης Αλκαίος και Νίκος Καββαδίας. Νίκος Καββαδίας και Άλκης Αλκαίος. Η μελοποίηση των στίχων τους στιγμάτισε τουλάχιστον 3 γενιές στο ελληνικό τραγούδι. Ναυτικός και ταξιδευτής της θάλασσας σε χώρες μακρινές ο ένας, ταξιδευτής του νου από τα παράθυρα του σπιτιού και της καρδιάς του ο άλλος. Δύο παράλληλοι μονόλογοι ξεδιπλώνονται στην παράστασή μας, τόσο διαφορετικοί αλλά και τόσο όμοιοι. Και οι ιστορίες τους συνοδεύονται από τα τραγούδια τους, σε νέες και δημιουργικές ενορχηστρώσεις και εκτελέσεις, σφραγίζοντας τα εισιτήρια του κοινού για ένα ταξίδι στον κόσμο, ένα ταξίδι έξω και μέσα μας.

Ελένη Δάγκα

 

Ώρα προσέλευσης κοινού: 20.30

Ώρα έναρξης παράστασης: 21.15

 

Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων: Βιβλιοπωλείο Κλαψινάκης

 

«Η Μικρή Γοργόνα» - Θέατρο Τέχνη & Όραμα

Ένα κλασσικό παραμύθι για παιδιά , όπου μέσα από την δράση, τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική, τα τραγούδια και με όλο το σκηνικό διάκοσμο βγαίνει όλη εκείνη η ομορφιά των αισθημάτων που γεννά ένα παραμύθι. Δουλέψαμε σε αυτόν τον σπουδαίο μύθο με κέφι και μεράκι και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα τον μοιραστούμε μαζί σας.

 

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ:

ΣΚΗΝΙΚΑ- ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑ: Μαρίνα Κουγκάι

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έφη Φωκά

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ: Γιώργος Ζελίνης

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ : Ζωή Γρηγοριαδου

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Θανάσης Λιούνης

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γεώργιος Γρηγοριάδης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Βασιλική Βλασοπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Γιάννης Κωστάρας, Γιάννης Σιγάλας, Γιώργος Γρηγοριάδης, Ειρήνη Κοτζάσοβα και ο Πάτρικ Τοχουμίδης

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ξεκινα απο Σαββατο 18/07/2020 έως και Τρίτη 21/07/2020

ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 8 ευρω

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ευρω

ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ

Ένας κουφός.Ένας τυφλός. Ένας μουγκός. Είναι φίλοι, ζουν μαζί κι αντιμετωπίζουν από κοινούτις αντιξοότ ητες που δημιουργεί η καθημερινότητα και οι ειδικές τους δυνατότητες. Σ' αυτή την μικρή Βαβέλ, σ' αυτήν την εντελώς ασυνήθιστη συνύπαρξη, ο κάθε ήρωας έχει αναπτύξει τον δικό του κώδικα για να επικοινωνεί με τους άλλους. Και τα καταφέρνουν τόσο... όσο... Κάποια στιγμή μπαίνει στην ζωή τους μια κοπέλα γεμάτη δύναμη και αισιοδοξία, ένας άγγελος της αγάπης. Και όλα αλλάζουν ξαφνικά. Την διεκδικούν και οι τρεις, ποιος και με τι τρόπο θα την κερδίσει;

Το «Δεν ακούω, δε βλέπω, δε μιλάω» εμπνευσμένο από έναν παλιό Ινδικό μύθο για την υπομονή και την μακροθυμία απέναντι στις δυσκολίες της ζωής, είναι μια πολύ ιδιαίτερη, ξεκαρδιστική κωμωδία. Ταυτόχρονα, όμως, είναι ένα έργο για τη συντροφικότητα, την αγάπη, την εκτίμηση, τη φιλία, τον καθημερινό αγώνα και την αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής, σε μια εποχή που οι μαύρες σκέψεις πληθαίνουν.

 

 

Κείμενο: Γιώργος Θεοδοσιάδης

Σκηνοθεσία: Σπύρος Σπαντίδας

ΠΑΙΖΟΥΝ: Σπύρος Σπαντίδας, Σπύρος Πούλης, Σταύρος Νικολαϊδης , Μιρέλλα Κoυρεντή.

Θεατρικές παραγωγές: Δημήτρης Φωτόπουλος

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ξεκινα την Παρασκευή 17/07/2020

ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 13ευρω

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ : 17ευρω

'Η Αντιγόνη' του Σοφοκλή

Η Θήβα, όπου βασίλευε η γενιά των Λαβδακιδών, βρίσκεται σε κατάσταση δεινής πολιτικής κρίσης. Οι δυο γιοι του τελευταίου βασιλιά, του Οιδίποδα, που χάθηκε χτυπημένος από τη βαριά κατάρα που κατατρύχει τους Λαβδακίδες, συγκρούονται για τη διαδοχή. Και, ενώ ο Ετεοκλής μένει να κυβερνά τη Θήβα, ο Πολυνείκης, εξόριστος, ξεσηκώνει στρατό από το Άργος για να επιτεθεί στην πόλη. Η επίθεση αποτυγχάνει, αλλά στη μάχη ο Ετεοκλής και ο Πολυνείκης αλληλοσκοτώνονται. Δεν απομένουν πλέον στη ζωή παρά οι δυο κόρες του Οιδίποδα, η Αντιγόνη και η Ισμήνη, τελευταίοι κρίκοι της αλυσίδας των Λαβδακιδών.

Η τραγωδία ξεκινά την αυγή μετά τη νίκη των Θηβαίων. Ο Κρέοντας, που έχει αναλάβει τώρα την εξουσία ως στενότερος συγγενής των γιων του Οιδίποδα, διατάζει να μείνει άταφος ο Πολυνείκης, ως προδότης της πατρίδας του, και ορίζει ποινή θανάτου εναντίον οποιουδήποτε παραβάτη της διαταγής του.

Η Αντιγόνη εξεγείρεται εναντίον της σκληρής προσταγής, που καταστρατηγεί τους άγραφους νόμους που προστατεύουν τους νεκρούς και προσβάλλει το ιερό αίσθημα της αδελφικής αγάπης, και αψηφώντας τον κίνδυνο επιχειρεί να θάψει τον αδελφό της. Αυτός ο αγώνας ανάμεσα στην Αντιγόνη και τον Κρέοντα για το νεκρό σώμα του Πολυνείκη, συμπυκνώνει όλες τις εγγενείς στην ανθρώπινη κατάσταση συγκρούσεις (αρσενικού - θηλυκού, παλαιού - νέου, ιδιωτικού - κοινωνικού, δίκαιου- νόμιμου, ύπαρξης - θνητότητας, ανθρώπινου - θείου). Η Αντιγόνη συλλαμβάνεται και καταδικάζεται από τον Κρέοντα σε θάνατο.

Ωστόσο, από τη στιγμή που ξεστομίζει τη θανατική της καταδίκη, ο Κρέων βαδίζει ήδη στον δρόμο που οδηγεί προς την καταστροφή του.

 

Συντελεστές

Μετάφραση | ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ

Σκηνοθεσία – Σκηνικό | ΘΕΜΗΣ ΜΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ

Μουσική | ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ

Κοστούμια | ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΚΚΟΡΟΥ

Ερμηνεύουν :

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ (Αντιγόνη), ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (Κρέων), ΛΟΥΚΙΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ , ΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΤΖΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΕΙΛΑ ΦΑΜΕΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΜΟΛΗΣ

 

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ξεκινα Σαββατο 25 Ιουλίου 2020

ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 14 ευρώ προπώληση για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων .

ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 21.30.

 

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ “ Αrt Eterna”

5η Εποχή Τέχνης

 

'ΚΡΗΤΙΚΗ ΒΕΓΓΕΡΑ'

Στη Μεγαλόνησο, κάθε καλοκαίρι, μαζεύονται τα βράδια οι παρέες να κουβεντιάσουν, να διηγηθούν τις ιστορίες τους, να τραγουδήσουν τον έρωτα και την αγάπη με τις μαντινάδες τους!

Έτσι και ο Αντώνης Μαρτσάκης, μάς καλεί να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα στη δική του “Βεγγέρα”, την Πέμπτη 30 Ιουλίου στο Λόφο της Φορτέτζας στο Ρέθυμνο και με τη φωνή του και τους ήχους του βιολιού του να μας ταξιδέψει σε ολόκληρη την Κρήτη!

Μια γιορτή κι ένα μοίρασμα που το έχουμε όλοι ανάγκη αυτό το ιδιαίτερο καλοκαίρι. Ο Αντώνης Μαρτσάκης θα ερμηνεύσει τραγούδια από παλαιότερους και σύγχρονους Κρήτες δημιουργούς από την Κίσσαμο ως τη Σητεία ακούγοντας Κισσαμίτικα Συρτά,Ριζίτικα,Ρεθεμιώτικα Πεντοζάλια, Κοντυλιές με Ασκομαντούρα και γλυκές μελωδείες με το Μαντολίνο.

 Κεντρικός ερμηνευτής θα είναι ο Αντώνης Μαρτσάκης (βιολί, τραγούδι) με τους συνεργάτες του:Νίκο Μαρεντάκη (λαούτο), Κανάκη Κοζωνάκη (λαούτο και τραγούδι), Χαράλαμπο Πιτροπάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Φραγκίσκο Μπαλτζάκη (ασκομαντούρα, μπαντουράκι και σητειακό νταουλάκι), Γιάννη Μαρτσάκη (θιαμπόλι, μαντολίνο).

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΩΡΑ 21:00

 


'Ο ΤΡΕΛΑΝΤΩΝΗΣ' της Πην. Δέλτα

Λίγα λόγια για το έργο:

«Ο Τρελαντώνης» Της Πηνελόπης Δέλτα σε θεατρική διασκευή της Αλεξάνδρας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία της Ανδρονίκης Μαλακόζη, έρχεται να διασκεδάσει , να θυμίσει αλλά και να διδάξει μέσα από τις καλοκαιρινές διακοπές μιας παρέας παιδιών.

Με μουσική, τραγούδια και χορό, ο Τρελαντώνης, που δεν είναι άλλος από τον γνωστό Αντώνη Μπενάκη, παρέα με τις αδερφές του Αλεξάνδρα και Πουλουδιά – χαϊδευτικό της Πηνελόπης Δέλτα- και τον μικρό του αδερφό του Αλέξανδρο, αναστατώνει την όμορφη γειτονιά της Καστέλας όπου τα περίτεχνα σπίτια του αρχιτέκτονα Τσίλερ ενώνουν τη μεγαλοπρέπεια τους με την ταπεινή ομορφιά του γιασεμιού και της γαζίας. Σε μια άλλη εποχή, με άλλες συνήθειες μα με την ίδια πάντα ζωντάνια στο παιχνίδι των παιδιών.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Διασκευή – Στίχοι: Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου

Σκηνοθεσία: Ανδρονίκη Μαλακόζη

Μουσική: Χάρης Γκατζόφλιας

Χορογραφίες: Χρήστος Μυλωνάς

Σκηνικά – Κοστούμια: Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης

 

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ:

Δήμητρα Θεοδουλίδου

Γιώργος Κωνσταντίνου

Αναστασία Μαυροπούλου

Χρήστος Μυλωνάς

Βλάσσης Παπακωνσταντίνου

Μαρία Προδρόμου

Σωτηρία Σακαλάκη

 

Η προπώληση ξεκινά την Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

ΣΤΟ ΚΙΟΣΚΙ 4ΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΩΡΑ : 9.00- 14.00

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ προπώληση και 12ευρω στο ταμείο.

ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ : 21.00

 


28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)