'ΝΑΙ' από την μουσική ομάδα με την Βάλια Ειρηναίου 'Κανένας χωρίς φαγητό'

Η μουσική ομάδα με την Βάλια Ειρηναίου "Κανένας χωρίς φαγητό" προβαίνει σε μια σειρά καλλιτεχνικών συναυλιών για το καλοκαίρι 2021 με τίτλο 'ΝΑΙ'.

Θα πραγματοποιηθεί συναυλία την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στον χώρο του Φρουρίου Φορτέτσα στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Το πρόγραμμα θα είναι λαϊκό.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Διοργανώτρια είναι η Περιφέρεια Κρήτης.

Ώρα έναρξης 21:00

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 πραγματοποιείται η θεατρική παράσταση "ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ" στο θέατρο Ερωφίλη στην Φορτέτζα.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ :21.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :

Γενική είσοδος: 15€

Τιμή προπώλησης : 12€

Ειδικές τιμές για ανέργους, συνταξιούχους, φοιτητές: 12€

Group άνω των 20 ατόμων: 10€

 

Ξεκίνησε η προπώληση στο ΚΙΟΣΚΙ ΤΩΝ 4ων ΜΑΡΤΥΡΩΝ (ώρες λειτουργίας 9.00-14.00)

https://www.viva.gr/tickets/theater/periodeia/to-nyfiko-krevati

Η εταιρία Μέθεξις και ο Χρήστος Τριπόδης παρουσιάζουν φέτος το καλοκαίρι, την αριστουργηματική κωμωδία του Γιαν Ντε Χάρτογκ "ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ ΚΡΕΒΑΤΙ" που έχει γοητεύσει τις θεατρικές πρωτεύουσες Ευρώπης και Αμερικής σε εκατοντάδες ανεβάσματα από το 1951, που έκανε πρεμιέρα, έως και σήμερα, σε μεγάλη περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, σε μετάφραση Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Aποστόλου και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, με τους Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Ορέστη Τζιόβα.

Το έργο είναι μια τρυφερή κωμωδία που παρουσιάζει έναν άντρα και μια γυναίκα από την γνωριμία τους και την πρώτη νύχτα του γάμου τους μέχρι και το τέλος της ζωής τους, με κέντρο πάντα το συζυγικό κρεβάτι.

 

ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ

Το Σάββατο 7 Αυγούστου 2021 πραγματοποιείται στο Θέατρο Ερωφίλη η θεατρική παράσταση "ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ".

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21.00

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 στο κιόσκι των 4ων Μαρτύρων.

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ :15 ευρώ

Μετά τη διεθνή εμπορική και καλλιτεχνική τους επιτυχία, «Οι Μπαμπούλες» παρουσιάζονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε μια καλοκαιρινή περιοδεία με τη σκηνοθετική υπογραφή του σκηνοθέτη Νικορέστη Χανιωτάκη.

Παράλληλα, με την ανανεωμένη «Μήδεια» του Μποστ, όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί, ζωντανεύει την ανατρεπτική κωμωδία του σπουδαίου Ισπανού συγγραφέα Αλφρέντο Σανθόλ, Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Μαδρίτης, με έναν εξαιρετικό θίασο που απαρτίζουν οι Ελένη Βαΐτσου, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Μακαλιάς, Σοφία Μανωλάκου, Γιώργος Χρανιώτης και Αντιγόνη Ψυχράμη.

Η Μαρία Χατζηεμμανουήλ μεταφράζει το έργο με πρωτότυπο τίτλο «Το σπίτι στην Εθνική (Ένα ήσυχο μέρος)».

- Η υπόθεση του έργου εκτυλίσσεται γύρω από τη διαφωνία δύο αδελφών για το πατρικό σπίτι που κληρονόμησαν. Η Λεμονίτσα (αλλιώς Νίτσα) θέλει απεγνωσμένα να μείνει στο σπίτι παρά το μεγάλο μειονέκτημά του ότι βρίσκεται δίπλα στην εθνική οδό, ενώ η Τριανταφυλλίτσα (αλλιώς Λίτσα) εκτιμά περισσότερο την ησυχία από το σπίτι. Η Νίτσα αποφασίζει να εγκατασταθεί στο σπίτι αλλά επειδή έχει ανάγκη από χρήματα, νοικιάζει ένα δωμάτιο ως Airbnb στους πρώτους της πελάτες τον Ζαχαρία και τη Ζαχαρούλα. Παράλληλα, η Λίτσα θυμωμένη προσλαμβάνει τους Μπαμπούλας Brothers, δύο αδέλφια που παριστάνουν τα φαντάσματα και διώχνουν ανθρώπους από σπίτια. Το παράδοξο όμως είναι ότι ο Ζαχαρίας και η Ζαχαρούλα είναι πραγματικά φαντάσματα! Τι θα συμβεί όταν αυτοί οι έξι «άνθρωποι» βρεθούν στο ίδιο σπίτι το ίδιο Σαββατοκύριακο;

 

04 Αυγούστου 2021
 (1342)
 (1335)
 (1344)
 (1343)
 (1337)
 (1121)
 (1339)
 (1329)
 (1341)
 (1330)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)