1η Ετήσια Εκδήλωσή του Παραδοσιακού Συλλόγου

Η 1η Ετήσια Εκδήλωσή του Παραδοσιακού Συλλόγου "ΑΚΡΗΤΕΣ" θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 στο Λόφο της Φορτέτζας με είσοδο ελεύθερη για όλο τον κόσμο.

Στην είσοδο θα υπάρχει κουμπαράς για όποιον επιθυμεί οικιοθελώς με τον οβολό του να βοηθήσει την "Κυρία των Αγγέλων" για το τόσο σημαντικό έργο της. Το συσσίτιό της λειτουργεί από το 1963, και μέχρι σήμερα προσφέρει ένα πιάτο ζεστό φαγητό (περίπου 70 μερίδες) σε εμπερίστατους συμπολίτες μας, παιδιά- ενήλικες- υπερήλικες.

Τη βραδιά αυτή θα μας ταξιδέψει με την μουσική του το συγκρότημα του Γιώργη Φασουλά - Κώστα Καλλέργη και θα πλαισιωθεί χορευτικά από τους "ΑΚΡΗΤΕΣ". Η παρουσίαση θα γίνει από τον "Λουδοβίκο των Ανωγείων".

Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης.

Η παρουσία σας θα είναι χαρά μας.

 

Χαρισματικά άτομα με ειδικές ικανότητες

Μια ξεχωριστή συναυλία θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου , στις 21:00 , στον Δημοτικό κήπο , σε οργάνωση της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Ρεθύμνου και της τοπικής κοινότητας Γερανίου , μια ολότελα διαφορετική νότα στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης , με συναυλίες από το μοναδικό στο είδος του συγκρότημα, το Cyprus Charisma Band που συνδυάζει ρεπερτόριο μουσικής ψυχαγωγίας με μαθήματα ζωής.

Η μπάντα ΧΑΡΙΣΜΑ ή Cyprus Charisma Band ως είναι γνωστή ,δημιουργήθηκε το 2018 από το μη κερδοσκοπικό Σωματείο «ΧΑΡΙΣΜΑ» και αποτελείται αποκλειστικά από χαρισματικά άτομα με ιδιαίτερες ικανότητες ή αναπηρίες, ζωντανά παραδείγματα των όσων μπορεί να πετύχουν τα μοναδικά αυτά ταλέντα με καλλιέργεια και θέληση ψυχής. Απώτερος στόχος δημιουργίας του Σωματείου και ιδιαίτερα του συγκροτήματος Cyprus Charisma Band’ ήταν η ανάδειξη, η προώθηση και η προβολή καλλιτεχνών με αναπηρία αποδεικνύοντας έτσι ότι η μουσική δεν έχει σύνορα στην διαφορετικότητα, αλλά είναι θεραπευτικός αρωγός για την βελτίωση της ψυχοσωματικής κατάστασης των ατόμων αυτών, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης τους, την δραστηριοποίηση και ένταξη τους στο κοινωνικό σύνολο, με την ανάδειξη των ταλέντων και ικανοτήτων τους δια μέσω καλλιτεχνικών και άλλων δραστηριοτήτων. 

Το συγκρότημα ΧΑΡΙΣΜΑ αποτελείται σήμερα από τα βασικά του μέλη όπως την Νεφέλη Αντωνίου στο τραγούδι (γνωστή ως το κορίτσι με την αγγελική φωνή), τον απίστευτα ταλαντούχο τζαζίστα Μιχάλη Μεταξά στο πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν, τον πολυτάλαντο Χρήστο Κασουλίδη στο βιολί, μπουζούκι και τραγούδι, τον έντεχνο Ανδρέα Βοσκό στην κιθάρα και τραγούδι, τον ποιητή και μουσικό Αλέξανδρο James Νεοκλέους στην κιθάρα και τραγούδι. Την μπάντα επίσης πλαισιώνουν και πολλά άλλα ταλαντούχα Μέλη του Σωματείου όπως τον Ιωάννη Πολυχρόνη στο τραγούδι, τον Άνθιμο Σολωμού στο μπουζούκι, την Αλεξία Πασχάλη και Χριστίνα Βασιλείουστα φωνητικά, ως επίσης και Σάββα Συμεού και Δημήτρη Νεανίδη στα κρουστά.

Μαέστρος του συγκροτήματος ο Δημήτρης Κωνσταντίνου. Μουσικός Διευθυντής του Συγκροτήματος και Πρόεδρος του Σωματείου ΧΑΡΙΣΜΑ ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης, παραγωγός, σκηνοθέτης και συγγραφέας Σταύρος Σιδεράς.

Η ιδέα για την δημιουργία του Σωματείου γεννήθηκε με αφορμή την νεαρή Νεφέλη η οποία ενώ ζούσε μία φυσιολογική ζωή, λόγω όγκου στον εγκέφαλο και απανωτού εγκεφαλικού ισχαιμικού επεισοδίου έχασε κάθε επαφή με τον κόσμο της και όλες τις ικανότητες προς επιβίωση. Όμως μέσα από την τέχνη και ιδιαίτερα την μουσική, μουσικοθεραπεία και τραγούδι κατάφερε να ανακτήσει βασικές της ικανότητες στην άρθρωση και ομιλία, να βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό, να αναπτύξει αυτοπεποίθηση και να κοινωνικοποιηθεί. Η αγάπη της για την μουσική και ο ζήλος της να ξανατραγουδήσει, έγιναν το μέσο για να κερδίσει τον άνισο αγώνα για επιβίωση και καταξίωση. Ο απώτερος στόχος τους ήταν να δείξουν στον κόσμο ότι άτομα όπως η Νεφέλη και τα υπόλοιπα ταλαντούχα Μέλη της Μπάντας, αν και έχουν σοβαρές αναπηρίες, έχουν πολλά προτερήματα, δυνατότητες και ικανότητες μπορούν να προσφέρουν και αξίζουν μία ισότιμη θέση στην κοινωνία μας. Συνεπώς προχώρησαν στη δημιουργία του Συνδέσμου ΧΑΡΙΣΜΑ για να δώσει φωνή και υπόβαθρο σε άτομα με αναπηρίες αλλά και απίστευτα ταλέντα για να αναπτύξουν και να προβάλουν το έργο τους και να ενδυναμώσουν τη αυτοσυνηγορία τους. Ο Σύνδεσμος στηρίζει μουσικούς, τραγουδιστές, ζωγράφους, ποιητές, συγγραφείς και άλλους .

Τα μέλη της μπάντας ΧΑΡΙΣΜΑ αποτελούν ένα  ζωντανό παράδειγμα των όσων μπορεί να πετύχει ένα άτομο με θέληση, αποφασιστικότητα και υπομονή. Ο Σύνδεσμος ΧΑΡΙΣΜΑ καθοδηγούμενος από το παράδειγμα της Νεφέλης, δημιουργήθηκε με σκοπό την στήριξη και άλλων πολλών χαρισματικών ατόμων που η τέχνη αποτελεί το μοναδικό μέσο έκφρασης τους. 

Η είσοδος είναι δωρεάν.

 

 

 

 

 

Eorisis - Dot on Earth

 

Η χοροθεατρική ομάδα Eorisis και το μουσικό δίδυμο Dot on Earth, παρουσιάζουν μια μουσική χοροθεατρική περιήγηση, στον αρχαιολογικό χώρο του φρουρίου Φορτέτζα, στο Ρέθυμνο.

Σημείο εκκίνησης η πίσω πλευρά του θεάτρου Ερωφίλη, με την χοροθεατρική ομάδα Eorisis σε μια πειραματική επαναλαμβανόμενη παρουσίαση, εμπνευσμένη από τη μουσική των Dot on Earth.

Σημείο κορύφωσης η δυτική πλευρά του λόφου, με ένα ατμοσφαιρικό ηλεκτρονικό live set από το συγκρότημα Dot on Earth στην πλήρη μορφή του. Σε ένα εντυπωσιακό φωτιστικά, αντισυμβατικό σκηνικό περιβάλλον.

Μια βραδιά που υπόσχεται μια αποκαλυπτική περιηγητική εμπειρία «εντός και εκτός», μέσω της μουσικής και του χορού.

 

14 Ιουνίου

21.15 _Dance Theater Perfrormance _ Eorisis _ Ερωφίλη

22.00 _Live _ Dot on Earth _ Λόφος

Είσοδος Eλεύθερη

Διοργάνωση: Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου

 

 

 

“Έρως ανίκατε μάχαν”

 

Η θεατρική ομάδα Αντιήρωες- μια μικτή ομάδα με άτομα με και χωρίς αναπηρίες- παρουσιάζει την πρώτη μεγάλου μήκους θεατρική της παραγωγή

“Έρως ανίκατε μάχαν”

Την Παρασκευή 17 και το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 21:15, στο θέατρο Ερωφίλη, στη Φορτέτζα Ρεθύμνου

 

Περιγραφή

Τι είναι έρωτας; ποια άτομα έχουν πρόσβαση στην τέχνη; μπορούμε ποτέ να εμποδίσουμε την ανάγκη του ατόμου να ερωτευτεί;

Η παράσταση αυτή παρουσιάζει τις αγωνίες νέων ανθρώπων που θέλουν να αγαπήσουν, να κάνουν τέχνη, να εξελιχθούν. Εκεί που η παιδικότητα τελειώνει, ξεκινά η ενηλικίωση. Εκεί που η μοναχικότητα τελειώνει, έρχεται ο έρωτας.

Ισχύει άραγε για όλα τα άτομα αυτός ο "κανόνας";

Η παράσταση μας δεν αποτελεί κάποιου είδους θεωρητική διακήρυξη για τη σημασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, την καθολικότητα και τη δικαίωση των ατόμων με αναπηρία.

Διερευνούμε και σας παρουσιάζουμε, όπως προέκυψαν από τις θεατρικές μας τις έννοιες της διαφορετικότητας, των στερεοτύπων, των ευκαιριών που έχει κάθε άτομο στην αυτονομία, την αποδοχή και τον έρωτα.

 

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία: Φλώρα Ασουμανάκη

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Μπλέτας

Δραματουργία: Φλώρα Ασουμανάκη, Γιάννης Μπλέτας

Χορογραφίες, διδασκαλία κίνησης: Κωνσταντίνα Γιασεμίδου

Σκηνικά, ειδικές κατασκευές: Μαρία Τσουκνάκη

Φωτογραφίες, video, teaser: Γιάννης Μπλέτας/ Ble Productions

Μουσική συνεπιμέλεια: Γιάννης Παπατζανής, Φλώρα Ασουμανάκη

Ενδυματολογική επιμέλεια: Μίνα Συνολάκη

Μουσική διδασκαλία των παραδοσιακών τραγουδιών:

Μαρία Κώτη

 

Παραγωγή: Σύλλογος γονέων ατόμων με αυτισμό Ρεθύμνου

Διεύθυνση παραγωγής: Ειρήνη Κλάδου

Οργάνωση παραγωγής: Παύλος Μελισσινός

Δημόσιες σχέσεις – επικοινωνία - χορηγίες: Ειρήνη Κλάδου – Γαβριήλ Τσουντάνης

Ηθοποιοί επί σκηνής:

 

Μουσικοί επί σκηνής:

Γιάννης Παπατζανής, Δημήτρης Νίκογλου

Τραγουδούν:

Θώμη Κοτζαμάνη, Αθηνά , Μαρία Κώτη

 

Νεκρό Τηλέφωνο (The Black Phone)

ΣΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ

ΙΩΝ.ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ.2831022830
DIGITAL CINEMA
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Σκοτ Ντέρικσον

Ηθοποιοί:
Μέισον Τέιμς, Μάντελεν ΜακΓκρο, Τζέρεμι Ντέιβις, Τζέιμς Ράνσον και ο Ίθαν Χοκ
Περίληψη:

Βασισμένο στην ιστορία του Τζο Χιλ
Ένα "Νεκρό Τηλέφωνο" στον τοίχο θα ξετυλίξει μια τρομακτική ιστορία που θα σας καθηλώσει, βγαλμένη από τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες.

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον επιστρέφει στο σινεμά του τρόμου που τον ανέδειξε και συνεργάζεται ξανά με το κορυφαίο στούντιο παραγωγής του είδους, την Blumhouse, με ένα καινούριο θρίλερ. Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι πέφτει θύμα απαγωγής από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα. Με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Oscar®, Ίθαν Χοκ στον πιο τρομακτικό ρόλο της καριέρας του και με τον Τζέισον Τέιμς στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, το Νεκρό Τηλέφωνο έρχεται σε παραγωγή, σκηνοθεσία και σενάριο του Σκοτ Ντέρικσον, τον δημιουργό των ταινιών «Sinister», «Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ» και «Doctor Strange» της Marvel.

 

Προβολές:

ΠΡΟΒΟΛEΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΡΑ 21.00  & 23.00 (2D)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...

Η Μάχη στη Σπηλιά της Γκιουμπριάς - Εκδήλωση Τιμής και μνήμης για την 78η επέτειο

Η Μάχη στη Σπηλιά της Γκιουμπριάς
Εκδήλωση Τιμής και μνήμης για την 78η επέτειο στην Κοινότητα Μέση Ρεθύμνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Δημοτική Κοινότητα Μέσης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούν να παραστείτε στην Εκδήλωση τιμής και μνήμης για την 78η επέτειο της Μάχης στη σπηλιά της Γκιουμπριάς.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 και ώρα 10.30 πμ στο χώρο της σπηλιάς στη Μέση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
10.30 Προσέλευση στο χώρο (Σπηλιά Γκιουμπριάς) - Επιμνημόσυνη δέηση
10.45 Προσφώνηση των επισήμων και Καλοσόρισμα από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Μέσης Περακάκη Στέλιο
10.50 Χαιρετισμοί Αρχών
11.00 Χαιρετισμός από εκπρόσωπο ΠΕΑΕΑ
11.05 Ομιλία για το ιστορικό, από τον Φιλόλογο-Κοινωνιολόγο Κων/νο Περακάκη υιό του επιζήσαντα της μάχης Αντώνη Περακάκη
11.20 Απαγγελία του ποιήματος << Αίμα Ηρώων >> του εκπαιδευτικού και αντιστασιακού Γιάννη Π.Ευαγγελίδη που εχει γραφεί για αυτό το γεγονός
11.25 Κατάθεση Στεφάνων - Ενός λεπτού σιγή - Εθνικός Ύμνος
11.30 Πέρας τελετής
Παράθεση κεράσματος από τον Δήμο Ρεθύμνης

ΜΑΓΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ - Το SHOW των ηρώων

ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ  ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ.......

ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΩΡΑ :19:30
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ :5€
👉 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕΛΙΔΑ (ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ)
👉ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ:7€



Το Πανεπιστήμιο στην Κοινωνία 6η Συνάντηση με θέμα: «Οι Προκλήσεις της κλιματικής κρίσης για την Κρήτη και τον κόσμο»

Το Πανεπιστήμιο στην Κοινωνία

6η Συνάντηση

Δευτέρα 27 Ιουνίου, ώρα 19:00, στο Σπίτι του Πολιτισμού

Θέμα:

«Οι Προκλήσεις της κλιματικής κρίσης για την Κρήτη και τον κόσμο»

Ομιλητές:

       Ζερεφός Χρήστος, Γενικός Γραμματέας της Ακαδημίας Αθηνών, Εθνικός Εκπρόσωπος για την Κλιματική Αλλαγή.

     Καραδήμας Ευάγγελος, Καθηγητής «Κλινικής ψυχολογίας της υγείας», Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης.

     Καψωμενάκης Ιωάννης, Εντεταλμένος Ερευνητής του ΚΕΦΑΚ της Ακαδημίας Αθηνών,Διδάκτωρ Κλιματολογίας.

Συντονιστής:

       Καλαϊτζάκης Ιωάννης, Δημοσιογράφος, Εκδότης εφημερίδας «Κρητική Επιθεώρηση».

Περίληψη

Η κλιματική αλλαγή δεν αποτελεί μια πιθανότητα για το απώτερο μέλλον, αλλά μια ήδη παρούσα συνθήκη που θέτει σε σοβαρό κίνδυνο το φυσικό περιβάλλον όπως το γνωρίζουμε, την επιβίωση εκατοντάδων ειδών σε όλο τον πλανήτη, αλλά και τη δική μας επιβίωση, ενώ ήδη μεταβάλλει τον τρόπο ζωής μας και τις σχέσεις μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των κοινωνιών. Αν και συχνά η κλιματική αλλαγή γίνεται αντιληπτή μόνο ως μια μεταβολή του καιρού που θα μας επηρεάσει κάπως, η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Η κλιματική και οικολογική κρίση απειλεί τον πολιτισμό μας και την επιβίωσή μας, ενώ οι επιπτώσεις της σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, όπως και στην ψυχική και σωματική υγεία θα είναι δραματικές.

Σκοπός της παρουσίασης και της συζήτησης που θα ακολουθήσει είναι να εντοπιστούν οι κίνδυνοι που η κλιματική κρίση προκαλεί, αλλά και τα προβλήματα που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Θα συζητηθεί η κατάσταση τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και τοπικό, για την χώρα μας και την Κρήτη. Επίσης, θα γίνει συζήτηση για τα μέτρα περιορισμού του μεγέθους των επιπτώσεων της κλιματικής κρίσης, καθώς και της προσαρμογής σε αυτές. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα προκαταρκτικά ευρήματα μιας έρευνας για τις αντιλήψεις των Ελλήνων για την κλιματική κρίση και τις απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη διαχείρισή της.

O Κύκλος Ομιλιών για το ευρύ κοινό «Το Πανεπιστήμιο στην Κοινωνία» διοργανώνεται από τη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών και τα ενταγμένα στο ΚΕΜΕ Ερευνητικά Εργαστήριά της, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και τον Δήμο Ρεθύμνης.



ΜΑΓΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ - Το SHOW των ηρώων

Οι "ΜΑΓΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ" παρουσιάζουν:
ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
ΩΡΑ :19:30
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
Ένα show με χορό,τραγούδι,δράση, με ήρωες κινουμένων σχεδίων, παραμυθιών, πριγκίπισσες & υπερήρωες που αγαπάμε μικροί και μεγάλοι.....
Ο αγαπημένοι μας MICKEY & MINNIE παρέα με τους ανιματέρ μας σας μεταφέρουν στην Ντίσνευ & σας γνωρίζουν τους φίλους τους.....
Η Χιονάτη ,ο Πινόκιο ,η μικρή γοργόνα Άριελ,ο Γουίνι με τον Τίγρη,οι πριγκίπισσες Έλσα & Άννα με τον Όλαφ σας ταξιδεύουν στον μαγικό κόσμο τους.....
Κι όταν η μαγεία αγγίξει την καρδιά σας και τη φαντασία σας τότε έρχεται η ώρα των AVENGERS....
O Spiderman,o Ironman & o Captain America είναι έτοιμοι για δράση και να υποδεχτούν στην παρέα τους τον guest star της εκδηλωσής μας τον Batman......
Μη λείψει κανείς.....
Σας περιμένουμε......
ΤΙΜΗ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟΥ:
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ :5€
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΕΛΙΔΑ (ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ)
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
    (ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΑΠΟ 17-6-2022)
ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ:7€

 

Άννα Βίσση - Συναυλία

 

Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας...  on Tour!

Ρέθυμνο , Φρούριο Φορτέζα

Τρίτη 28  Ιουνίου 2022

Rock glam ενέργεια, πάθος, πόθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, και εκρηκτικά  συναισθήματα θα νιώσει όποιος απολαύσει την Άννα και τους 12 μοναδικούς μουσικούς της σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!

Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης και η Νατάσα Μηνδρινού.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς.

Παίζουν οι μουσικοί (αλφαβητικά):

Αντώνης Ανδρέου - τρομπόνι
Δημήτρης Γάσιας - βιολί
Γιάννης Καφετζόπουλος - πιάνο/πλήκτρα
Κώστας Κεφαλάς - τρομπέτα
Παναγιώτης Κολοκοτρώνης - μπουζούκι
Χρήστος Κυριαζής - γκάιντα/σαξόφωνο
Μιχάλης Μπακάλης - κρουστά
Νίκος Παγώνης - τύμπανα
Carlos E. Perez - κιθάρες
Δημήτρης Σιάμπος - κιθάρες
Παναγιώτης Τσεβάς -ακορντεόν,μαέστρος
Τάκης Φοίτος - μπάσο
Τεχνική Ομάδα:
Γιάννης Μπαξεβάνης - επιμέλεια ήχου
Μενέλαος Ορφανός – Σχεδιασμός φωτισμού
Αργύρης Λιανός – ηχολήπτης stage
Nικολας  Πηλιούρης - stage Manager

Ώρα έναρξης : 21:30

Προπώληση Εισιτηρίων από τηΔευτέρα 13 Ιουνίου, ώρες 9.00 – 14.00 κάθε μέρα εκτός Κυριακής, στο Κιόσκι του Δήμου Ρεθύμνης στην Πλατεία των Τεσσάρων Μαρτύρων. 

Προπώληση :ticketsrvices.gr 

Χορηγός Επικοινωνίας : Mega 

Χορηγός : Sky Express fly every day

 

 

TOP GUN: MAVERICK

CINELAND ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Εμμ. Πορτάλιου 3-5
741 32 Ρέθυμνο, Κρήτη
Τηλ.: 28310 29241, εσωτερικό: 4 (ώρες λειτουργίας κινηματογράφου)
Fax: 28310 51403
E-mail
: info@cinelandpantelis.gr

Σκηνοθεσία:

Τζόσεφ Κοσίνσκι

Ηθοποιοί:

Τομ Κρουζ, Μάιλς Τέλερ, Τζένιφερ Κόνελι, Γιον Χαμ, Γκλεν Πάουελ, Εντ Χάρις, Βαλ Κίλμερ, Λιούις Πούλμαν, Τσαρλς Πάρνελ, Μπασίρ Σαλαχούντιν, Μόνικα Μπάρμπαρο, Τζέι Έλις, Ντάνι Ραμίρεζ, Γκρεγκ Ταρζάν Ντέιβις

Περίληψη:

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Μάβερικ συναντά τον Υποσμηναγό Μπράντλεϊ Μπράντσο, γιο του εκλιπόντα φίλου του Μάβερικ, Υποσμηναγού Νικ Μπράντσο. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Μάβερικ έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.
Προβολές:

ΠΡΟΒΟΛEΣ 30/6 & 2/7 & 4/7 & 6/7 ΩΡΑ 21.00

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...

ΟΥΠΣ 2! Ο ΝΩΕ ΞΑΝΑΕΦΥΓΕ…(Ooops! The Adventure Continues)

ΣΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ

ΙΩΝ.ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ.2831022830
DIGITAL CINEMA
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Toby Genkel, Sean McCormack

Ηθοποιοί:
Τις φωνές τους δανείζουν οι: Άρης Αβραμέας, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης, Άρτεμις Ματαφιά, Νίκη Γρανά, Μυρτώ Ναούμ
Περίληψη:

Μετά τις τρελές περιπέτειες της πρώτης ταινίας, οι κολλητοί πια φίλοι, Φίνι και Λέα, πλέουν στα ανοιχτά πάνω στην Κιβωτό του Νώε μαζί με τους γονείς τους και τα άλλα ζωάκια. Όμως, μετά από εβδομάδες χωρίς να φαίνεται πουθενά στεριά, οι προμήθειες έχουν αρχίσει να λιγοστεύουν, απειλώντας την εύθραυστη ειρήνη ανάμεσα στα σαρκοφάγα και τα φυτοφάγα ζώα. Μετά από μια σειρά ατυχιών, τα παιδιά βρίσκονται κατά λάθος εκτός της Κιβωτού - μαζί με τις τελευταίες προμήθειες! Η Λέα και ακόμη ένας ναυαγός, η καινούργια τους φίλη, Τζέλι, ξεβράζονται σε ένα απομακρυσμένο νησί, ενώ ο Φίνι ξυπνάει σε μια περίεργη κοινότητα από οικεία ζωάκια που ζουν ειρηνικά - υπό την απειλή ενός… ζωηρού ηφαιστείου! Σε μια μάχη ενάντια στον χρόνο, την παλίρροια και τις τρομακτικές δονήσεις, ο Φίνι πρέπει να σώσει τους φίλους τους, να επανενώσει την οικογένειά του και να σώσει την κοινότητα από την απόλυτη καταστροφή… Παρεμπιπτόντως, έχει δει κανείς το λευκό περιστέρι που πέταξε μακριά γυρεύοντας στεριά;

 

Προβολές:

ΠΡΟΒΟΛEΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΡΑ 21.00 (2D ΜΕΤΑΓΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΑ)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...

Νεκρό Τηλέφωνο (The Black Phone)

ΣΙΝΕ ΑΣΤΕΡΙΑ ΘΕΡΙΝΟΣ

ΙΩΝ.ΜΕΛΙΣΣΗΝΟΥ 21
ΤΗΛ.2831022830
DIGITAL CINEMA
www.cineasteria.com

Σκηνοθεσία:

Σκοτ Ντέρικσον

Ηθοποιοί:
Μέισον Τέιμς, Μάντελεν ΜακΓκρο, Τζέρεμι Ντέιβις, Τζέιμς Ράνσον και ο Ίθαν Χοκ
Περίληψη:

Βασισμένο στην ιστορία του Τζο Χιλ
Ένα "Νεκρό Τηλέφωνο" στον τοίχο θα ξετυλίξει μια τρομακτική ιστορία που θα σας καθηλώσει, βγαλμένη από τους πιο σκοτεινούς εφιάλτες.

Ο σκηνοθέτης Σκοτ Ντέρικσον επιστρέφει στο σινεμά του τρόμου που τον ανέδειξε και συνεργάζεται ξανά με το κορυφαίο στούντιο παραγωγής του είδους, την Blumhouse, με ένα καινούριο θρίλερ. Ο Φίνεϊ, ένα ντροπαλό αλλά έξυπνο 13χρονο αγόρι πέφτει θύμα απαγωγής από έναν σαδιστή δολοφόνο και παγιδεύεται σε ένα κλειδωμένο υπόγειο όπου οι κραυγές δεν ακούγονται πουθενά. Όταν ένα αποσυνδεδεμένο τηλέφωνο στον τοίχο αρχίζει να χτυπά, ο Φίνεϊ ανακαλύπτει ότι μπορεί να ακούσει τις φωνές των προηγούμενων θυμάτων του δολοφόνου. Οι νεκροί όμως θέλουν να βεβαιωθούν ότι αυτό που τους συνέβη δεν θα συμβεί και στον μικρό ήρωα. Με πρωταγωνιστή τον τέσσερις φορές υποψήφιο για Oscar®, Ίθαν Χοκ στον πιο τρομακτικό ρόλο της καριέρας του και με τον Τζέισον Τέιμς στο κινηματογραφικό του ντεμπούτο, το Νεκρό Τηλέφωνο έρχεται σε παραγωγή, σκηνοθεσία και σενάριο του Σκοτ Ντέρικσον, τον δημιουργό των ταινιών «Sinister», «Ο Εξορκισμός της Έμιλι Ρόουζ» και «Doctor Strange» της Marvel.

 

Προβολές:

ΠΡΟΒΟΛEΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΡΑ 22:45 (2D)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...

Παράσταση Stand Up Comedy - Χρύσα Κατσαρίνη

Μετά το «Ό,τι πολυτιμότερο έχω», την πρώτη solo Stand Up Comedy παράστασή της, η Χρύσα Κατσαρίνη βγαίνει ξανά στο δρόμο, έπειτα από σχεδόν 2 χρόνια. Η καινούρια της παράσταση, "Κουβέρτα" περιπλανήθηκε σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και τώρα κάνει ένα σύντομο πέρασμα από την Κρήτη.

 Η κουβέρτα αποτελεί την πιο σκοτεινή, εξομολογητική και συνάμα ξεκαρδιστική παράσταση που έγραψε μέχρι σήμερα. Τα βάζει με τους ομοφοβικούς, τους σεξιστές και τις ηλίθιες συμβουλές στις γυναίκες για το πώς να μη πέσουν θύματα βιασμού. Γλεντάει τη NASA που ψάχνει κωμικούς για το διάστημα και τους γιατρούς που την εγχείρησαν.

Έχει τη λύση για να γλιτώνει κάθε τσακωμό και μία κουβέρτα παραμάσχαλα για να γλιτώνει απ’ όλα τα υπόλοιπα. Επιχειρεί να μετουσιώσει τις πιο σκοτεινές ιστορίες της ζωής της σε γέλιο και με τον τρόπο αυτό να αποδείξει ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν αστεία και πως ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την κάθαρση, δεν είναι μέσω της τραγωδίας, αλλά μέσω της κωμωδίας.

 ΤΟΥΡ ΚΡΗΤΗΣ 2022

30/6 - Ρέθυμνο - Θέατρο Ερωφίλη

1/7 - Ηράκλειο - Κηποθέατρο "Μ. Χατζιδάκις"

2/7 - Άγιος Νικόλαος - Arodo Coffee Beer Wine

3/7 - Χανιά - Megaplace

 Προπώληση:

Στο viva.gr για όλες τις παραστάσεις

Ρέθυμνο - Στο κιόσκι του Δήμου, Πλατεία 4 Μρτύρων, από τιε 28/6

Άγιος Νικόλαος - Στο Arodo

Χανιά - Στο ταμείο του Megaplace

 Γενική είσοδος: 10 ευρώ

 Παραγωγή: Phat Entertainment

 

 

28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)