Ο Οίκος Gucci

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ "ΑΠΟΛΛΩΝ"

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 18 ΠΑΛΙΑ ΠΟΛΗ
DIGITAL CINEMA - DOLBY DIGITAL
http://www.cineapollon.com f CINE APOLLON

Σκηνοθεσία:

Ρίντεϊ Σκοτ

Ηθοποιοί:
Lady Gaga, Άνταμ Ντράιβερ, Τζάρεντ Λέτο, Τζέρεμι Άιρονς, Τζακ Χιούστον, Σάλμα Χάγιεκ και ο Αλ Πατσίνο
Περίληψη:

Η πολυαναμενόμενη ταινία Ο Οίκος Gucci του έμπειρου σκηνοθέτη Ρίνλτεϊ Σκοτ (Alien, Ο Μονομάχος, Blade Runner) που θα δούμε στις 25 Νοεμβρίου, είναι εμπνευσμένη από τη συγκλονιστική πραγματική ιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci. Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εν τέλει φόνου.

Η ταινία Ο Οίκος Gucci είναι εμπνευσμένη από τη συγκλονιστική πραγματικήιστορία της οικογενειακής αυτοκρατορίας του Ιταλικού οίκου μόδας Gucci.Διατρέχοντας τρεις δεκαετίες έρωτα, προδοσίας, παρακμής, εκδίκησης, και εντέλει φόνου, παρακολουθούμε τί κρύβεται πίσω από ένα όνομα, ποια είναι η αξίατου και για το τί είναι ικανή μια οικογένεια να κάνει προκειμένου να διατηρήσει τον απόλυτο έλεγχο.

Ο έμπειρος σκηνοθέτης Ρίνλτεϊ Σκοτ (Alien, Ο Μονομάχος, Blade Runner) αφηγείται την αληθινή ιστορία πίσω από μια πολυετή δυναστεία. Ο Οίκος Gucciείναι μια ιστορία φιλοδοξίας, ανταγωνισμού και εγκλήματος, με διάκοσμο τον κόσμο της υψηλής μόδας. Πρόκειται για μια εποποιία του επιχειρηματικού κόσμου που κορυφώθηκε στο απόγειο του Αμερικάνικου καπιταλισμού και πουτελικά βάφτηκε με αίμα. Το στυλιζαρισμένο φιλμ του αειθαλούς καιασταμάτητου δημιουργικά Ρίνλτεϊ Σκοτ διαπερνάει χρονικά τρεις δεκαετίες,γεμάτες δημιουργία, σκάνδαλα και απίστευτες δολοπλοκίες μεταξύ ανθρώπωνπου τους τυφλώνει ο εγωισμός και το πάθος. Για να αφηγηθεί σωστά την απαιτητική ιστορία, ο Σκοτ επιστρατεύει έναλαμπερό cast που αποτελείται από την Lady Gaga (στη νέα της απόπειρα ναφτάσει μέχρι το βραβείο Όσκαρ, μετά το «A Star is Born»), τον πάντα στιβαρόΆνταμ Ντράιβερ (Marriage Story) που απογειώνει κάθε ρόλο του, τον ΤζάρεντΛέτο που μεταμορφώνεται και χάνεται ξανά στο ρόλο του (όπως είχε κάνει στο Dallas Buyers Club), τον Τζέρεμι Άιρονς σε ακόμη μια αξιοκρατική ερμηνείαλεπτών αποχρώσεων, τη Σάλμα Χάγιεκ σε υποχθόνιο ρόλο-κλειδί και τον ΑλΠατσίνο (Ο Νονός, Άρωμα Γυναίκας), που μας αποδεικνύει ότι ο ρόλος του στον«Ιρλανδό» δεν ήταν ο τελευταίος μεγάλος της σπουδαίας καριέρας του.

Προβολές:

20.15 (2D)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


Η προσφορά και η χαρά σμίγουν στο γιορτινό Ρέθυμνo της Αλληλεγγύης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μέρες αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης, όπως άλλωστε προτάσσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων αλλά και η παράδοση της πόλης μας, θα μοιραστούν οι Ρεθυμνιώτες την ερχόμενη εβδομάδα με αφορμή μια εορταστική – ανθρωπιστική πρωτοβουλία που έλαβε η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια Αντιδήμαρχος Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα. Από την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, οι κεντρικές πλατείες του Ρεθύμνου (Μητροπόλεως, 4ων Μαρτύρων, Μικρασιατών και Αγίου Γεωργίου Πεταλιώτη) καθώς και οι κεντρικές λεωφόροι (Κουντουριώτη και Μοάτσου) θα μεταμορφωθούν διαδοχικά, σε τόπους γόνιμης σμίξης της προσφοράς με τη χαρά.

Γνωστοί καλλιτέχνες της πόλης θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς σε συναυλίες, οι οποίες θα είναι ελεύθερες για το κοινό, με μοναδικό όρο την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Όποιοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν μια τσάντα τρόφιμα μακράς διαρκείας ή/και ειδών προσωπικής υγιεινής και φροντίδας (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόβουρτσες- κρεμες κ.α) η /και καινούρια παιχνίδια- βιβλία, τα οποία θα προσφερθούν τις μέρες των γιορτών, ως χριστουγεννιάτικο δώρο, στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Συσσιτίου Δ. Ρεθύμνης.

Τη δράση, εκτός από την Αντιδήμαρχο και τα στελέχη της Κοινωνικής και της Τεχνικής Υπηρεσίας Δ.Ρ, υποστηρίζουν οι καλλιτέχνες με τα συγκροτήματα τους, μαθητές της πόλης που συνδράμουν στη δημιουργική διοργάνωση και εθελοντές συμπολίτες που προσφέρουν συμβολικές χειροποίητες γιορτινές κατασκευές, οι οποίες θα προσφερθούν ως δώρο στους συμμετέχοντες στις εκδηλώσεις.

Καλούνται οι συμπολίτισσες και συμπολίτες να ανταποκριθούν σε αυτή τη πρόσκληση που θα αναζωογονήσει τις κοινωνικές μας σχέσεις, θα θερμάνει την αγορά του Ρεθύμνου, θα φωτίσει με αποχρώσεις αισιοδοξίας την καθημερινότητα μας και, το σημαντικότερο, θα στηρίξει ψυχικά και υλικά ευάλωτες οικογένειες και συνανθρώπους μας, προσφέροντας τους το ακριβό δώρο της συμπαράστασης, της ανακούφισης και την ασφάλεια της απτής υποστήριξης της κοινωνίας που ζουν.

Το Πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει τα εξής :

THE ΒL4CK B4CHELOR

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail: infocinelandpantelis.gr
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Γιάννης Παπαδάκος

Ηθοποιοί:
Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Τάκης Παπαματθαίου, Ελένη Φιλίνη, Παντελής Καναράκης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Μάριος Ιορδάνου, Σοφία Καζαντζιάν, Κάτια Ταραμπάνκο, Βασίλης Γιακουμάρος, Κατερίνα Στικούδη
Περίληψη:

H 4η ταινία της πιο επιτυχημένης σειράς ελληνικών κωμωδιών των τελευταίων ετών, έρχεται με... τρομακτική φόρα! Αυτή τη φορά, η γνωστή παρέα ταξιδεύει στη Μάνη για να φέρει εις πέρας άλλον ένα γάμο, ωστόσο όλα θα πάνε στραβά - και πάλι - όταν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια κάπως διαφορετική και πιο «σκοτεινή» Μανιάτικη οικογένεια
Προβολές:

20.00 και 22.15

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


WEST SIDE STORY

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail: infocinelandpantelis.gr
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Στίβεν Σπίλμπεργκ

Ηθοποιοί:
Άνσελ Έλγκορτ, Αριάνα ΝτεΜπος, Ντέιβιντ Αλβάρεζ, Μάικ Φέιστ, Μπράιαν Ντ' Άρσι, Κόρεϊ Στολ, Τζος Αντρές Ριβέρα, Ρίτα Μορένο, Ρέιτσελ Ζέγκλερ
Περίληψη:

Εμπνευσμένο από το πρωτότυπο μιούζικαλ του 1961, το «West Side Story» μεταφέρει το κλασικό ρομάντζο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στους σκληρούς και ρεαλιστικούς δρόμους του Upper West Side, στη Νέα Υόρκη. Κατά τη διάρκεια μιας έντονης έχθρας μεταξύ των συμμοριών Jets και Sharks, ο Τόνι ερωτεύεται την αδερφή του εχθρού του, τη Μαρία. Ενώ η έχθρα μεταξύ των συμμοριών γίνεται ακόμα πιο βίαιη, η αγάπη του Τόνι και της Μαρία ανθίζει μέρα με τη μέρα ενώ ταυτόχρονα απειλεί να χωρίσει στα δύο τη γειτονιά.
Προβολές:

21.00

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)