ΣINE 'AΠOΛΛΩN'

Mεσολογγίου 18, Παλιά Πόλη Ρέθυμνο
Tηλ. 28310-29520 & 28310-22830
DOLBY S.R.

Τίτλος:
««Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell)»
Σκηνοθεσία:

Ρούπερτ Σάντερς

Ηθοποιοί:

Σκάρλετ Τζόχανσον, Μάικλ Πιτ, Πιλού Άσμπεκ, Ζιλιέτ Μπινός, Τακέσι Κιτάνο

Περίληψη:

Το δημοφιλές ιαπωνικό manga Ghost in the Shell μεταφέρεται από τον Ρούπερτ Σάντερς (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός) στον κινηματογράφο, όπου μεταξύ τεχνολογίας και κυβερνοχώρου, η Ταγματάρχης, που της έχουν γνωστοποιήσει ότι την έσωσαν από βέβαιο θάνατο σε ατύχημα προκειμένου να σώζει, καθώς είναι πλέον άτρωτη, άλλους ανθρώπους, προσπαθεί να ανακαλύψει το παρελθόν της, και το λόγο που την μετέτρεψαν σε ένα ρομπότ με ανθρώπινη μορφή, αλλά χωρίς αισθήματα.
Προβολές:

20.00 & 22.00

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail:
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

 

Τίτλος:
«ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ (Smurfs: The Lost Village)»
Σκηνοθεσία:

Κέλι Άσμπουρι

Ηθοποιοί:

Ντίνος Σούτης, Σπύρος Μαργαρίτης, Μάικ Βασιλειάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρήστος Θάνος, Ίαν Στρατής, Αντώνης Θυσιάδης, Πέτρος Δαμουλής, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Άρης (REC) Λουμάκης, Τζένη Μελιτά, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Έλενα Τσαγκρινού, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Άντρια Ράπτη, Ιφιγένεια Στάικου

Περίληψη:

Σ’ αυτήν την νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, το Σπιρτούλη, το Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο - γεμάτο μαγικά πλάσματα - Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφοιστορία.
Προβολές:

18.00 (Μεταγλωττισμένη/2D), 20.00 (Μεταγλωττισμένη/3D)

* Εκτός από Σάββατο 08/04/17: 16.30 (Μεταγλωττισμένη/2D), 20.30 (Μεταγλωττισμένη/3D)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


 


 

Τίτλος:
«ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ (The Boss Baby)»
Σκηνοθεσία:

Τομ ΜακΓκραθ

Ηθοποιοί:

Δανείζουν τις φωνές τους οι: Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Νίκας, Κώστας Δαρλάσης, Χρήστος Θάνος, Άννα Κουτσαφτίκη, Βασίλης Μήλιος, Χρήστος Ράπτης, Νέστωρ Κοψιδάς, Δανάη Ζαμπούκου, Παύλος Αβραμέας, Αριστείδης Αβραμέας, Γιάννης Τσούτσιας, Δέσποινα-Σοφία Σπίνου

Περίληψη:

Δεν τίθεται ερώτημα για το ποιος είναι το αφεντικό σε αυτήν την οικογένεια. Από τη μέρα που κατέφτασε ο μικρός του αδερφός, ο επτάχρονος Τιμ ήξερε ότι αυτό το μωρό θα ήταν μπελάς. Όμως, καθώς ο Τιμ ξεκινά μια αποστολή να κάνει την αγάπη των γονιών και πάλι δική του και μόνο δική του, ανακαλύπτει μια μυστική συνομωσία που απειλεί να καταστρέψει την ισορροπία της αγάπης στον κόσμο - και αυτό το τολμηρό μωρό, που υποτίθεται ότι είναι αδελφός του, είναι στο κέντρο της συνομωσίας αυτής. Τώρα πρέπει να συνεργαστούν για να σταματήσουν το σατανικό αυτό σχέδιο, να σώσουν τους γονείς τους, να αποκαταστήσουν την τάξη στον κόσμο και να αποδείξουν ότι η αγάπη είναι μια άπειρη δύναμη.

Η DreamWorks Animation σας προσκαλεί να γνωρίσετε το πιο ασυνήθιστο μωρό. Μια ξεκαρδιστική, παγκόσμια αναγνωρίσιμη ιστορία για το πως η άφιξη ενός νέου μωρού επηρεάζει μια οικογένεια, υπό την οπτική γωνία ενός απολαυστικά αναξιόπιστου αφηγητή, του 7χρονου Τιμ με την ανεξάντλητη φαντασία, σε μια αυθεντική και αξιαγάπητη κωμωδία με ένα πανέξυπνο και τρυφερό μήνυμα για τη σημασία της οικογένειας.


Προβολές:

17.40 (Μεταγλωττισμένη/2D), 19.50 (Μεταγλωττισμένη/3D)

* Εκτός από Παρασκευή 07/04/17: 18.45 (Μεταγλωττισμένη/2D), 20.30 (Μεταγλωττισμένη/3D), Σάββατο 08/04/17: 18.30 (Μεταγλωττισμένη/2D/Cineland 2), 20.30 (Μεταγλωττισμένη/3D/Cineland 1)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


 


 

Τίτλος:
«Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ (The Secret Scripture)»
Σκηνοθεσία:

Τζιμ Σέρινταν

Ηθοποιοί:

Ρούνι Μάρα, Βανέσα Ρέντγκρεϊβ, Τζακ Ρέινορ, Τεό Τζέιμς, Έρικ Μπάνα, Έινταν Τέρνερ, Σούζαν Λιντς, Ομάρ Σαρίφ Τζ.

Περίληψη:

Η Ρόουζ ΜακΝάλτι είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα που ζει σε ψυχιατρική κλινική για πάνω από 50 χρόνια. Ωστόσο, στο βάθος των ματιών της υπάρχει ένα φως, που δεν λέει να σβήσει. Η περίπτωσή της τραβά το ενδιαφέρον του Δρ. Στέφεν Γκριν, που τη βοηθά να ξαναθυμηθεί το παρελθόν της και να κερδίσει την ελευθερία της. Μέσα από τη μυστική γραφή της Ρόουζ αναδύεται μία συγκλονιστική ζωή γεμάτη έρωτα, αδικία, ενώ αποκαλύπτεται η προσωπικότητα μίας αξιόλογης και θαρραλέας νέας γυναίκας, της οποίας το μόνο έγκλημα ήταν ότι άφησε τον έρωτας να κυριαρχήσει στη ζωή της.

Ο έξι φορές υποψήφιος για Όσκαρ, διάσημος σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζιμ Σέρινταν επιστρέφει με ακόμα μία Ιρλανδική ταινία, βασισμένη στο ομώνυμο βραβευμένο με Booker μυθιστόρημα του Σεμπάστιαν Μπάρι. Πρόκειται για μία συγκινητική ιστορία αγάπης και εξιλέωσης, με φόντο την ίδρυση του Ιρλανδικού κράτους, στο οποίο η γυναικεία σεξουαλικότητα και ανεξαρτησία έρχονται αντιμέτωπα τόσο με την Εκκλησία, όσο και την εθνική πολιτική της εποχής.

Προβολές:

22.00

* Εκτός από Σάββατο 08/04/2017: 22.30

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


 


 

Τίτλος:
«COLOSSAL»
Σκηνοθεσία:

Νάτσο Βιγκαλόντο

Ηθοποιοί:
Αν Χάθαγουεΐ, Τζέισον Σουντέικις, Νταν Στίβενς, Όστιν Στόουνγελ, Τιμ Μπλέικ Νέλσον, Έιγκαμ Ντάρσι
Περίληψη:

Η Γκλόρια είναι μία άνεργη κοπέλα που περνάει μια δύσκολη φάση στη σχέση της με τον πιο λογικό φίλο της, τον Τιμ. Όταν τα πράγματα φτάνουν στο απροχώρητο, η Γκλόρια επιστρέφει στην μικρή κωμόπολη που γεννήθηκε, σε μια προσπάθεια να βάλει τη ζωή της σε τάξη. Εκεί, επανασυνδέεται με τον παιδικό της φίλο, τον Όσκαρ, έναν καλοπροαίρετο ιδιοκτήτη μπαρ, ο οποίος μαζί με τους φίλους του, την παρασύρουν στο ποτό. Εν τω μεταξύ, στην άλλη πλευρά του κόσμου, ένα τεράστιο πλάσμα αρχίζει να επιτίθεται στη Σεούλ, στη Νότια Κορέα, τραβώντας την παγκόσμια προσοχή. Ένα βράδυ, η Γκλόρια ανακαλύπτει με τρόμο ότι το αδηφάγο τέρας μιμείται κάθε της κίνηση σε καταστροφικό βαθμό. Όταν οι φίλοι της Γκλόρια αντιλαμβάνονται το μυστήριο φαινόμενο, ένα δεύτερο, πιο καταστροφικό πλάσμα εμφανίζεται, δημιουργώντας έναν επικό πόλεμο ανάμεσα στα δύο τέρατα.
Προβολές:

22.00

* Εκτός Παρασκευή 07/04/2017 και Σάββατο 08/04/2017: 22.30

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)