Δήλωση Επικεφαλής Συνδυασμού «Ενιαία Κρήτη» Γιώργη Μαρινάκη /Δημάρχου Ρεθύμνου για τις εκλογές ανάδειξης Δ.Σ ΠΕΔ Κρήτης. 20-02-2024

Μετά το πέρας της εκλογικής διαδικασίας, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα ειλικρινές ευχαριστώ προς όλα τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης,  για την τιμή που μας επιφύλαξαν, δίδοντας την πλειοψηφία στον πολυσυλλεκτικό και δημοκρατικό Συνδυασμό «Ενιαία Κρήτη», στον οποίο συμμετείχαμε ως θεσμικοί εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του νησιού μας.

Η εμπιστοσύνη και η σύμπνοια όλων μας με την ιδέα του συγκρητισμού την οποία υπηρετούμε,  ενθαρρύνει την αποφασιστικότητά μας να διεκδικήσουμε όσα αξίζουν στο νησί μας και τους ανθρώπους του.

Σταθερός μας προσανατολισμός  παραμένει η  σύνθεση των δυνάμεων της Κρήτης,  η ενεργοποίηση  και αξιοποίηση  συνανθρώπων μας με γνώση και ικανότητες αλλά και  όλων όσων νοιάζονται κι επιδιώκουν τη συλλογική ευημερία,  την αδιάλειπτη πρόοδο  και την υψηλή ποιότητα ζωής  στο νησί μας.

Δέσμευσή μας είναι η αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας και δυνατότητας για την ενεργή παρουσία της Κρήτης στα κέντρα  λήψης αποφάσεων της χώρας μας και την  εξωστρεφή συμμετοχή της σε εγχώριες και διεθνείς πρωτοβουλίες που προάγουν την ειρηνική συνύπαρξη και διασφαλίζουν την αειφόρο ανάπτυξη.

Θερμά ευχαριστώ όλους τους επιτυχόντες κι επιλαχόντες συνεργάτες μου στο Συνδυασμό «Ενιαία Κρήτη», για την αξιοπρέπεια, τη μαχητικότητα και τη σύνεση με την οποία συμπορευτήκαμε καθώς και όλους όσοι μας τίμησαν με την πίστη τους στη δύναμη της ομάδας μας.  

Συγχαίρω τους εκλεγμένους συναδέλφους των συνυποψήφιων συνδυασμών και εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα συνεργαστούμε με σεβασμό και καλή διάθεση επ’ ωφελεία της Κρήτης.  

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Γιάννη Κουράκη, ο οποίος μας παραδίδει μια τακτοποιημένη οικονομικά, ενεργή και αποτελεσματική ΠΕΔ Κρήτης,  μαζί με τη σημαντική παρακαταθήκη της επιτυχημένης αυτοδιοικητικής διαδρομής που διέγραψε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης υπό την Προεδρεία του,  σε μια πολύ δύσκολη  περίοδο.

Με την αισιοδοξία που αντλώ από την επιβεβαιωμένη, κοινωνικά αποδεκτή,  πολύχρονη και επιτυχημένη  αυτοδιοικητική παρουσία όλων των συνεργατών μου στο συνδυασμό «Ενιαία Κρήτη», με  επίγνωση του σοβαρού και απαιτητικού έργου που αναλαμβάνουμε  και με την αμετάκλητη πεποίθηση ότι ουδείς  είναι πάνω από τις ανάγκες των ανθρώπων, διαβεβαιώνουμε τους  Κρητικούς, ότι η φωνή τους, οι απόψεις τους και οι προβληματισμοί τους, θα έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στο σχεδιασμό και τις διεκδικήσεις της ΠΕΔ Κρήτης, για το παρόν και το μέλλον που ορίζουμε με τις επιλογές μας.

28 Απριλίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)