Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μελισσινού στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου, θα ισχύσουν από την προσεχή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου λόγω εργασιών της βιοκλιματικής ανάπλασης. 16/02/2024

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  για τις ανάγκες εκτέλεσης του έργου  της βιοκλιματικής  ανάπλασης οδών Μελισσηνού & Σαλαμίνος Δ. Ρ.  θα τεθούν σε εφαρμογή  τη Δευτέρα  19 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο  20 Απριλίου  2024 στην οδό Μελισσηνού, στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, κατά το προαναφερόμενο χρονικό διάστημα  θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο τµήµα της  οδού  Μελισσηνού,  από την οδό Χειμάρας μέχρι την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο  είναι υποέργο της Πράξης "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Δήμου Ρεθύμνης" (Open mall) έχει προϋπολογισμό  1.114.870,63 €  και  χρηματοδοτείται από το  «Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)». Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα δώσει αναπτυξιακή πνοή στην πιο πολυσύχναστη οδό του Ιστορικού Κέντρου, θα τονώσει το επιχειρείν και θα εξασφαλίσει άνεση και  ασφάλεια στις μετακινήσεις των δημοτών και των επισκεπτών, ενώ ειδική μέριμνα έχει ληφθεί για την προσβασιμότητα των  ΑμεΑ.

Διευκρινίζεται ότι καθ’ όλη τη χρονική διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών βιοκλιματικής ανάπλασης, η κυκλοφορία των οχημάτων από την οδό Χειμάρας μέχρι την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, θα διεξάγεται με ευθύνη του αναδόχου εργολάβου ( Εταιρία «ΑΝΤΕΚΑ Α.Ε.»)

Παρακαλούνται οι συμπολίτες να επιδείξουν  κατανόηση, να σεβαστούν τις σημάνσεις και να ακολουθούν τις κυκλοφοριακές υποδείξεις  των συνεργατών του εργολάβου προκειμένου να αποφευχθούν ατυχήματα, ταλαιπωρία και δαπανηρές καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση των εργασιών.

Ευχαριστούμε πολύ

28 Απριλίου 2024