ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 3 (Cars 3) - (3D)

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail:
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Kλειώ Φανουράκη

Ηθοποιοί:

Δανείζουν της φωνές τους: Σάκης Ρουβάς, Δανάη Σκιάδη, Μιχάλης Κοιλάκος, Γιάννης Στεφόπουλος, Ηλίας Ζερβός, Παύλος Κοντογιαννίδης, Άλκης Ζερβός, Χρήστος Θάνος, Βίκη Καγιά, Μάγκι Χαραλαμπίδου, Σοφία Τσάκα, Αλέξανδρος Μολφέσης, Βίνα Παπαδοπούλου, Ακίνδυνος Γκίκας, Τάσος Κωστής, Γιώργος Πετρόχειλος, Τζιοβάνι Μπαλτίνι, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Νίκος Απέργης, Ντίνος Σούτης, Κώστας Δαρλάσης, Γιάννης Ματαράγκας, Μαρία Πλακίδη, Γιάννης Υφαντής, Βασίλης Μουτσίδης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Χρήστος Συριώτης, Χαρά Ζησιμάτου

Περίληψη:

Παραγκωνισμένος από μια καινούρια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός ΜακΚουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι, θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες ιδέες. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Προσδεθείτε για μια επιστροφή γεμάτη δράση και υψηλές ταχύτητες με αυτοκίνητα που δεν έχετε ξαναδεί.

Προβολές:

19.45 (Μεταγλωττισμένη)

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


Η ΜΟΥΜΙΑ (THE MUMMY) - 2017

Αστέρια summer (Θερινό σινεμά)

Τηλέφωνο: 28310 22830
Διεύθυνση: Μελισσινού 23, Ρέθυμνο
Τ.Κ: 74100

Σκηνοθεσία:

Άλεξ Κούρτζμαν

Ηθοποιοί:

Τομ Κρουζ, Σοφία Μπουτέλα, Άναμπελ Γουόλις, Ράσελ Κρόου, Τζέϊκ Τζόνσον

Περίληψη:

 


Η ασφαλώς θαμμένη, εδώ και 5000 χρόνια, κάπου βαθιά στην έρημο, Αιγύπτια βασίλισσα Άχμανετ (Σοφία Μπουτέλα) «ζωντανεύει» και αναζητά τρόπους να κυριαρχήσει στο σύγχρονο κόσμο, σκορπίζοντας γύρω της τον τρόμο. Σε έναν ιδιότυπο κόσμο θεών και τεράτων, η διαφορά μεταξύ καλού και κακού γίνεται, πολλές φορές, ιδιαίτερα δυσδιάκριτη και οι θυσίες μοιάζουν μονόδρομος.

Προβολές:

21.00 & 23.00

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


WONDER WOMAN

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail:
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Πάτι Τζένκινς

Ηθοποιοί:

Γκαλ Γκαντότ, Κρις Πάιν, Ρόμπιν Ράιτ, Ντάνι Χιούστον, Ντέιβιντ Θιούλις, Κόνι Νίλσεν, Έλενα Ανάγια, Λούσι Ντέιβις

Περίληψη:

Πριν να γίνει γνωστή ως η Γουόντερ Γούμαν, ήταν η Νταϊάνα, πριγκίπισσα των Αμαζόνων, εκπαιδευμένη να είναι μια ανίκητη πολεμίστρια. Μεγαλωμένη σε ένα προστατευμένο από τον κόσμο, παραδεισένιο νησί, η ζωή της αλλάζει, όταν ένας Αμερικάνος πιλότος πέφτει στις ακτές του νησιού της και της λέει για ένα μεγάλο πόλεμο που εξαπλώνεται στον έξω κόσμο. Η Νταϊάνα θα αποφασίσει να αφήσει τον κόσμο της, πεπεισμένη ότι μπορεί να σταματήσει την απειλή. Πολεμώντας δίπλα στους ανθρώπους, σε έναν πόλεμο χωρίς προηγούμενο, η Νταϊάνα θα ανακαλύψει το εύρος των δυνάμεων της… και μαζί το πραγματικό της πεπρωμένο.

Ένα σχεδόν χρόνο μετά το εντυπωσιακό της κινηματογραφικό ντεμπούτο στην ταινία του Ζακ Σνάιντερ, «Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», η ελληνίδα Αμαζόνα, Γουόντερ Γούμαν, ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη σόλο ταινία της. Στον ομώνυμο ρόλο της Νταιάνα Πρινς/Γουόντερ Γούμαν θα δούμε και πάλι την ακαταμάχητη Γκαλ Γκαντότ, ενώ η σκηνοθεσία είναι της Πάτι Τζένκινς.

Προβολές:

19.30 και 22.20

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


ΞΑ ΜΟΥ

Cineland Pantelis

Εμμ. Πορτάλιου 3-5 Ρέθυμνο
Τηλ.: 28310 29241
Website: www.cinelandpantelis.gr
e-mail:
DOLBY DIGITAL, D.T.S.

Σκηνοθεσία:

Kλειώ Φανουράκη

Ηθοποιοί:

Γιώργος Χωραφάς, Σοφία Χιλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Ζωή Χωραφά, Άννα Φόνσου, Νίκος Μπουσδούκος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Γιώργης Σμπώκος, Τατιάνα Καλαντζή, Αντώνης Ορφανός, Δημήτρης Τσουπέι, Μάνος Πετράκης, Άγγελος Χιλ, Γιώργης Μανωλάκης, Καλλιρόη Καραμάνου, Αριστείδης Φραγκιαδάκης, Ευγενία Σμπώκου

Περίληψη:

Η απάντηση του Τζόνι στην ξαφνική απόλυσή του από διευθυντής ξενοδοχείου, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι το να φτιάξει κι αυτός το δικό του σπήλαιο. Από τη γυναίκα και τα παιδιά του όμως ως τους τυχαίους συνοδοιπόρους του στην Κρήτη, θα παρακινηθεί σε ανοίκεια, απρόοπτα και αναζωογονητικά βιώματα κοντά στη γη και τη φύση που ίσως τον φέρουν αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του και με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.

Με την κρητική γη ν' αποτελεί όχι απλώς πεδίο δράσης, αλλά οργανικό κομμάτι της ταινίας και φέρνοντας στο μυαλό την «αλληγορία του σπηλαίου» του Πλάτωνα, το «ΞΑ ΜΟΥ» δεν είναι μια ταινία για την ελληνική κρίση. Είναι μια αισιόδοξη ταινία για όλες τις κρίσεις, εκείνες που καταρρίπτουν τις σταθερές και μας αναγκάζουν να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας και τις σχέσεις μας με τους ανθρώπους, τη γη... και τον κόσμο γύρω μας.


Προβολές:

20.30 και 22.20

Περισσότερες Πληροφορίες για την ταινία...


28 Μαρτίου 2024
 (1353)
 (1349)
 (1351)
 (1352)
 (1347)
 (1346)
 (1121)
 (1329)
 (1339)
 (1281)
 (1342)
 (1348)
 (1345)
 (1344)
 (1343)
 (1335)
 (1337)
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι (481)
 (1341)
 (1330)
 (1333)
city maps (1041)
 (1328)